En fridag i marts 2006

Morgenfrost – 7,9 grader celtius – da jeg stod op i morges klokken 8:20. Nu er der 2 graders varme. En enlig stær sad i toppen af vores bøgetræ til morgen. Den fløjtede lystigt, men den var tydeligt mærket af vinterfrosten.

Solen skinner og der ligger cirka 5 centimeters sne på jorden. Vores have er ligesom de andres. Det er altid en glæde, når sneen dækker al ukrudtet!

Jeg har fået nyt arbejdssted den 6. februar 2006. Vi postbude er flyttet fra Esbjerg Nord Postkontor til Esbjerg V. Postkontor. Og ganske som ventet, så slap beskeden ud få dage efter, at Esbjerg Nords indlevering skal lukkes her i 2006, hvornår vides ikke.

Det er synd for “pigerne”, der har gjort et kæmpearbejde for at skabe en pæn omsætning derude. Kunderne skal nu til Esbjerg V. Postkontor. Det må betyde en omsætningsnedgang for “Posten” i Esbjerg, men det er vel forretningsstrategien, der lukker butikken!

Jeg har fået en sms fra Thailand – min svigersøn, der fortæller om 34 graders varme, krystalklart vand og fuld sol. Det er dejligt, når sol og varmen kommer til vores breddegrader. Lige nu er der udsigt til endnu en uges vinter i Danmark, da lavtrykkene går syd om Danmnark, hvilket åbner for den kolde vind og temperaturer fra nordpolen og Rusland.

Share This Post