En lidende kattekilling!

Vi kørte mod Esbjerg. Ved afkørsel på Plantagevej ved Varde mod Esbjerg sad der en lille kattekilling midt på kørebanen med blodet løbende ud af næsen!

Bilerne susede forbi den lille stakkel, uden at bilisterne ænsede den stakkels kræ? Det kunne jeg ikke bære, så jeg vendte bilen og forsøgte at få fat i kattekillingen, men det var ikke ufarligt, da de øvrige bilister ikke tog hensyn til min regdningsaktion og nedsatte farten!

Jeg fik fat i den lille kattekilling og satte den ind på bagsædet i vores bil. Blodet løb ud af næsen og det højre øje. Der var ikke tvivl om den var blevet påkørt af en bil og den var slemt medtaget. Vi fik bragt til den en autoriseret redningsstation i Varde og kender ikke kattekillingens videre skæbne.

Tilbage står der i min erindring en kedelig oplevelse! Den billist der ramte kattekillingen er ikke uvidende om det!

Hvorfor stoppede billisten ikke? Har billister i Danmark ikke forståelsen af det indebærer et ansvar at være billist? Er der ikke så meget medfølelse med et dyr man kører over, så man kan hjælpe det til en hæderlig og smertefri død?

Og endelig  …….
er det ikke så meget moral blandt danske billister, så man kan tage farten af bilen, når man ser en redningsaktion for et nødlidt dyr i trafikken?

Share This Post

De lyse nætter

DMI skriver i dag:
De første tegn på, at vi synger på sommerens sidste vejrs, melder sig. Vi har siden først i maj glædet os over de lyse nætter, hvor vi – selv midt på natten – kan skimte lys nederst i horisonten.

Det anede mig, at sommeren er gået på hæld!

I denne uge er det mørkt, eller tusmørke, når jeg står op klokken 5:10 for at tage på arbejde. Jeg har glæde af at se de smukke solopgange i denne tid, når det ikke regner……………..

I aften regner det…. voldsomt. DMI varsler kraftig regn i Jylland i nat. Prognosen siger 25-45 mm regn!

Min regnmåler stod ved start på 70 mm vand, så jeg tjekker den i morgen for at se om DMI fik ret?

Hans Otto Bisgaard sendte radio fra Danmarks smukkeste festival i eftermiddag, det er naturligvis Skanderborg Festival jeg skriver om.

Her sagde Hans Otto lettere ironisk til publikum:”DMI har varslet 30 mm vand her i eftermiddag, det er heldigvis sjældent DMI har ret og sjældnere at vejrudsigterne passer…..”

Her i skrivende stund fortryder Hans Otto nok de ord?

For regnen vælter ned i Ansager og det gør den også i Skanderborg, når man ser på DMI’s regnvejrs radar her klokken 21:48!

Jeg fortsætter på arbejde i korte bukser og skjorte med korte ærmer. Det er behageligt, da de lange bukser er for varme at arbejde i på denne tid. Temperaturen har ligget på 20-22 grader og morgentemperaturen klokken 5:30 på 15-16,3 grader. Fra mandag til onsdag har vi fået 16 mm vand.

Share This Post

En regnvejrs dag i Ansager

På en grå regnvejrs dag hjemme i Ansager, så er det livgivende at se mine kære gærdesmutter hoppe rundt i vores birketræ med et nyt kuld unger halsende efter sig. Det betyder vi fortsat har den lille vakse fugl i vores have.

I gå så jeg sommerfuglende var vendt tilbage til vores sommerfuglebusk i rigt mål. De har været lidt længe om det i år.

Dagen i dag går med opladning til at tage på arbejde i morgen, da min ferie er slut. Jeg har været utrolig heldig med ferieværet og jeg har nydt det med “næsten” daglige havbade og er blevet meget brun 🙂

Det bliver sværere og svære at komme på arbejde efter ferien. Det må være arbejdspladsen der gør det. Jeg har altid været glad for mit arbejde, men det har ændret sig i det senere år. Der ikke det samme sammenhold og den samme faglige stolthed på min arbejdsplads, som der var for år tilbage.

Det skyldes (min subjektiv betragtning), at der er en skæv aldersfordeling samt en meget stor medarbejder udskiftning og endelig og ikke mindst virksomhedens nye profil, hvor en stor indtjening og økonomi sættes over kunder og medarbejderes interesser.

Share This Post