Triumf for dansk håndbold

Danmarks gader lå øde i går mellem klokken 16 og 18:30. Danskerne spillede finale i Lillehammer i Norge og de vandt 24-20 over Kroation efter en skidt start, hvor de kom bagud med 0-4 efter 5 minutters spil.

Dansk Triumf

Ekstrabladet har i dag et tillæg på 24 sider om triumfen i Norge og holdet blev eskorteret af danske jagere til Kastrup Lufthavn og de blev modtaget på Københavns Rådhus af Kronprinsen og Ritt Bjerregaard. Cirka 30.000 tog mod dem på Rådhuspladsen.

Alle andre aviser og medier dækker holdets indsats massivt, så der er intet i forbindelse med håndboldlandsholdets indsats i Norge, der er ufortalt.  Et stort tillykke herfra!

Share This Post

Lego fylder 50 år i dag!

Lego fylder 50 år i dag. Den har været i børneværelserne hos både rig og fattig i alle disse år.

Lego hædret på Google

Den var dog ikke på mit barneværelse. Jeg er født i 1949 på Midtsjælland langt fra Billund!

Legoklodsen startede som en træklods produceret af snedkerfirmaet Kirk Chistiansen som et tillægsprodukt, når der ikke var snedkerrarbejde at få på egnen.

Den blev senere omdannet til plastikklodser med rør, som kunne sættes sammen i større bygningsværker og så var successen grundlagt og det skabte senere efter danske forhold en gigantisk formue til familien Kirk Christiansen i Billund.

Lego har betydet meget for Midt- og Vestjylland som arbejdsplads og igangsætter. Legofamilien er blandt meget initiativtager til Billund Lufthavn, som er en anden større arbejdsplads i udvikling på egnen.

Share This Post

En god dag for danskerne!

Det har været en god dag for danskere i dag. Det har været specielt godt for dem der går op i det danske håndbold landshold indsats ved EM i Norge.

Danish Dynamite endnu engang!

Der gik 50 minutter, før Lars Christiansen kunne finde ud af at brænde. Lasse Boesen hamrede den ind på seks af syv forsøg i første halvleg, og Kasper Hvidt fortsatte opvisningsstilen, der skræmmer modstanderne fra første fløjt.

Det var nok til en nervøs dansk sejr på 28-23, der sender danskerne i semifinalen som puljevindere med Sverige eller Tyskland som modstander. (Kilde: EkstraBladet.dk)

Det blev Tyskland, som Danmark møder i semifinalen, da Tyskland vandt den sidste kamp mod Sverige.

Share This Post

Hvad tænker Naser Khader på?

Først var Naser Khader parat til at stemme for Pia Christmas Møllers dagsordenforslag om asylpolitik i Folketinget, som var hendes forsøg med et opgør om en human asylpolitik og ikke mindst et attentat mod regeringens og Dansk Folkeparti’s flertal i Folketinget. Et flertal på 89 mandater er ikke nok, når oppositionen kan mønstre 90 mandater!

Ja så må Pia Kjærsgaard kunne forstå, at flertallet er væk?

En umulig politiker?

Men sådan gik det ikke! Naser Khader er totalt ny som partiformand og har heller ikke en kompetent folketingsgruppe bag sig, hvilket giver sig udslag i manglende taktisk forståelse i det politiske spil i Folketingets korridorer, hvilket er et must, hvis man have succes der.

Succes har Naser Khader bestemt ikke.

Han var til kaffe hos Anders Fogh Rasmussen klokken 12 i går inden debatten startede i Folketinget samme dag klokken 13!

Trods hans benægtelser, så har den meget politisk drevne statsminister trynet ham totalt, så han kom til debatten med en ny målsætning, nemlig at støtte regeringens afværge dagsorden! Eller var han så bevæget over mødet med statsministeren, så han tabte hovedet.

Real politisk betyder det, at Ny Alliance undgår et valg og undgår udslettelse! Men er det andet end en udsættelse af den dødskamp der er i gang for Naser Khader og partiet, da man nu fremstår totalt utroværdig i vælgerbefolkningen og blandt oppositionspartierne.

Partiet – Ny Alliance – stiftes på et krav om en ændret asylpolitik og ophør af den blokpolitik, som regeringen og Dansk Folkeparti stod for inden valget blev udskrevet. Der er intet ændret siden, udover statsministeren i et par døgn var i mindretal på asylpolitikken. Men det har Ny Alliance og Naser Khader solgt for en kop kaffe og et luftigt løfte om indflydelse i dansk politik.

Men realpolitisk er der intet ændret i dansk politik. Det har Birthe Rønn-Hornbech og Pia Kjærsgaard bekræftet flere gange i dag, aftalen ligger fast mellem regeringen og Dansk Folkeparti. Den eneste der ikke har opdaget det er Naser Khader! Der var en politiker der engang sagde, at Naser Khader står for “Arabisk tæppehandler logik”. Dengang forstod jeg ikke hans udtryk, men nu forstår jeg det!

Man kan sige – Anders Fogh Rasmussen har titlen og æren som statsminister, Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti har MAGTEN — og Naser Khader er gummistemplet, der sikrer uforandrede forhold i dansk politik…!

Share This Post