Sidste arbejdsdag i det gamle år.

Der var 5,5 graders varme, da jeg stod op. Hunden er blevet skadet på den venstre pote. Jeg havde svært ved at forlade den for at køre på arbejde. Men jeg besluttede mig for at lufte den lufte uden for vores have. Det gik forbavsende godt. Den havde lige pludseligt ikke ondt i benet?

I løbet af dagen nåede vi i vores mobilsamtale til den slutning, at hunden haltede, når den mener sig overset! Dette er fortsat dagen igennem og hvad gør man ved det – hunden er jo snu nok 🙂

Jeg havde sidste arbejdsdag i det gamle år. Dagen startede positivt, der mødt to medarbejdere mere end der var behov for i team 20!

Vi blev enige om den ene hjalp en “grøn medarbejder” på hans første dag ppå egen tur, den anden kørte aflastning for byruterne, så vi kunne komme tidligt hjem.

Det var en rigtig regnvejrsdag med blæst og mindst stormsstyrke. Jeg frøs meget om hænderne på min vej gennem Sælhundevej, men genvandt dog varmen i min frokostpause.

Hjemme vaskede jeg gulv i alrum, køkken og soveværelse. Hentede grillkyllinger til aften. Vi klippede hunden i “ansigtet” (hovedet), så nu ligner han en puddel igen.

Naboen har fået nyt krudt. Det var første aften, der var et skyderi af større omfang. Det er mange dage senere end i de tidligere år- Dejligt!

Share This Post

De fremmede?

De fremmede:

I Sandholm Lejren sidder Irakkere på tiden med en udvisningsdom fra Danmark. Børnene sidder på et hummer og går ikke i skole og har ikke udsigt til forbedringer i den nærmeste fremtid.

Skal de smides ud?

Amerikanerne fraråder, at de rejser til Irak, da de vil skabe problemer i landet, hvor der i forvejen er massive voldsproblemer og stridigheder mellem de forskellige trosretninger og militser.

De må sige meget, når amerikanerne siger fra, de er trods alt vant til lidt af hvert overalt i verden!

Med det anfægter ikke Søren Krarup – den sorte præst i folketinget – han taler kun om eftergivenhed ødelægger det danske retssamfund – udtalt dags dato i morgen-TV!

Hvad er det dog for et menneskesyn han og Dansk Folkeparti er talsmand for!

Folkekirkens N?lp kan ikke det hele!

Støt ulandshjælpen:

Flodbølger og oversvømmelser vil også blive en del af det kommende år, medens der andre steder på kloden er ekstrem tørke og hungersnød. Somalia, Ethiopien og andre steder i Afrika er der borgerkrig og dermed fører det hungersnød med sig. 

Disse opgaver kan ikke løses alene af frivilige bidrag til nødhjælpsorganisationerne i Danmark. Den Danske Regering og Folketing må bidrage med en større ulandshjælp i det kommende år.

Share This Post

Julenissen kom på besøg.

Julen og julenissen:

Vores hus i Ansager.

 

Julen var grå meget grå med varmegrader på op til 9 graders varme her i Ansager og nattemperaturer på – 5 graders varme. Vi slap for de store regnmængder, som vi har vænnet os til i november og december måneder. Men sneen udeblev!

 

Ansager Kirke - min folkekirke.

 

Respekt for hinandens ønsker:
Julen har vi holdt med anstændig respekt for hinandens ønsker. Gave indkøb har været på plads den 22. december 2006 og der har været tid til hygge. Gaven er byttet – den ene der var behov for at bytte! Det var en skjorte der et par numre for stor, men den var på lager i Grindsted i den rigtige størrelse.

Jul i Himmelev:
Jeg tilbragte juleaften i selskab med min datter, svigersøn og barnebarn i Himmelev ved Roskilde. Det var hyggeligt med en traditionel julemiddag og med dans omkring juletræet med mit barnebarn og hans familie. Min datter og jeg afsluttede juleaften med midnatsgudstjenesten i Himmelev Kirke.

 

Julemanden kom med gaver til Mathias.

