Et folketingsvalg og debatten på DR1

Lige nu er der valg på DR1 med Reimer Bo Christensen som ordstyrer. Mine tanker i forbindelse med denne debat går på en opsplitning på Ny Alliance, Dansk Folkeparti, De Konservative og Venstre på den ene side og de andre partier på den anden side.

Naser Khader(NK) har det svært med at forklare om der kommer en dronningerunde eller om han vil lade Anders Fogh Rasmussen (AFR) fortsætte som regeringschef.

AFR køre lektien med Socialdemokraterne med skatteforhøjelse og deres beton politik omkring skattelettelser. Helle Thorning-Schmidt (HTS) fortælle om den borgerlige regerings forsømmelser på skole og velfærdsområdet.

Pia Kjærsgaard (PK) kommer med skræmmebillede om SF’s ønsker om sociale forbedringer koster den enkelte dansker 1.600 i skat pr. måned, hvorfra har hun det tal? Hendes problem er at fastholde VKO flertallet for ellers er hun uden for indflydelse. Jokeren her er NK, som skal samarbejde med PK, hvis han vil holde sit valgløfte til vælgerne? Hun fortsætter med sine skræmmebilleder om masseindvandring af asylansøgere, selvom HTS og NK taler om cirka 500 afviste ansøgere.

Villy Søvndal (VS) har fat i en pointe om socialt velfærd og med baggrund i vælgerskaren har han forståelse for de offentlige ansattes arbejdsvilkår og lønvilkår.

Bendt Bendtsen har en pointe om SF og Socialdemokratiets økonomiske uansvarlighed. Bendts store problem er han skingert råber om om denne uansvarlig, men han har ingen dokumentation for den og kommer derfor til at fremstå som partilederen uden en politik?

Line Barfoed tale om regeringens sociale afvikling og ønsker om tvangs privatisering. Krav om øget beskatning af nordsøolien og de store multinationale selskaber.

Bodil Kornbek er klemt af ordstyreren, der afbryder hende. Hun har en del gode ideer, men får ikke solgt dem, da hun overdøves af de store partiledere.

Anders Fogh Rasmussen og Venstre ved man hvor man har!  Anders vil gøre alt for at beholde statsministerposten om han så skal skifte standpunkt hver dag.

Share This Post

Valgkamp og infigth

Naser Khader og Henrik Qvortrup er røget i infigth om sort arbejde udført på Naser Khaders hegn på den hemmelige adresse i København.

Naser Khader truer med injuriesag og laver spin rettet mod Aller koncernen og den formastelige Jeppesen fra De Hellige Håndværkere bedyrer alt er “momsafregnet efter bogen”! Han er bedst kendt fra bagsiden af Ekstrabladet.

Jeppesen har rod i sine sager og en utraditionel bogføringsteknik. Han sender ordrebekræftelse via sms. Han bruger det samme faktura nummer i første og andet halvår i 2007 med henvisning til han troede byggesagen var afsluttet! Jeg tror ikke den holder i Landsskatteretten! Det er velkendt i brede kredse, at man omgår betaling af moms på den måde.

Jeppesen afregner sine håndværkere med 1.000 krone sedler i ny og næ og ikke via Datalønsedler og bankkonti. En fremgangsmåde der ikke ligner de fleste seriøse firmaers lønafregningsformer. Afregningsmetoden giver mulighed for snyd og fejlafregning til Skat, det ved enhver der har arbejdet med lønafregning til medarbejdere.

 Tilbage til Naser Khader – hvorfor dokumenterer han ikke sine betalinger med momsfakturaer? Og hvorfor overvejer han en injuriesag? Det ville være naturligt at hive Henrik Qvortrup i retten med det samme med påstand om dementi af sagen og et stort erstatningskrav!

Share This Post