Sommerblomster og tomater

I går købte vi de obligatoriske tomatplanter og lidt sommerblomster i Krogager Planteskole. Vi syntes begge priserne var lidt høje for planterne i Krogager. Tomaterne er plantet i går og tiden kommer så til sommerblomsterne i dag.

Morgentemperaturen er 11,5 grader og der er fuld sol og ikke en sky på himlen. Ivar ville hilse på naboens (Johannes) hund , men den ville bestemt ikke hilse på ham.

Når nu naboen omtales, så har de underholdt os hele søndag eftermiddag med Holgers gamle havefræser. Der blev fræset gårdsplads og æblehave! Jeg kalder det manglende pli at gøre det på en søndag eftermiddag, hvor de fleste bruger tiden til hygge med familien.

Share This Post

Morten Messerschmidt ofret af Pia!

Henrik Qvortrup i BT den 30. april 2007: Morten Messerschmidt er et offerlam, der skal signalere, at Pia Kjærsgaard har styr på sit parti.

Morten Messerschmidt traf måske teknisk set selv beslutningen om at forlade Dansk Folkeparti for at blive løsgænger i Folketinget. Men reelt er han blevet tvunget til at gøre det eller har i al fald fået at vide, at hvis han ikke gjorde det selv, ville beslutningen blive truffet for ham? Citat slut.

Min kommentar:
Fru Pia Kjærsgaard har nu fået modstand i sit parti. Er hun ved at miste magten i sit parti?

Spørgsmålet kan besvares med et ja – jeg tror denne uges krasserier i Dansk Folkeparti kun er toppen af Dansk Folkepartis interne problemer. Jeg tror, det betyder Dansk Folkeparti er vej mod faldende vælgertilslutning og regeringen Fogh vil miste sit parlamentariske flertal. Den højre radikale præst har jo klart sagt han ikke vil rette ind.

Den tidligere socialdemokrat Mogens Camre (Ham med pistolen) sidder uden for Pias rækkevidde i EU Parlamentet og vil ikke tage i mod mundkurven. Han er erklærede sit venskab med Messerschmidt i TV-Avisen i går aftes.

Tiden for Pias partiejerskab nærmer sig afslutningen. Der er to ting som fortsat kan holde hende ved magten. Det første er regeringssamarbejdet med Fogh, det andet er, at der ikke på nuværende tidspunkt er en der tør stille op mod Pia og hendes hendes håndgangne mænd! Det sker når Dansk Folkeparti og Fogh mister regeringsmagten.

Er du uenig, så skriv en kommentar…………….

 

Share This Post

Sommerdag

I denne uge havde vi årets første sommerdag. Det var en onsdag. Sommerdagen registreres når temperaturen nærmer sig 25 grader. Nu kan pesimisterne fortælle mig, at det skyldes den globale opvarmning? Men der er tidligere forekommet den første sommerdag i april måned. Den tidligste sommerdag er registreret i 1950’erne på datoen 16.april.

Træerne er sprunget ud i Ansager, der mangler kun vores store Ahorn træet- og påskeliljerne står i fuld blomstring, kirsebær træerne er ved at have afblomstret.

Fluerne har indtaget huset i fuldt omfang! De er i alle rum også på 1.salen!

På vores græsplæne står mælkebøtterne i fuldt flor, men jeg vinder den første omgang. Nu her klokken 10:00 starter jeg plæneklipperen og kapper hovedet af dem 🙂

Men næste gang de blomstrer, så vinder de. Mælkebøtterne sætter blomsten så langt nede, så min plæneklipper ikke nå dem alle igen. Det er sjovt naturen på dette område indstiller sig på vilkårene.

I år har vi to ynglende andepar. Et par i åen på det sædvanlige sted ved egetræet og et par i naboens kunstige sø. Det bliver spændende at se om der kommer ællinger begge steder?

I går pumpede jeg cykler for at teste om slangerne er tætte. Det var de da jeg stillede dem ind i skuret, nu er det spændende at kontrollere dem i dag. Jeg håber, at de ikke skallappes, da jeg ikke har haft det store held i den kunst i hele mit liv 🙁

Gasgrillen fik et forårseftersyn, men den brændte kun på midten, så jeg anede uråd Jeg tog brænderen af og ganske rigtigt, så var den rustet på indersiden, netop der hvor den brændte!

Det er en Char Broil 5181, som er produceret i Sweits. Der findes reservedele på nettet til den. En nethandel i USA sælger gasbrænderen til 16,95 dollars + fragt, men den sender kun til stater i USA, så jeg må finde den et andet sted. Jeg har sendt mail til Silvan og afventer spå et svar herfra.

Share This Post

Statslig islamisme?

Religiøs muslimsk vækkelse er vejen til demokratiet, derfor skal muslimerne ind i varmen og statsstøtten op af lommen, skriver Erik Meier Carlsen i ny bog. Det var en overskrift i Information tirsdag den 24. april 2007.

I bogen slåes der til lyd for den “Fjerde Alliance” – Det danske samfund har indgået 3 store alliancer med store samfundsgrupper. Den første med bønderne, som blev fri, den anden med arbejderne, som fik rettigheder, og den tredie med kvinderne, som kom ud på arbejdsmarkedet. Alle tre alliancer har været store kulturelle og økonomiske succeser for Danmark, mener Carlsen.

