Myten under opbrud

Nu står verden ikke længere, den er kortsagt af lave!

Og hvorfor det?

Det er hverken aktiekurser, finansspekulation, bankkrak eller statsbankerot jeg tænker på på her, men vores gamle hæderkronede virksomhed AP MØLLER  Mærsk!!!

Hoforganet Berlingske Tidende skriver på internetsiden i dag:
A.P. Møller – Mærsk står overfor et opsigtsvækkende brud med tidligere tiders fortælling om Danmarks største virksomhed. Myterne om virksomheden skal erstattes af fakta, lyder det fra kommunikationsdirektør Steen Reeslev, der netop har overstået sit første halve år i sædet. Citat slut.

 Myten Mærsk står for fald? Der skal være mere åbenhed.

Det ville da være dejligt, hvis der kom mere åbenhed omkring Esplanaden og AP Møller Mærsk. Hidtil har åbenheden indskrænket sig til folkegaver på Hr. Mærsk betingelser, det bedst kendte eksempel er Operahuset i København, som jeg glæder mig til at besøge engang, når jeg får sparet sammen til en billet på 1.500 kroner x 2, for konen skal også med :-).

Men gælder åbenheden også de ugentlige torsdagsmøder med Statsminister Anders Fogh Rasmusen, hvor den gamle Hr. Møller fastligger statens politik med Fogh under kaffebordet i statsministeriet?

Og hvor længe holder en kommunikationsdirektør Steen Reeslev  med den holdning i den gamle stive virksomhed…..

Ja det vil tiden vise! Jess Søderberg holdt ikke længe, da han kom på tværs af den gamle.

Share This Post

Ny borger.dk – det offentlige på et sølvfad

Ja sådan så det ud i min postkasse i dag.

KL har udsendt en pressemeddelelse om Borger.dk. I dag lanceres en ny version af den fællesoffentlige borgerportal, borger.dk, som er danskernes samlede indgang til det offentlige på nettet, skriver KL.

Der har været flere forsøg på at virtualisere danskerne og deres adgang til myndighederne, ligefra TDC forsøgte sig med “OPASIA” til det nye forsøg med borger.dk.

Det bliver spændende at se om det lykkes for Helge Sander (Ukendt videnskabsminister i Danmark) og Erik Fabrin (KL’s formand) at få gang i det digitale Danmark.

Share This Post

Min Toyota Corolla!

Bilsynsattest

Min bil er synet og nu kan jeg køre 2 år igen. Det skete på APLUS i Grindsted af 2 gange, da de ikke var tilfredse med den høje styrekugle. Det er en 16 år gammel bil, så det mener jeg er flot. En tak til Nørregade Auto i Ansager for klargøring til synet.

Nu er det blevet billigere at købe benzin. Jeg kan bare ikke forstå jeg hver gang skal betale mere for benzinen i Ansager fremfor i Alslev, det er OK Benzin begge steder. Det er kedeligt for det lokale idræts liv i Ansager, da OK Benzin betaler 8 øre for hver liter købt benzin til boldklubben.

Jeg købte benzin i Alslev til 9,07 kr. pr. liter. I Ansager kostede den på samme tid 9,48 kr.

Share This Post

Sølvbryllup for mobilen!

I går – den 13. oktober 2008 – var det præsis 25 år siden den 1. amerikaner foretog et opkald på sin mobiltelefon og betalte for det!

Den gamle i midten!

Året var 1983 og telefonen, tjaeh, et drøn af mobiltelefon, der tilmed stod i godt og vel 4000 dollars, skriver http://www.business.dk i dag.

Det fik mig til at tænke på min første “mobilos”, som jeg var meget glad for selvom den var meget stor. Jeg skulle næsten have en taske med til den. Det var en Motorola, jeg husker ikke modelnummeret, men jeg har vel fået den først i 1990’erne – måske 1994 – jeg husker ikke året helt præcist.

Min nye Nokia 6288, som ikke er ny mere!

I dag 7 generationer senere har jeg en Nokia 6288, men det er den klassiske Nokia 3350i, som jeg elsker at bruge til daglig! Den er så dejlig ukompliceret, den kan bare ringe og vække mig om morgenen klokken 5:30, når jeg skal på arbejde!

Og hvad kan man så forlange mere 🙂

Share This Post