Pia’s parabol forbud

Dansk Folkeparti og Pia Kjærsgaard er ved at male samfundet op i hjørne, hvor der kun er plads til yderligt gående meninger, der falder i tråd med hendes egne holdninger.

Med Pia Kjærsgaards nye parabol politik er samfundet truet af forhold der minder alt for meget George Orwells 1984 og en periode i sidste århundrede hvor det var forbudt ved lov, at aflytte fremmede radiostationer.

Efter hård kritik af forslaget, siger Pia Kjærsgaard til politiken.dk i dag:
Det er meget muligt, at det er både praktisk, politisk og juridisk svært, for ikke at sige umuligt, at forbyde parabolantenner.

Derfor vil jeg godt komme med et andet forslag, hvor jeg siger, at kan man ikke forbyde parabolantenner, og det kan man nok ikke, jamen så må boligforeningerne skaffe kabeltv, som er en mere gangbar og farbar vej“.

Selvom venstres og konservative ordførere slår korsets tegn for sig i dag , så er der en reel fare for at det uhyrlige forslag fra Dansk Folkeparti bliver en del af finanslovsforhandlingerne og dermed kan forslaget blive vedtaget i Folketinget i år.

Hvis ikke vi tager folkelig afstand til den politik ender vi i en blindgyde kun fremmede magter kan trække os ud af.

I 70’erne og 80’erne skiltede vi med badges offentligt vores mening, jeg ser gerne et badge med teksten “§77 er ukrænkelig” (Grundloven) på en baggrund der ligner en parabol.

Jeg kan ikke stærkt nok tage afstand fra censur af kabel og  parabol TV udsendelser, som ligger ud over den nuværende lovgivning på området.

Min opfordring til regeringspartierne er – stå fast på et nej til Dansk Folkeparti og Pia Kjærgaard forslag om forbud mod parabol TV. Om det så koster et valg.

Danmark kan IKKE som nation holde til genindførelse af censur.

Dansk Folkeparti og Pia Kjærsgaard sætter sig udover den danske grundlov og de europæiske menneskerettigheder! Men det overrasker mig ikke!

Share This Post

Ansager og reklame

Jeg faldt tilfældigt over et videoklip på You Tube om min landsby Ansager i det vestjyske produceret af Kruse Film for Landsbymidler og Varde Kommune.

Et teknisk og underholdningsmæssigt fuldt forsvarlig indslag på lidt under 3 minutter, som jeg vil anbefale dig at se.

Det indeholder et smukt udsyn over Ansager Å, en udsigt, som jeg nyder dagligt fra min bopæl. Den runder Kvie Sø, Skovlund med industri eventyret og ikke mindst DanBox og Flensted og den slutter af med Mariehaven og smagsgalleriet i Ansager.

En god reklame for Mariehaven, Danbox og ikke mindst firmaernes indehavere lavet på en pragtfuld sommerdag for offentlige midler. Det kaldes vist egnsudvikling af “Udkants Danmark”, for hvad legitimerer ellers en reklame betales af det offentlige 😉

Se videoen, den er meget seværdig.

Share This Post

Korrumperer magten?

En bog væltede vores generaldirektør for DR.

En jægerbog kostede en forsvarschef jobbet og senere en forsvarsminister hans taburet?

Eller var det reelt de danske soldaters udlevering irakiske fanger til myndighederne i Irak, der var den reelle årsag til Søren Gade forlod sit forsvarsministerie for snart lang tid siden.

Det er klart efter lækken af forsvarets dokumenter på Wikileaks, at Søren Gade havde en dårlig sag og måske endda ikke informerede godt nok om udleveringen af fangerne i Irak.

Den nuværende forsvarsminister skal nu redegøre for forholdet, har statsministeren bestemt i denne uge. “Det er som at sætte ræven til at vogte gæs”, hvis man skal citere et ældre ordsprog!

Kenneth Plummer handlede med fortrolige oplysninger for at undgå ……
rygterne siger noget om kvinder, men er det så vigtigt, at man handler med fortrolige oplysninger med en journalist om udgivelsen af en bog.

