Efteråret er over os!

I den sidste weekend sluttede sommertiden.

Vi fik stillet uret en time tilbage til dansk normaltid og havemøblerne skulle have været sat ind sammen med slutningen af sommertiden. Sådan gik det ikke!

Jeg fik slået græs i dejligt solskin torsdag eftermiddag. Vores plæneklipper kan klare det fugtige græs og de mange blade, så det er nemmere end sidste år at få fjernet bladene fra græsplænen. Det kræver en del tømninger af græskassen, men transporten til kompostdyngen er nem med den selvkørende græsklipper.

Vi har haft regnvejr og blæsevejr i weekenden og bladene er faldet af i rigt mål. Tillige har vi haft børnebørnene på besøg og deres forældre. Men i skrivende stund er der 11,5 graders varme og vejrudsigten for i morgen giver uændrede temperaturer.

På engen går der en masse får. Det kan hunden ikke lide, så de får en del bjæf med på vejen. Det lader de sig ikke mærke af, for de stiller sig op kikker undrende på hunden, som de vil sige – hvad bilder du dig ind!

Der er stadig masser af vand i åen. Jeg kan ikke mindes i de år jeg har boet i Ansager, at der over sommeren og efteråret har været en så stor vand gennem strømning i Ansager Å.

Share This Post

Parkeringsbøden?

Jeg fik en parkeringsbøde torsdag i sidste uge, troede jeg!

Min kone er ind i mellem lidt skarpere end mig. Hun spurgte:”Er du sikker på den er til dig?”. Det tændte en prås hos mig. Jeg gik på internettet for at se hvordan en Parkeringsbøde skal se ud på http://www.europark.dk.  Det fremgik klart jeg ikke havde fået forsiden!

Det fik mig til at sende en mail til Europark med spørgsmål til de manglende oplysninger. Jeg fik svar i dag:”Vi har undersøgt sagen og kan se at kontrolgebyret er pålagt bilen med reg. nr. TR52571. Vi må venligst bede dig oplyse om bilen tilhører dig“, citat slut.

Det var ikke svært at sende en mail tilbage til Europark med besked om bilen ikke tilhører mig! Men tilbage står i al sin lysende enkelhed – hvor mange betaler P-afgifter – som andre har pådraget sig? Det er jo ikke så lidt frækt at hive forsiden af med de personlige oplysninger og så sætte indbetalingskortet på nabobilens forrude!

Share This Post

En parkeringsbøde?

Jeg kørte ind til Esbjerg efter arbejde i dag. Jeg skulle have et kabel til mit videokamera og købte det i Merlin inklusiv serielkort til pc’eren. Så langt så godt!

Da jeg kom ned til bilen, så sad der et girokort fra Europark i forruden! Jeg havde sat P-skive og overholdt parkeringstiden og jeg blev derfor lidt harm over Europark’s emsighed! Jeg skaffede et vidne, som kunne dokumentere jeg havde sat skiven og overholdt timeparkeringen bag Kongensgade 72 i Esbjerg.

Efter denne sikring af bevisets stilling for jeg videre til mit næste mål på Vestkraftgade.

Godt hjemkommen efter nogle timer fotalte jeg min kone om P-bøden. Hun sagde straks – er du sikker op på det ikke er en anden bilist, der har sat sin egen P-bøde i din forrude for selv at slippe for at betale sin bøde? Hun sagde det fordi der manglede forsiden med oplysninger om reg.nr og iagtagelsestidspunkt. Jeg måtte erkende, at det havde jeg overset i farten.

Nu har jeg så skrevet pr. email til Europark for at få de manglende oplysninger.

Share This Post

Besøg hos Mathias

Vi har været på besøg hos Mathias i dag. Han har fødselsdag den 19. oktober 2007, men han bor i roskilde og er mit barnebarn. Jeg kan ikke komme på dagen, da jeg skal på arbejde dagen efter.

Dagen gik fint indtil aftensmaden. Her fik jeg smerter i maven og blev dårlig. Jeg rejste mig for at gå ind på sofaen, så husker jeg ikke mere før jeg i det fjerne hørte sirener og min kone ruskede i mig for at vække mig af besvimelsen.

Lægeambulancen kom til min families hus. Det var en grundig undersøgelse med kontrol af blodsukker, kontrol af blodtryk-puls og ilttilskud til åndedrættet. Lægen hed Flemming og redderen fra Roskilde Brandvæsen Tonny.

Efter den grundige undersøgelse gik turen til Roskilde Sygehus, der forlods var informeret og klar til at modtage mig.

Efter en grundig undersøgelse af sygeplejerske Berg og lægen Niemand fik jeg lov at tage hjem til familien igen.

Efter den oplevelse betaler jeg med glæde min skat og retter herigennem en tak til de mennesker der hjalp mig denne lørdag både i lægeambulancen og på sygehuset.

Share This Post

Problem med Browser

Jeg har haft problemer med at skrive i WordPress på grund af min browser – viste det sig – efter opdatering til WordPress Version 2.3!

Jeg fik løst mit problem på http://www.wordpress.dk/forum .

Nu virker det og jeg ved faktisk ikke hvorfor – udover at jeg har koblet mig på min bærbare computer og skrevet dette indlæg her – og så tømt Chachen på min stationære computers Browser med CTR+F5 tasterne.

Share This Post