En spændende uge

Det har været en spændende uge.

Det danske håndboldlandshold har vist spændende spil og 6 sejre ud af 7 mulige! Der var en enkelt svipser mod det polske hold, men det er glemt med den sikre sejr over Makedonien, Kasper Hvidt stod en blændende kamp og Bo Spillerberg foldede sig endelig ud. Det sidste har vi ventet længe på. Torsten Laen og Jesper Jensen blev sat på kollektiv straf med 1,5 minuts spilletid i dag af Wilbæk. Jeg skal se håndbold igen på tirsdag, så gælder det det tyske hold, jeg glæder mig allerede til kampen.

Ugen bragte også glæde til de danske kvinder! Det kom helt uventet fra Kræftens Bekæmpelse. Det er nemlig ikke kræftfremkaldende at få indopereret implementater i kvindebryster. Hvad venter I på kvinder?

Samtidig stod det at læse i landets aviser, at prisen på brystoperationer var nedsat fra 32.000 til 29.000 kroner. Endnu et argument i den gode sags tjeneste!!!

Ugen bragte nye rygter om jobskifte for landets statsminister. Denne gang skriver engelske aviser om hans muligheder for skifte til et udenlandsk topjob! Lad ham bare flyve! Det vil gavne Danmark.

Malurten i bægeret er at Det Konsertvative Folkeparti står til markant fremgang i Gallup målinger på bekost af Ny…… eller er det Liberal Alliance det hedder. Det parti spås helt ude af Folketinget.

Det giver store muligheder for den “Talende Kavalergang” Lene Espersen at slå Lars “Løkkeridder” af pinden fra at blive statsminister efter Fogh! Det er ikke længere et spørgsmål om Fogh drager til udlandet, men om hvornår han drager af sted. Fogh’s muligheder for succes i danmark svinder ind med samme hastighed, som finanskrisen forværrer den danske økonomi.

Og nu til noget helt andet………………………………………………….

Det Faglige Hus og TV Syd (Det Faglige Hus forlængede arm i den den danske medieverden) melder om 200 daglige indmeldelser i deres A-kasse. Det er trist de unge mennesker ikke indmelder sig i de faglige A-kasser, hvor der er indsigt i de forskellige arbejdsmarkedsforhold, som de får via den fagforening, der er ejer af A-kassen.

Det er trist at Fagforeninger ikke er omfattet af markedsføringsloven!

For “Det Faglige Hus” i Esbjerg ER IKKE en fagforening, det tjener kun som en god forretning for een privat person, nemlig hr. John Nim, en tidligere ansat postmedarbejder ved Esbjerg Postkontor, der tjener en styrtende masse penge på at sælge en falsk vare, som han kalder fagforening.

Share This Post

Bareck Obama indsat som præsident

Demokraten Barack Hussein Obama er blevet taget i ed som USA’s 44. præsident. Han afløser George W. Bush. Han lover at føre sit land og verden i en ny retning.

 Tillykke......En enorm opgave venter forude!

Herfra skal lyde en stor lykønskning til Bareck Obama med håbet om han kan løse den enorme udfordring, som det amerikanske safund står over for! det vil have stor indflydelse på voress liv her i Danmark, hvis det lykkes at få USA på fode igen.

 

Jeg håber han får flere år på posten end J. F. Kennedy fik i 1960’erne. Jeg er alvorligt bange for USA’s første sorte præsident skal falde for højre radikals kugle, da ikke alle på højrefløjen i ASA er rede endnu til en farvet præsident. Desværre!

Held og lykke med projektet Bareck Obama, der er meget at rydde op efter Kamarat Bush og Fogh! Der første os ud i flere unødvendige krige og samtidigt trådte menneskerettighederne under fode i et hidtil uset omfang!!

Share This Post

Bankers samfundsansvar?

Er de danske bankers samfundsansvar begrænset til deres bankdirektørers løn?

