Mine manglende nytårsforsætter……..

Årsskiftet er tiden for at revurdere sit liv og fastsætte sine nytårsforsætter……….

Hvad skal jeg bidrage med?

Jeg ryger ikke….. Jeg drikker næsten ikke……. Jeg dyrker motion – på fjernbetjeningen…. Jeg har frivilligt arbejde…….. Jeg er politisk bevidst….. Jeg besøger mine venner….. Jeg besøger min familie…..

Hvad er der så tilbage?

Nej der er ikke ret meget mere jeg kan bidrage med! Eller tager jeg fejl…… 🙂
Kommenter gerne på Facebook

Men jeg vil fortsat arbejde for at glæde min næste…….. og måske gå og cykle en tur i det nye år.

Nytårsforsætter? Mig? Hvad antyder du? At jeg har brug for at ændre mit liv ?? Nå, Buddy, så vidt jeg ved, så jeg er perfekt som jeg er! (Frit oversat)

 

Share This Post

Min jul 2015…………..

Traditionen tro, så er min jule side i luften nu.

julemand

Velkommen til Bjerggaards julesider.

På disse sider kan du finde historien om jule, opskrifter på julekager, andesteg, julelege og meget andet, der bruges til en god jul blandt familie og venner.

Der er tid til at øve sig på julesangene.

Offentliggjort den 6. nov. 2014

“Dejlig er den himmel blå” er skrevet af Grundtvig i 1853. Melodi er af J. G. Meidell i 1846. Dette er en klaverudgave, man kan synge til. (Kilde: Julefrokost.bz)

Share This Post

Ny version af LibreOffice.

The Document Foundation annoncerede for nyligt den nyeste version af LibreOffice, som ifølge Document Foundation selv er den smukkeste version til dato, skriver http://www.computerworld.dk i dag.
Ud over den grafiske opdatering, så bliver der også rettet en del af LibreOffice’s problemer sammen med Microsofts OOXML formater.
LibreOffice er en af de bedste løsninger for dem, som ikke ønsker at bruge Office 365 eller Googles cloudløsning, Google Docs. Det er desuden også et af de mest brugte Office-programmer på Linux-platformen.
Jeg bruger selv tekstbehandlingsprogrammet LibreOffice, som er gratis og på højde med Microsoft Word 2010. Jeg kender ikke Microsoft Office 365.

Du kan hente programmet her mod en donation….

Share This Post

Tillykke med 10 års-fødselsdagen

Mozilla udsendte Thunderbird version 1.0 for ti år siden. Kan du forestille dig de sidste ti år uden mails? Kan du forestille dig mails uden Thunderbird? Vi kan ikke!

Jeg bruger mail programmet ( Version 31.4.0) i min hverdag og det fungerer ekstremt godt og så er det gratis. Det opdateres automatisk til seneste version.

Thunderbird

Du kan hente programmet her…….  https://www.mozilla.org/da/thunderbird/

Bidrag til Thunderbird

For at sikre en fortsat forbedring af Thunderbird, som vi har set det i de foregående ti år, organiserede en række aktive bidragsydere sig for nylig for at fokusere på fremtiden. Du kan også deltage! Hjælp os med at hjælpe Thunderbird-brugerne og med at forbedre selve Thunderbird og økosystemet bag programmet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Share This Post