En dejlig dag efter tordenbygerne i nat.

Det har været en dejlig dag med temperaturer på 20,4 grader her til aften.

Vi fik regn i nat, masser af regn, i tordenbyger. Jeg har målt 34 mm vand i det sidste døgn, hvor den største del faldt i flere tordenbyger fra klokken 21,45 og gennem natten til i dag.

Jeg har fået orm til min kompostbeholder. Det er rigtige kompostorm, der er hentet hos gode venner i Juelsminde – byen der af “Horsens Folkeblad” kaldes for “Rynkeby”.

De blev installeret omgående i min kompostbeholder, så nu håber jeg på de trives.

Share This Post

2. Pinsedag!

Pinsen har haft et blandet vejr fra solskin og varme til kulde og regn! Fredag og lørdag har det været godt og solrigt og søndag og mandag har har det været overskyet med regn ind i mellem.

I dag kunne min far været fyldt 89 år. Sådan skulle det ikke være! Han døde som 81 årig. Min datter har lagt blomst på hans gravsted.

Vi gik en længere tur i skoven i dag. Hunden nød alle de skønne dufte og fuglene i træerne. Der er ikke tvivl om at puddelen har jagtblod i årerne. Den er startet, opdrættet i Frankrig til brug for andejagt.

Vi har fået klippet hæk inden pinse. Haven har fået en tur, bedet på sydskrænten er nedlagt og der er sået græs i det. Roser og de øvrige planter er flyttet til andre bede. Det er rart med gode venners hjælp til det.

Vores hvidtjørn har nu blomstret i snart en uge og vores rodhodendron i bunden af haven blomstrer i dag på sit maksimale! Den har store flotte blomster over det hele.

Vi er kommet på parabol i campingvognen og modtager også det mere jordnære danske digitale TV nu, så det er en klar forbedring af det gamle antennesystem, hvor vi kunne modtage TV2 i gode bilkleder og DR1 med nogen sne!

Share This Post

Fugle unger i Rederne

Stærene har fugleunger i redekasserne. De gamle har travlt med at skaffe foder nok til ungerne og de tager ungernes afføring med ud af redekassen, når de flyver efter mere foder.

Mussvitterne fodrer deres unger i fuglekassen på den overdækkede terrasse

Vores omplantede rhododedron har ikke haft godt at det tørre forår. I efteråret flyttede jeg dem fra pladsen under birketræet til vores bed på vestgavlen hen mod vores gamle pæretræ. De har blomstret omkring første maj.

På hundens afentur klokken 1:25 på Søndergade i Ansager mødte vi en mink midt på gaden! Den gik nok så frejdigt i mod os og hunden og minken snuste til hinaden på cirka 10 centimeters afstand. Da hunden vil om på siden af minken forsvandt den hurtigt ind i LSK Kanoudlejnings have.

I aften skal vi til fødselsdag i Esbjerg.

Share This Post

Naser Khader og personlige ambitioner?

Jyllands Posten skriver i dag:
Med dannelsen af det nye parti i Danmark i flere end 10 står det politiske danmarkskort over for store forandringer, hvis det lykkes trekløveret Naser Khader, Gitte Seeberg og Anders Samuelsen at få Ny Alliance godt fra start. Citat slut

Det har ligget i luften længe, at enten gik Naser eller Marianne Jelved fra de radikale! Der var ikke plads til dem begge i partiet, da Naser Khaders ambitioner rakte længeree end at blive irettesat af Jelved!

Der er nu fortid og kan Naser Khader holde gejsten oppe i sit nye parti? Han var godt et år om at miste pusten i sit forrige projekt “Moderate muslimer”.

Jeg ved ikke om det er nok med to unge, der bruger tre uger til at strikke hjemmesiden http://www.nyalliance.dk?sammen. Er det nok med to EU parlamentsmedlemmer, samt den tidligere direktør Lars Kolind fra OPTICON og Mette Bock,der er tidligere chefredaktør Vestjyske Medier – til at fastholde kampen for et nyt parti i to år til Fogh er tvunget til at udskrive valg?

Det virker på mig, som de er taget med bukserne nede af Dagbladet BT og derfor har kastet sig hovedkuls ud i projektet. Der mangler en plan og en politik! Hidtil har jeg oplevet en tågesnak og meget brede formuleringer fra de tre politikere. Men jeg hilser partiet velkommen, hvis det f岠en st?se, som betyder et farvel til primert Pia K. og dernæst til fald af regeringen Fogh! Det tyder dog på det nye parti ensidigt går efter en borgerlig regering?

Et eksempel på min påstand om løse formuleringer og tågesnak:
“Ny Alliance” skriver på deres hjemmeside om deres nye skattepolitk, jeg citerer: “Skattereform: Skattestoppet har været nødvendigt, men nu skal vi videre. Vi ønsker at flytte flere fra overførselsindkomst til arbejdsmarkedet. Derfor vil vi have skatten ned til omkring 40 % for alle. Det kræver en skattereform. Citat slut!

Det er jeg helt enig! Danmarks Statistik opgiver den personlige slutskat til 309.088.000.000 gode danske kroner. Skal indkomstskatten lettes med 40% for den enkelte borger, hvor kommer der så 23.635.200.000 gode danske kroner fra?

Ja – det står der af gode grunde ikke noget om, men det vil betyde store omvæltninger i det danske samfund!?Skal pengene hentes via brugerbetaling eller nye afgifter? Eller er sandheden, at det danske samfund skal neddrosles med 123 milliarder? Svaret flyver i vinden, men for mig er det et alvorligt problem!

Ak ja Marianne Jelved.
– Hvor er det trist du ikke holdt som formand i tide! Jeg havde holdt i dit sted før eksperimentet med mig ( Marianne) som statsministerkandidat! Nu venter jeg bare på du indser slaget er tabt og trækker dig – inden de andre smider dig på porten?

Share This Post