I baggrundsartiklen er der meninger for og i mod Carlsens holdning. Yderpunkterne tegnes af Flemming Rose (Jyllands Posten – ham med muhammedtegningerne), der mener Carlsen gået for vidt med sine tilbud til islamisterne og den islamiske imam Abdul Wahid Pedersen, der gør opmærksom på at islamisterne ikke er en homogen gruppe, men udgøres af flere grupperinger. Abdul Wahid er enig i, at religiøsitet ikke skal ses som en hindring for integration i det danske samfund.

Jeg mener, det er vigtigt, at der sættes spørgsmål ved Dansk Folkepartis syn på muslimer også den danske regerings integrationspolitik, med nedskæringer i indvandrernes rettigheder og deres økonomiske muligheder for at blive integreret i det samfund – vi holder af – som danskere.

Jeg vil derfor anbefale dig at læse bogen, det vil jeg selv – min anbefaling gælder også for dig, som sympatiserer med Dansk Folkeparti og Søren Krarup på udlændingepolitiken.

Personligt tror jeg på de 10-12% af den danske befolkning, som udgøres af muslimer, kan bidrage til fortsat fremgang for det danske samfund. Jeg tror også en integration med respekt over for deres religion er mulig og nødvendig.

Denne forståelse vil gøre at grobunden for ekstremisme i denne befolkningsgruppe vil dø – for helt at forsvinde efter en længere periode. Der vil ved en succesfuld integration ikke være grobund for islamistisk fundamentalisme i det danske samfund – ja det er min påstand – er du uenig så kommenter dette indlæg……………….

Share This Post

Et selvmål til Post Danmark

TV2 viste Operation X torsdag aften og de skriver på deres hjemmesside:
Morten Spiegelhauer er tilbage i det undersøgende magasin “Operation X” på TV 2, og han gået på fitnessbutikkerne på internettet……………………………………………………..De danske myndigheder er klar over problemet, men da hjemmesiderne gemmer sig bag et slør af falske udenlandske adresser, er det næsten umuligt at komme til bunds i lovovertrædelserne……………………….

I jagten på bagmændene finder “Operation X” også frem til et par højst overraskende afsløringer angående de ulovlige pillers vej ind til de danske forbrugere…………………………….

……………………………………….Blandt andet dokumenteres det, at det delvist statsejede Post Danmark deltager særdeles aktivt i at levere en skudsikker smuglerrute ind i Danmark til de illegale pillers bagmænd. Citat slut.

På Post Danmark hjemmeside kan du læse brevvekslingen mellem TV2’s produktionsselskab og Post Danmark.

Denne brevveksling opfatter jeg som to kamphaner, der ikke forstår hinanden og de strides om nogle meget små nyancer, men er begge parter fastholder egne synspunkter uden egentlig at se på substansen i sagen. Prøv at læse de enkelte breve i denne sag om Post Danmarks rolle i “pillesmugling”.

Post Danmark fastholder:
Helt grundlæggende skal pakker fra et andet EU-land som udgangspunkt ikke toldbehandles. Det følger af EU’s Indre marked. Det udelukker dog ikke, at pakker fra et andet EU-land kan udtages til toldkontrol. Det er tolderne, der alene afgør og hvordan en pakke skal kontrolleres.

Men det betyder da ikke at man ikke kan ændre praksis, hvis der er mulighed for omgåelse af regler og k?isse til udlandscenteret? Det var jo kun det Operation X plæderede for? Jeg mener også repræsentanterne for min arbejdsplads Post Danmmark optrådte meget lidt professionelt – ja – jeg giver dem dumpe karrakter.

Post Danmark fastholder videre:
Derimod har medarbejderen dokumenteret, at han efter møde med folkene fra Operation X klart har gjort dem opmærksom på at Post Danmark ikke vil medvirke til omgåelse af lovgivningen ved at transportere pakker med ulovligt indhold.

Det var ikke det han sagde foran det skjulte camera, som jeg opfattede, med al respekt for klipningens muligheder for at give folk de rigtige synspunkter i forhold til udsendelsens formål. Jeg oplevede i udsendelsen at han fik klar besked om det var ulovlige varer og han trak på skuldrene af det og accepterede det! Brevvekslingen tjener kun til formål, at redde et selvmål. Post Damarks udenlandschef burde have taget “tyren ved hornene” i udsendelsen og have ændret praksis for denne forsendelsesform og lade være med at dække over en medarbejder, som faktisk handlede mod det etiske i sagen – nemlig at post Danmark ikke vil medvirke til ulovlig import af varer til det danse marked.Det gjorde han ikke! Han fastholdt stædigt en brevhemmelig! Ikke et ord om etik og moral?

Det er flere års image og position på markedet, der ødelagt for Post Danmark med disse to ledere og deres uduelige ageren på Operation X.

Nu venter jeg spændt på om direktionen i Post Danmark vil placere nye og mere kompetente ledere på disse poster?

Share This Post