Julen 2009

3. juledag på en grå og regnsfuld søndag må jeg konstatere julen er forbi!

Aviserne skriver om “store bytte dag” starter mange steder i dag. Indkøbscentre og Bilka, Netto, Kvickly holder åbent i dag og der er startet udsalg mange steder, så vi naive kunder kan se vi har betalt for meget for vores julegaver i år 🙂

Det gentager sig år for år………….
………………….. og dog så her jeg oplevet min datter har ønsket sig penge i år i stedet for julegaver, for som hun siger, så kan jeg få meget mere tøj for de samme penge efter jul!  Et meget fornuftigt resonnement i min verden!

Selv har jeg været heldig. Jeg har fået mange gode julegaver, som ikke skal byttes 🙂

Der har været hvid jul i Ansager. Juleaften var det let frost – cirka 0,5 grader – og 7,5 centimer sne. Juledag faldt der igen nogle centimeters sne, som her 3. juledag er vej væk i tøvejr og regnvejr. Et trist søndagsvejr!

Share This Post

Nødhjælp til julegaven :-)

Her kommer lidt nødhjælp, hvis du endnu ikke har købt julegaven til kvinden i dit liv!

mads

En  mandeguide fra Mads “Blærerøv” Christensen set i en reklame fra “FLEUR Bodywear”, som jeg venligst har lånt fra og publicerer til dig på min weblog.

Der står følgende udtalt af Mads “Blærerøv” Christensen:
Hvis du kan købe dæk til din bil, kan du også købe lingeri

Intet er mere umoderne end tøffelshelte. Det er blevet trendy at have styr på sagerne, og kende til vokabulariet omkring lingeri.

Faktisk er jeg lidt træt af de der kludemænd, der spiller dumme for at slippe for at købe noget så spændende som pikant klingeri til kvinden.

Det er blevet smart at vide noget om emnet, og kvalificere sig på et højere niveau. 

Og så til det alvorlige:

Blær dig i butikken – trin for trin.

  1. Kend din kvinde. Forberedelse er det halve arbejde! Gør hjemmearbejdet og skaf alle relevante informationer om størrelse, mærke, facon og farve, så er du klar til at entrere lingeributikken!
  2. Behersk rummet. Træd ind i butikken med rank ryg, og vis at du har en plan med dit besøg. Husk det er dig, der bestemmer slagets gang!
  3. Gå på opdagelse i “den store slikbutik“. Hent inspiration blandt de mange brands, oplev de nyeste trends og tænk på relevansen i forhold til din kvinde!
  4. Spørg bare til råds. Vær ikke bange for at spørge sælgeren. Med mindre du ved præcist, hvad du vil have, er købet et samarbejde mellem dig og sælgeren. Kender du årets farve?
  5. Få en sikker fornemmelse. Gå fra butikken med sikkerhed for du valgt rigtigt. Og tænk på den store glæde, som din lingerigave kan afstedkomme. Du har allerede scoret points! 

Efter disse fem gode råd slutter den teoretiske del af opgaven, du er nu uddannet til opgaven!

Mads, Fleur Bodywear og ikke mindst jeg ønsker dig god fornøjelse med den praktiske del af opgaven, nemlig besøget i lingeributikken. Og ikke mindst når du skal høste gevinsten af din uddannelse i form af lingeri køb 🙂

Læs mere om produkterne her på http://www.fleur.dk/

Husk dit valg af trusse er meget vigtig for at hale successen i land! Læs derfor dette trusse-leksikon:

trusse

*****************************

Share This Post

Cop15 Copenhagen

14 dage med snak og få resulttaer, der er det indtryk der er tilbage efter den massive mediedækning af klimakonferencen i Bella Centeret, men er det hele sandheden?

Der har været en magtkamp mellem klimaministeriet og statsministeriet om strategien op til til klimakonferencen, den tabte Connie Hedegaard til Lille Lars fra Græsted!

Men Lille Lars fra Græsted tabte formandsskabet for COP15 på de sidste dage i Bella Centeret og måtte ydmygende tilbagelevere forhandlingerne til Connie Hedegaard efter stærk kritik fra udviklingslandene inklusiv Kina og Indien.

AirForceOne

Barack Obama kommer flyvende ind fra USA i sin store Jumbojet med en bilkortege som fylder hele motorvejen fra Lufthavnen til Bella Centeret, ikke særligt miljøvenligt, men det får da signaleret, at her kommer verdens mægtigste mand!

Men her er der sket en ændring i verdens ordenen………….
……. og det har amerikanerne forstået nu!

Kineserne har i dag demonstreret, at de er bevidste om, at de nu er en stormagt – og de bruger den status! Ikke en gang 8 timers forhandling med USA kan rokke dem fra deres standpunkter, det måtte Barack Obama i dag føle på sin egen krop.  Den franske kejser Napoleon havde sit Waterloo, den amerikanske præsident Barack Obama har sit København!

Nu får vi en aftale om en handlingsplan, der er støttet af 26 lande, måske flere, som betyder de enkelte lande skal melde deres mål til reduktion i CO2 udslip i januar måned 2010 og så skal der holdes en nyt miljøkonferendce i Tyskland under Bundeskansler Angela Merkels ledelse, hvilket nok giver lidt mere pondus og fremdrift i forhandlingerne end Lille Lars fra Græsted kan skabe.

Jamen er konferencen så spildt?

Nej det mener jeg ikke, for 194 lande har følt hinanden på tænderne i de 14 dage der er gået med forhandlingerne og nu kender de til klimamål og konsekvenser for manglende handling!

Men tiden var bare ikke moden i dag i København og det kombineret med manglende lederskab på klimakonferencen fra formandens side og EU formandens manglende initiativer på Europas vegne,  gjorde det ikke nemmere at nå et resultat!

Men uret tikker og det haster med at nå et fælles resultat og det skal nås inden for kort tid, helst i Tyskland og senest i Mexico!

Share This Post

Jydepottekonen, forfatteren, digteren, foredragsholderen, billedkunstneren Grethe Engelbrecht sov stille og fredfyldt ind den 16. december i sit hjem i Ansager, 87 år gammel.
Kilde: JyskeVestkysten

 

grethe 

I den anledning sender jeg følgende kondolance hilsen til familien Engelbrecht:

Det gør os ondt at erfare Grethe Engelbrecht er gået bort.

Vi havde den glæde at møde og tale med Grethe igennem de år vi har boet i Ansager.

Hun var altid klar i replikken og positiv i sine udsagn.

Man blev glad over at være sammen med hende. Hendes taler og foredrag var vi glade for at høre og overvære, de gav os noget med hvergang.

Hun vil blive savnet af os og mange folk i Ansager.
Æret være hendes minde.

En sorgfyldt hilsen til familien Engelbrecht fra os i Lindegade.


Share This Post