En trist søndag

Det er for alvor blevet efterår. Lyset forsvinder og bladene falder af. Regnen slår mod vinduet i tiltagende blæsevejr. Min regnmåler gik ned forleden dag. Batteriet var tomt! Efter et nyt batteri duer den igen og viser efter et døgn 7 mm. vand. Min vinduesvisker på bilen i højre side faldt af i går morges på vej til arbejde. En lidt særpræget oplevelse og en noget egen lyd! Det har været frost i den sidste uge flere gange. Men ikke mere end jeg så flagermus torsdag aften. I ugens løb er jeg set og hørt store flokke af stære, som er på vej mod syd.

Share This Post

Flot efterårsvejr i Danmark

Vejret er stadigt bedre og mere mildt end det kan forventes ud fra årstiden og kalenderen!

Det har været omkring 18 graders varme i dag og med fuld sol fra klokken ca. 12:15 i middags. I morges var 8,8 grader i Ansager, da jeg stod op.

Det har været meget tåget/diset i de sidste 8-10 dage, når jeg er kørt på arbejde om morgenen. Der har været lidt regn i den sidste periode, men den falder godt, så den generer ikke arbejdet eller fritiden. Min regnmåler står nu på 280 mm.

Stærene har fået hvid krave og prikker på kroppen og de samles i store flokke på hustagene i Esbjerg. (Sælhundevej og Isbjørnevej – 6715 Esbjerg Nord) De letter i en stor flok, når Ryon Air lander i Esbjerg Lufthavn. Det er nu vi skal ud og se sort sol inden det er for sent.

Vores græsplæne har haft glæde af vores nye plæneklipper med bioklip og græsopsamler. Men der er stadig for megen mos i den. Fluerne er stadig aktive, når solen skinner. De myldrer ind af de 墮e vinduer og døre.

Jeg er færdig med at opsætte stern på huset og har malet den to gange, så den er færdig nu. Der mangler nu maling af vinduerne. De mest udsatte vinduer skal males og de andre bliver malet, hvis jeg når det inden vinteren. Det er den bedste tid at male nu. Træet er for vådt og tågen kommer tidligt på aftenen.

Vi skal også have lagt fuchsia til overvintring i kule. Og græsset skal slås igen.

Share This Post

Det er søndag og fridag.

Det er fridag og jeg har ikke helt overvundet strabadserne i sidste arbejdsuge. Det er et skønt weekend vejr i dag, Solen skinner fra en næsten skyfri himmel og der er 13,1 graders varme udenfor og 24,3 grader indendørs på grund af solindfald!

Dagen har stået i opdatering af hjemmesider. Jeg har 6 forskellige hjemmesider kørende på tiden og en weblog, som er den du læser i netop nu!

I går var vi på besøg hos mine svigerforældre i Juelsminde. Derefter besøgte vi min samlevers datter i Rårup.

På vej hjem spiste vi på China House i Vejle. Vi fik en 6 retters menu med rødvin til.

Den bestod af hajsuppe, indbagte rejer, mini forårsruller, oksekød i karry/med ris, pekingand/med ris og is til dessert. Pris for 2 – 505,00 kroner. Vi var hjemme klokken 23,15.

Share This Post

En hård arbejdsuge.

Det har været en hård arbejdsuge i uge 39. Dagen i dag har varet 8:25 timer og der har været rigtig megen post i dag. Det har også regnet det meste af arbejdsdagen. Fra klokken ca. 13:30 kom der opklaring og solskin.

Jeg snakkede med en kollega på Knud Rasmussens vej, som var på vej hjem fra arbejde. Han kunne fortælle mig at alle kom sent hjem i dag, så det er ikke mig der er for langsom.

En god dag hjemme. Der var lavet mad da jeg kom hjem. Vi fik grøn mad med et glas rødvin til, så det varede ikke længe inden jeg tog en “blunder”.

Share This Post