Kurt Lassen forfatter til portrætbogen om Kenneth Plummer har brudt begrebt kildebeskyttelse for at få solgt sin bog ved at lægge “en fortrolig telefon samtale” på nettet, men han gjort det svært for sig selv, at få flere fortrolige samtaler ved skrivning af nye bøger.

Men hvor er det etiske og moralske i disse sager? Er Danmarks magtelite blevet ligeglad med moral og etik, det er bare noget man kan se stort på, hvis det fremmer egne interesser?

Efterskrift den 29. oktober 2010:

Information. dk skriver i dag – I 2005 holdt den danske ambassadør i Bagdad møde med den irakiske indenrigsminister om irakisk politis torturmord på en fange overgivet af Danmark og Storbritannien. I 2007 hævdede forsvarsminister Søren Gade over for Folketinget, at han ikke kendte til tortur af personer overgivet af danske styrker.

Det styrker jo påstanden om denne regering har det svært med at administrere magten og at Søren Gade, trods alle tårerne ved sin aftræden i forsvarsministeriet – havde en god grund til at fratræde dengang.

Share This Post

Venstres misbrug af ministeriers websider!

Bertel Haarder har slettet sit indlæg om Ole Sohn på Indenrigs- og Sundhedsministeriets hjemmeside.

Bertel slettede Venstre valgmateriale på ministeriets hjemmeside.

Bertel publicerede Venstre valgmateriale på ministeriets hjemmeside. Det blev slettet efter pres fra borgere.

 En beskidt valgkamp forberedes i Venstres Folketingsgruppe med hjælp fra Venstres partiapparat og folketings ansatte.

Politiken skriver i søndagsavisen den 24. oktober 2010:
Beskidt politik er kommet for at blive”, hvor Et folketingsmedlem fra Venstre fortæller, at man har lavet en opdeling blandt de ansatte på Christiansborg, så der er en gruppe, der har særlig fokus på at grave negative historier frem om de politiske modstandere. Der er en syg kultur i det informationskontor, og den er at angribe oppositionen. Det er en del af deres identitet og deres fællesskab, fortæller folketingsmedlemmet“.

 Der er ikke tvivl om det er Venstre der står bag angrebet på Ole Sohn og det er på et højtniveau i venstres partiapparat, når vores indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder bruger ministeriets hjemmeside til at propagandere for sit partipolitiske indlæg i BT.

Det må nu være et ubetinget krav, at offentlige hjemmesider kun bruges til information af borgerne i Danmark. Der ligger stadig nyhedsindlæg på såvel finansministeriets hjemmeside som indenrigs- og sundhedsministeriets hjemmesider, der med god grund kan betegnes som partipolitiske indlæg.

Se mit tidligere indlæg om Betel Haarders misbrug af ministeriets webside:

http://www.bjerggaard.dk/?p=2746

Share This Post

8 uger til jul!

Køb julemærket og støt en god sag.

Julemærket blev offentliggjort i går og i dag lancerer Post Danmark vinterfrimærket i mange værdier, der dække behovet for fremsendelse af julegaver og hilsener.

Julemærket 2010 af Sussi Bech, som udover at være forfatter og illustrator, er en af vores mest kendte tegneserieskabere.

Julemærket 2010 er det 107. Julemærke i en ubrudt række.

Dengang som nu, hjælper Julemærket børn i Danmark, der har det svært. Salget af Julemærker er afgørende for driften af de fire danske Julemærkehjem, hvor ca. 700 børn hvert år får hjælp til at komme videre med deres liv. Kort sagt er Julemærket Danmarkshistorie og velgørenhed i et lille mærke.

Du kan læse mere om Julemærkets historie her.

Nye frimærker

       

Post Danmark Frimærker udgiver 26. oktober 2010 fire frimærker over temaet vintereventyr. Eventyret er Snemand Frost og Frøken Tø i en moderne streg skabt af dramaturg Camilla Hübbe og grafiker Maria Bramsen.

Frimærkerne udkommer i værdierne 5,50, 6,50, 8,50 og 12,50 kr. Det er den sidste frimærkeudgivelse i 2010.

E-julemærke

Sender du ikke julegaver eller julehilsner via “snailmail”, så kan du støtte julemærkehjemmene med et beløb alligevel, ved at købe et e-julemærke.

Køb e-juelmærket til din webmail og støt en god sag.

Share This Post