Fadbamser og Venstre

Berlingske Tidende skriver i dag:
Købmand Bo Weber, der driver fire forretninger på Lolland og i det sydsjællandske, var måske lige en tand for sjov, da han forrige uge bød Lars Løkke Rasmussen tillykke med statsministerembedet med en række gode tilbud.
 Lars Løkke i sit rette element

I lokalavisen 4750-avisen inviterede Bo Weber under overskriften “Fadbamser og flæskesteg” velkommen til tilbud på “Løkke-favoritter” – blandt andet flæskesvær, cigaretter, pølser og ristede løg. Læs hele indlægget her

Men Venstre ved man hvor man har? Det store liberale parti i Danmark er ikke så liberal, som man tror.

Parti organisationen kører frem med brask og bram mod en lille købmand i Næstved området, formentlig en af partiets egne vælgere, for man er blevet følsom overfor statsministerens image, som er opbygget i de seneste uger af en velvillig borgerlig presse.

Det vil partiet ikke sætte overstyr, så derfor er der sat en Højesterets sagfører på statsministerens image pleje, men hvor er liberalismen henne i den sag?

Jo ……
den ligger i købmandens skraldespand sammen med de kasserede tilbudsaviser, men sådan er det bevist, der er tydelige grænser for Venstres liberalisme.

Share This Post

Afrejse

Dagen er afrejsedag fra Langerhuse. Det er vemodigt at skulle skilles, men hverdagen kalder igen, men det har været 4 dejlige dage, som jeg kan se tilbage på med glæde.

På vej hjem tankede jeg benzin på Statoil i Ulfborg til 8,65 literen, det bløder lidt op på de 21,6%  jeg kører mindre på en liter benzin.

På vej hjem forsøgte jeg på Aadum Skrothandel at finde et greb til handskerummet på min nye bil, men de havde ingen reservedele til en Land Rover. Jeg har tidligere forsøgt mig hos THansen i Lemvig, der var heller ikke gevinst. Men jeg fik den manglende radioantenne.

Vi var hjemme klokken 12:15. Vi læssede af og jeg skyndte mig ud til skrothandlen på Tingvejen, hvor de kunne fortælle mig, at mit bilmærke gik til eksport til Østeuropa, derfor var der ingen brugte reservedele, da kun de udbrændte og totalskadede Land Rovere blev i Danmark.

Således vejledt og en kende bedrøvet imødeså jeg min triste skæbne, nemlig at købe en original reservedel til 780,00 kroner plus moms hos Bendtsen Biler i Herning, der er Land Rover forhandler.

Men………….
jeg kunne jo prøve at kikke på grebet………
efter en del masen og nogle ordentlige klemmeluse fik jeg med det rigtige værktøj grebet af til handskerummet. Jeg ledte i bilen og fandt et par stumper, som kunne tænkes at stamme fra grebet.

Jeg kunne dog ikke finde ud af at sætte stumperne sammen, men efter en del masen med projektet, foreslog min kone at se på sagen……..
og VUPTI, så var grebet samlet med en syrlig bemærkning:
Hvad var problemet “. 🙂

Således meget opløftet satte jeg grebet på plads på lågen til handskerummet og det virkede!
Lidt stædighed sparede mig for 975 kroner. 🙂

Share This Post

Verden er skøn!!!

Vi holder ferie i solskin på Fourmivej 74, Langehuse, et stenkast fra Harboøre. Vinden er lidt kold, men der er til at finde læpladser på grunden, hvor solen kan nydes i fulde drag.

Vores feriehus i Langehus

Når det bliver kedeligt, så turen til Thyborøn, Lemvig eller bare en tur på stranden, hvor bølgerne bruser ind i kraftige dønninger og vores hunde nyder den nye frihed, som det er at piske frem og tilbage på stranden med nye dufte og udfordringer i næserne.