Julemanden kom besøg
Først græd barnebarnet men efter lidt tid kom han i dialog med julemanden. Han havde gaver med til barnebarnet, fordi han dagen i forvejen havde afleveret samtlige sutter og en skål risengrød på loftet til julenissen.

Share This Post

Ind under nytår og efter jul!

Godt nyt岠til alle der l泥r min blog!

Saddam Hussien:
Saddam Hussien er overgivet i Irakernes hænder og måske er han allerede død i skrivende stund? Man kan sige et liv for tusinder af liv – måske er for lidt – ja enda meget for lidt? Er der sket en retfærdig rettergang og er straf nok for de ugerninger han har udført som diktator i Irak. Jeg mener der skal gennemføres en normal rettergang for alle anklager der rejst mod ham og hans gerninger. Jeg mener videre han skal afsone sine gerninger med en almindelig fængselsdom, da der ikke er tvivl om han er skyldig i mange drab gennem hans regimes regeringstid i Irak.

Jordskælv:
Der bliver talt meget om jordskælv og tsunami i det kommende år- eller at større jordforkastninger forskellige steder på jorden menes at udløse større jordskælv i de kommende år, men ingen ved hvornår og hvor?

Nye kommuner og regioner:
Året 2007 er året, hvor den nye kommunalreform skal bestå lakmusprøven Men indenrigsminister og min mailven Lars Løkke Rasmussen var i morgen TV og fortalte om arbejdet og intensionerne med kommunalreformen. Han var inde på det store arbejde med køre IT systemer sammen med de rigtige oplysninger! Når man på job har arbejdet med databasesystemer, så ved man lidt om der kan opstå af komplikationer ved datasamkørsel. Jeg håber for min egen skyld han får ret i sin optimisme om starten på kommunalreformen. Han beskæftigede sig med med de forskellige kulturer og mennesker på nye arbejdspladser, som betyder vi skal en del ind i det nye år før vi kan forvente reformen er fuldt indført. Der er jeg enig med ham – ja du hørte rigtigt, jeg er enig med ham i, at det tager tid ude i de nye kommuner og regioner, før det virker helt som det var tiltænkt! For min og din skyld, så håber jeg det går hurtigt!

Folketinget:
Det bliver spændende at se hvordan Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti vil arbejde i det kommende år i Folketinget. Ikke mindst bliver det spændende at se udviklingen i Venstre – du ved “Partiet du ved hvor du har” – kan Fogh holde sammen på den mere og mere frustrerede folketingsgruppe? Ny liberalisterne kunne ikke danne deres nye parti i år 2006, fordi indenrigsminsiteriet smølede med registreringen og godkendelsen af partiets underskrifter, men det er måske ikke så mærkeligt eftersom indensrigsministeren er venstremand? Det havde måske gået hurtigere, hvis det havde været et “rødt parti” der kunne konkurrere med Helle Thorning-Schmidt?

Eksperterne mener at at Fogh og Helle har en fælles udfordring i at gennemføre velfærdsreformen, så derfor mener de det bliver et roligt politisk år.

Share This Post

Ind under jul.

Vi har årets korteste dag i morgen den 21. december 2006, så går det igen den anden vej med sol og varme!
Først skal vi dog have vinter. Jeg håber det bliver i januar og februar måned og ikke som sidste år, hvor vinteren først kom, da jeg troede, vi skulle have forår.

I morges var der 7,3 graders varme og lidt finregn. Det er en forskel inden for ugen på 0,6 grader i morgen temperaturen. Vestas Vindmøllefabrik i Varde kører nu begge veje med dele til møllerne. I morges var der trængsel på vejen mellem Varde og Alslev, så jeg valgte at fylde benzin på bilen medens møllerne kørte væk.

Min postmester var på besøg min arbejdsplads. Hun ønskede mig en god jul og godt nytår.  Det så ikke ud som om hun mente det? Der var den sædvanlige småpludren i krogene, når hun er der. Personaleforeningen giver morgenbrød så de er er lidt morgenhygge i de mørke morgentimer på arbejdet. De to sidste dage giver postkontoret morgenbrød. Julekort har der været en del af de sidste dage.

Share This Post