15 årig pige stadig varetægtsfængslet!

Jeg er oprigtig chokeret i dag, for jeg faldt over en overskrift på internet-mediet JP.DK, der lyder:

En 15-årige pige, som angreb en klassekammerat med en kniv har nu siddet varetægtsfængslet i mere end fire måneder.

Jeg mener, at det er dybt forkasteligt at en så ung pige stadig sidder på en lukket institution 4 måneder efter hun blev mobbet så voldsomt på sin skole, at hun forsøgte at stikke sin mobber med en urtekniv.

Selvfølgelig er det forkert at bruge kniv mod sin mobber, men det er ikke rigtigt at systemet er så længe om at behandle hendes sag, så hun skal sidde i lukket institution i 4 måneder!

Efterforskningen burde forlængst være afsluttet og der burde være sket et domstolsafgørelse i denne banale sag, hvor der ikke er de store spørgsmål om handling og motiv!

Folketinget og justitsministeriet burde presse systemet for at få afsluttet denne ulykkelige sag, hvor en 15 årig pige i desperation har forsøgt at stikke en skolekammerat ned for at få afsluttet en årelang mobning af hende.

De virkelige skyldige i denne ulykkelige sag,  det er skolen, klasselæreren, forældrene til pigen og hendes mobber, som ikke har forstået at stoppe den mobning, som beviseligt er sket overfor den ulykkelige pige!

Så dog at få afsluttet sagen og få løsladt den ulykkelige pige, så hun kan få et godt liv og sin 9. klasse eksamen.

Og så er der problemet med indespærringen i denne sag. Pigen er jo ikke en potientel forbryder og det er ikke rimeligt så unge mennesker skal spærres inde i så lang tid, fordi systemet ikke prioriterer efterforskningen højt nok!

Jeg mener, at vi her er vidne til en skandale!

Læs JP.DK’s artikel her!

Share This Post

Endnu en test!

Jeg har taget endnu en test på  IT Styrelsens hjemmeside for at se om jeg er håbløst bagud på grund af min fremskredne alder! Sidder der en derude, som gerne vil prøve, så er det et link nederst på siden 🙂

Mit testresultat! 

Prøv it-testen her !

Tilbage står, at hvis der bliver behov for arbejdskraft på it-området, så kunne jeg måske overtales til at opgive min efterløn 🙂

Share This Post

Post til tiden

Postforliget betyder jeg skal betale 7,50 kroner for at få bragt mit årlige fødselsdagskort ud!

Jeg skal også flytte min postkasse 3 meter op til skel, hvilket jeg mener er ganske fornuftigt, men landbrugere skal kun have 50 meter til postkassen! Det mener jeg, som tidligere medarbejder i Post Danmark A/S, er fuldstændigt absurt, for skal der så etableres vendeplads ved postkassen på markvejen?

I forvejen bruger jeg email til næsten al min post – bortset fra fødselsdagskortet til familien, men det bliver måske afskaffet og erstattet med mere kreative og personlige emails fremover? Det afhænger af hvordan min familie reagerer på portoforhøjelsen?

Jeg tror politikkerne og Post Danmark A/S skyder sig selv i foden med det postforlig, der er indgået i går, for det vil forstærke nedgangen i besørgelse af det fysiske brev på grund af emails, pris, ny teknologi og ændrede vaner hos forbrugerne.  Det bliver spændende at se de kommende statistikker for besørgelse af breve fra Post Danmark A/S!

Men tillykke til Post Danmark A/S, Hans-Christian Schmith og forligspartierne.

I skal snart til det at forhandle nye forhøjelser af porto for brevpost og som noget nyt måske et statstilskud for at få “snailmail” ud, men det er Jeres egen skyld!

Postforliget går den forkerte vej, portoforhøjelser og større overskudsafkast til staten er ikke vejen frem. Men her har jeg ikke nævnt begrebet “OPHØR AF SKATTESTOPPET”  🙂 

Hent postforligsaftalen her !

Share This Post

Bo Bedre test

Der er en masse tests på internettet og Bo Bedre, hvor jeg abonnerer på deres nyhedsmail, har i dag sendt mig en test om, hvordan jeg ser på mit hjem?

Jeg valgte at udfylde den, for jeg får tit at vide, at jeg er bedøvende ligeglad med vores hjem. Resultatet af testen kan ses nedenfor og det overrasker mig bestemt ikke!

Test

Dit resultat: Dit hjem er din hule

Det er her, du føler dig godt tilpas, og omgivelserne skal helst afspejle din personlighed og dine interesser. Du følger sikkert med i boligmoden, men det vigtigste for dig er, at en ting “lige er dig”. Hjemmet er det sted, hvor du finder den indre ro og lader op.

Du kan selv tage testen her.

Share This Post