En dejlig forårsdag

Solen skinner, men det er lidt køligt her til morgen.

Stærene sidder i toppen af vores bøgetræ, men der er ikke gået stære i kasserne endnu. Hvorfor ved jeg ikke, men jeg håber de finder vej til vore redekasser, fordi det er sjovt at se dem få unger hen over sommeren.

Campingvognen skinner om kap med solen. Den blev vasket både ude og inde i går. Den har ikke haft godt af den våde danske vinter. Den skal ind og stå til næste år.

I går var jeg ude at gå med vores hund i skoven bag ved idrætspladsen. Den er blevet god til at gå uden snor. Den løber kun på stien og den løber ikke efter dyr og fugle mere. Så det var en rigtig god tur for os begge.

En god ting er – at nu har jeg påskeferie til den 10. april 2007 – herligt.

Share This Post

Alger og havearbejde!

Foråret har gjort noget ved familien! Vi fik ordnet meget i haven og vasket en del af campingvognen i dag! Campingvognens tag var fyldt med en kraftig grøn algemasse, der sad overordentlig godt fast. Det tog flere timer bare at vaske taget, men jeg fik algerne af og nu henstår der vask af siderne i morgen.

Hunden er noget fornærmet over han skal sidde bag hegn, nårder foregår så mange sjove ting i haven og på stien! Men det går an at ligge i hundekurven, når solen skinner på den. Vi spiste mad fra grillen og faldt om på sofaen efter en lang arbejdsdag.

I går aftes så jeg fodbold – Tyskland mod Danmark. Vi vandt 1-0! Jeg mener, det var lidt heldigt, men jeg så kun en del af 2. halvleg og tyskernes havde tre gode målforsøg sidst i den halvleg. Morten Olsen, landstræneren, opførte sig eksemplarisk, da han ikke blev udvist i den kamp!

Share This Post

Tørrestativet er ødelagt

Tøjstativet er ødelagt, du må købe et nyt på vej hjem fra Esbjerg! Ja – så sådan lød min kones milde røst i min mobiltelefon klokken 15:32 i dag! Jeg bad om lov til at se det først.

Det viste sig, at det var en split, der var rustet op. Men det var en vigtig split, for den holder tøjstativet opslået! Vi fik det vasket og forsynet med både split og ny tøjsnor, så nu kan vi tørre tøjet igen i det dejlige forårsvejr og den “Ansagerske” gyllelugt 🙂

Share This Post

Der er ænder i naboens sø!

Naboen har gravet en sø i efteråret med en lille ø i midten! Jeg har gennem hele marts måned fulgt tre vildænder, en hunand og to andrikker (Hanner) som nu har dannet et hyggeligt andepar, som har holdt til i Ansager i hele marts måned.

?Jeg så dem i dag svømme rundt i naboens sø, så nu venter jeg på om de slår sig ned på den og udruger et kuld ællinger?

En anden epokegørende nyhed i dag er, at Morten Stig Christensen har opsagt sin chefstilling på TV2, da han er mobbet ud af chefkollegiet der. Det er trist mener jeg, da han tilført TV2 Sporten meget i de godt 19 år, hvor han har været chef der.

Jeg blev færdig med rosenbuen i dag. Den er sat om et par gange! Men jeg har da fået lidt interesse for det hos de forbipasserende på den offentlige sti.

Share This Post