Vores pool i Langerhuse. Desværre var den skæmmet af en ruthebane

Når det bliver for koldt går turen tilbage til det varme hus og den varme pool, hvor vandet er omkring 32 grader og bedre end Vesterhavet, hvor jeg ikke kender temperaturen, men jeg har følt med fingerspidsen, det er rigtigt koldt!

En plantegning over huset. Huset fungerer fint med 6 personer.
Huset fungerer fint, der er 3 soveværelser, som dækker vores behov og der er tillige et køjerum med 4 sovepladser, som vi bruger til opmagasinering.

På Lemvig turen sluttede vi af med et besøg på “Museet For Religiøs Kunst” i Lemvig, hvor vi så dronningens malerier og bispekåber. Udstillingens tema er Naturen og Tanken.

Et citat fra www.lemvig.nu:
”Naturen og tanken” er titlen på udstillingen, der viser en række af Dronningens senere værker. Billederne handler om naturen, om noget der er større end os selv, det guddommelige i naturen.

De rummer eksistentielle overvejelser – meningen med tilværelsen og det at være til.

De nordisk inspirerede landskaber placerer sig i forlængelse af den danske maletradition, som blandt andre Edvard Weie, Oluf Høst og Sven Havsteen Mikkelsen repræsenterer.
Det var en stor oplevelse, som kan anbefales.

Der var en permanent med Bodil Kaalund, hvor billederne fra Biblen fra 1992 er udstillet i Kaalund Salen. Biblen er udsolgt fra forlaget.

En udstilling med Sharon Thomas gav også en stor oplevelse på dagen. Udstillingen beskrives på www.lemvig.nu.

Her er et citat:
Den unge kvindelige britiske kunstner Sharon Thomas, født 1979, Glasgow arbejder med spørgsmål om nationalitet, religion og samfundsforhold.

I sine store tegninger, malerier og installationer udfordrer hun sit fædreland ”England” og den engelske romantiske tradition indenfor både billedkunst og poesi.

Share This Post

Min “Nye” bil!

Jeg har hentet min bil i dag. Det er skønt vi ikke længere skal slås om den samme bil, men det er dyrt!

Min nye bil, en bezinsluger og et ufornuftigt køb!!

Bilen er en Land Rover Freelander 1,8, årgang 1999, som koster 8.000 kroner årligt i vægtafgift, der skal betales forud! Den kører 9,8 kilometer på en liter bezin, hvilket er 21,6 % mindre end vores Toyota Carina E, som også er en benzinsluger.

Det er fastslået med “7 tommer søm”, det er et helt igennem ufornuftigt bilkøb, som jeg har foretaget mig…………..

men en gammel drengerøvsdrøm er opfyldt, nemlig at køre i en Land Rover Freelander!

Nu går turen til Fourmivej 74 i Harboøre til en velfortjent wellness ferie. I Land Roveren, selvfølgelig 🙂

Share This Post

Løkke falder ud af rollen

Vores statsminister faldt ud af rollen i sin første uge på posten. Han har forsøgt sig som den ydmyge tjener for folket, hvilket er lykkedes en stor del af vejen. Men i TV2-programmet Mogensen & Christiansen faldt han ud af den rolle i følge BT, som skriver:
“Hvis du kan blive en bedre statsminister, så stil op,’ siger statsministeren, der er træt af at blive kritiseret af politiske kommentatorer”.

Peter Mogensen: – “Men Lars er det ikke defensivt klynkeri fra en statsminister, der er lidt presset, at stå og sige, at det er kommentatorernes skyld alt sammen”?

I TV2 Go’morgen siger statsministeren selv:”Min kone er kommet bedre fra start end jeg selv”.

Min mening er, det varer ikke længe før vi ser den sande statsminister og den positive særbehandling fra medierne fortsætter formentlig ikke i lang tid fremover.

Den politiske hverdag melder sig forhåbenligt snart igen på TV2, DR, Berlingske Tidende og de andre borgerlige medløbere i den danske medieverden, så vi igen kan få en konkret beskrivelse af Regeringen Løkke Rasmussens meriter?

Læs hele artiklen på BT………....her.

Share This Post