Vores hund

Vores hund bader i åen.

Han gik tur med hans mor uden snor på ned af stien, men så var der en kat forude………………………………………..

Vores pudelhund

Hunden løb efter katten ned gennem vildnisset ved Ansager Å og var ude af syne. Efter kort tid kunne hans mor høre de ynkeligste lyde og småbjæf fra ham og han kom drivvåd hjem gennem vildnisset, lettere forkommen efter badet i åen!

Katten havde snydt ham og nu var det så hjem til et varmt bad og tørring…………………….

samt en erfaring rigere for både hunden og hans mor………………

så turen går i snor fremover ned gennem stien langs Ansager Å!

Share This Post

En stille weekend

Det har været en stille weekend med sol, regnbyger og let til frisk vind. Jeg nulstillede regnmåleren på 575 mm i dag.

Jeg har været i haven og fjerne kvikgræs og slå græs.Der blev også tid til at genetablere græsplænen, der hvor “Holgers staudebed” er sløjfet i foråret. Nu mangler jeg kun at lægge flagstangen ned.

Flagermusene besøger os stadig i skumringen. Solsorteungerne flyver mod vores vinduer og en enkelt døde af det, formentlig brækkede den halsen.
Vi overvejer at sætte en siluet op af en rovfugl i vores stuevindue for at undgå de flyver mod vores vinduer.

Pindsvinet runderer mellem vores fuchsia klokken 23:15. Det ved jeg fordi jeg går tur med hunden på det tidspunkt.

Share This Post

Ny Alliance igen

Først var de 5, så var de 4, 3 og endelig 2 med Jørgen Poulsen ude. Men nu forlader Gitte Seeberg Folketinget og det giver plads til Villum Christensen fra Slagelse.

De to gamle venner og partistiftere Naser Khader og Anders Samuelsen ønsker Villum Christensen velkommen i folketinget!

Villum Christensen lægger ud i Politken med at sige: “DF’s metoder minder om nazisternes under krigen”.

Så forstår jeg ikke mere, var det ikke det Jørgen Poulsen blev smidt ud af folketingsgruppen for at sige på deres årskongres i partiet? (Og et par andre småting).

Farcen i Ny Alliance fortsætter med den udmelding på fuld kraft. Jens Otto Krags berømte citat kommer mig i HU: “Man har et standpunkt til man taget et nyt”.

Det springer i øjnene at NA gruppekasse i Folketinget tilføres 100.000  kroner og der bliver et medlem mere til at dele 26 udvalgsposter.

Tilbage står et kim til politisk uenighed mellem de 3, hvilket Pia Kjærsgaard straks er ude med, nemlig kritikken af Dansk Folkeparti, der ser ud til at fortsætte, og Naser Khaders manglende lederskab.

Hun er en dygtig politisk taktikker, som har set kampen fortsætte i Ny Alliance og derfor benytter lejligheden til pirke til den fortsatte dødskamp i Ny Alliance, så hun kan beholde magten i Folketinget sammen med V/K regeringen.

Nu venter jeg spændt på næste scene i farcen!

Er det Naser Khaders exit som leder?

Share This Post

Storke i Danmark?

Sidste nyt!

Et storke par er set ved Skjern Å ved Tarm by på det flade eng areal, så der er et par tilbage i Danmark i denne uge! Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjerns netavis.

Storke parret samlede føde på engen og så sunde og raske ud.

Jeg håber på de vender tilbage til næste år, for en tommelfinger regel siger æggene skal være lagt inden 10. juli for de kan blive udruget tids nok til turen sydpå inden den danske vinter sætter ind igen.

Share This Post

Regnvejr og fodbolduge

Overskriften er ikke dækkende for ugen der er gået har været med tørvejr, varme og solskin.

Vi har været på camping i weekenden. Søndag var dejlig medmasser af sol og varme. Først sent søndag aften kom der nogle enkelte regndråber.

Vores uge har gået med fodboldskole for børnebørnene i Rårup. Det var en vældig succes. De var glade for dagene og havde slet ikke kedet sig…………    og så havde de været sammen med morbror, der er instruktør og deltager i fodboldskolen for 9. sæson!

Børnebørnene arrangerede også spisning torsdag aften med deres morbrødre. Det gjorde de med en slet skjult bagtanke!

Morbrødrene skulle nemlig spille fordbold med dem efter spisningen af de bestilte pizzaer på vores græsplæne, som om de ikke havde spillet fodbold i denne uge?

Fredag aften kom deres forældre og hentede dem. Vi spiste aftensmad på en af de offentlige bænke på Kviesø.

Det havde taget en del på mormor, der sov det meste af lørdagen.

Share This Post