Det skulle man tro, når man hører Asger Aamund og vores rejsende statsministers udtalelser til den danske presse! Hvad er det for en tankegang?

Jeg mener det er meget relevant at stille krav til bankdrift, hvis skatteborgerne skal lægge 70 – 100 milliarder til bankernes udlån i Danmark. Disse penge skal ikke gå i nogle få bankdirektørers lommer, det er jo ikke i en afrikansk bananplantage vi lever, men et Danmark hvor der skal ske en rationel og velfunderet bankforretning.

Hvem er 100-120 millioner værd i løn i en mindre provinsbank eller storbank, for den sags skyld?

Er det ikke bedre at bruge penge på at få en professionel bankbestyrelse indsat i de danske banker, der kan tumle en stærk bankdirektør, der rager til sig af bankens midler?

Tilbage til bankdirektørens løn. Hvad er en rimelig løn? Er det 2,5 millioner eller 12,5 millioner + et ikke opgjort antal frynsegoder i form af aktieoptioner og lignende?  Jeg skal ikke tage stilling til beløbet, men jeg tror Danske Bank overlever, hvis den nuværende direktion forlader sæderne!

Der er mange mennesker i Danmark, der er parat til at overtage deres job – også veluddannede og velkvalificerede – lad os ikke falde i den grøft, at det kun er nogle få danskere, der kan bestride topjobs.

Jeg mener fortsat det ville være en god ide at placere pengene i en statsbank, der kan låne ud på markedsvilkår til danske borgere og virksomheder, som har sunde projekter, som de vil realisere.

Det kan være med til at høje seriøsiteten i den danske bankverden, der i al for lang tid har kørt med opkøb af udenlandske banker og store spekulations projekter, som ikke har indeholdt andet en luftballonner, det er både inden for ejendomsmarkedet og IT-verdenen.

Share This Post

Protestmøde i Esbjerg

Jeg skriver fra biblioteket i Esbjerg, Der protestmøde i dag klokken 16,00 i mødelokale 4, da Kræftens Bekæmpelse vil nedlægge rådgivningskontoret i Jyllandsgade 30 og lægge arbejdet ud i kommunerne.

Det vil være en en ualmindelig dårlig ide, mener jeg da de ikke magter denne opgave, som kræver folk med specialviden om kræft og de problemer det giver.

Jeg har selv haft det tæt inde på kroppen og ved hvad det handler om!

Mød op og hjælp os med bevare rådgivningscentret i Esbjerg. Der indtil nu indsamlet næsten 6.000 underskrifter mod lukningen af Rådgivningscenteret.

Share This Post

Et opråb

Kæft syge Susanne Styles.

Susanne er 49 år, og syg. Hun er så syg at de danske læger har opgivet hende, så nu vil kinesiske specialister hjælpe hende. Susanne lider af en yderst sjælden kræftform, Gramulose Residiv, som danner knuder rundt om i hele kroppen og senest er knuderne kontateret i lungerne.

Hun er blevet opereret femten gange og har fårt 2 store kemo-behandlinger. Behandlingen i Kina koster 300.000 kr. men Susanne har ikke de penge.

Så derfor har Danske Bank oprettet en konto, hvortil folk der vil være med til at hjælpe Susanne, kan indbetale et beløb.

Told og skat har bekræftet, at det indsamlede beløb ikke trækkes i Susannes pension og at der ikke skal betales skat af det indsamlede beløb, som udelukkende skal gå til behandling og ophold i Kina. Et eventuelt restbeløb videregives til en person i samme situation.

Kontoen i Danske Bank har  regnr.: 3203  kontonummer 4476516919.

Du kan læse mere om projektet her http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=38324537810

Du kan læse hendes blog http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=38324537810

Den 19. december 2008 var der indsamlet 234.328 kr, så dit bidrag kan fortsat gøre en forskel.

Hjemmeside http://www.sannes-sidstechance.dk

Share This Post