Godt nytår 2011

Godt nytår 2011!

Godt nytår 2011!

 

Det nye år vil bringe mange glæder. 
Der vil opstå nye mål og det gælder om bruge dem.
Det er altid spændende at gætte på,
hvad året bringer,
ser man tilbage på sidste årsskifte,
så skete der mange ting  i løbet af året,
som ikke var forudset af eksperterne.
Mens vi venter........

Mens vi venter........

 Jeg glæder mig til at skrive om dansk politik i valgåret 2011 og håber du vil have fornøjelse af min weblog i det kommende år.

Godt Nytår
Flemming Bjerggaard

 OBS!

Jeg kan ikke lade være med at tage hul på året 2011:

Hvor gode var de?

Hvor gode var de?

 

Share This Post

Marcherer Konservativ Ungdom igen……..

En god ven har sendt mig et link til Konservativ Ungdomsdebatside, for han mener ikke Danske Spils tilskudskroner (Tipsmidler) skal bruges til den slags foreninger, det kan jeg kun være enig med ham i.

Konservativ Ungdom har  33 lokalforeninger med 1.017 medlemmer fået et tilskud fra tipsmidlerne på 1.738.391 kroner i år 2009.

Jeg viser et “screenshot” af Konservativ Ungdoms debatforum:

Ultra højreekstremisk indlæg på Konservativ Ungdoms debatforum.

Ultra højreekstremisk indlæg på Konservativ Ungdoms debatforum.

 Det er et gammelt indlæg fra den 4. juni 2009, så derfor har der været tid nok til at fjerne det, hvis det ikke dækker ungdomspartiets synspunkter, heller ikke moderpartiet har haft betænkeligheder ved indlægget og derfor må Det Konservative Folkeparti, se det som en del af partiets idegrundlag!

“Pragmatikeren” skriver i debatforummet, følgende:
I 1933 indførte den forædderiske socialdemokratiske regering under Thorvald Stauning stemmeret til de samfundsnasserne under Socialreformen af 1933.

Så i 1942 afskaffede Venstre den igen under samlingsregeringen, og da Socialdemokraterne kom til igen, genindførte de stemmeretten til samfundsnasserne.

Det er en skandale! Førtidspensionister, kontanthjælpsmodtagere, SU-modtagere, pensionister og andre, er bare samfundsnassere!

De skal ikke have stemmeret! De yder ikke til samfundet, de får bare! Jeg mener, at man skal have egen dug og disk hvis man skal have stemmeret!

Og så får vi også smidt hele venstrefløjen ud af spillet, og alene står de eneste fornuftige partier i Folketinget: Venstre, Konservative, Borgerligt Centrum og Liberal Alliance! Resten ryger ad helvedes til, og lad dem gøre det!

Det kræver ingen grundlovsændring, blot at VKO vedtagerer det ene og alene! De har jo mandaterne til det! Enten er det populisme eller også er det fordi VKO har glemt det, at de ikke har gjort det endnu! § 29 i grundloven giver mulighed for afskaffelse af stemmeret for samfundsnassere!

 I grundlovens § 29, stk.1, står der:
Valgret til folketinget har enhver, som har dansk indfødsret, fast bopæl i riget og nået den i stk. 2. omhandlede valgretsalder, medmindre vedkommende er umyndiggjort. Det bestemmes ved lov, i hvilket omfang straf og understøttelse, der i lovgivningen betragtes som fattighjælp, medfører tab af valgret.

Jeg mener vælgerne skal kende det indlæg, som en del af “Det Konservative Partis idegrundlag”, inden det kommende folketingsvalg bliver bliver udskrevet.

Jeg er dybt rystet over den slags synpunkter fremgår af en officiel webside for et politisk parti i Danmark. Jeg kan ikke skarpt nok fordømme det, selvom ungdomsorganisationer nyder megen rum og overbærenhed for deres lømmelstreger!

Så er der kun spørgsmålet tilbage, er en kommende Venstre regering parat til at indføre begrænset stemmeret igen, som i 1942. Men efterlønnen afskaffes under en ny VK(O) regering, det ligger fast i de valgløfter der blæst ud i mediebilledet den sidste uge af fremtrædende venstrefolk.

Hvor stor opbakning nyder kulturminister Per Stig Møllers tanker om at genindføre et højreradikalt Landsting igen med 6 års valgbarhed, for at dæmme op for Folketingets vidtløftighed?

VK(O) regeringen er på vej med et klippekort til det sociale velfærd i Danmark. Regeringen arbejder med et lovforslag om optjening af velfærdsydelser, hvor Inger Støjberg er minister ansvarlig.

I “GO’ Morgen Danmark”  i dag dyssede hun det ned med, at det “kun” skulle drøftes. Men det er måske heller ikke det bedste valgkort/trumf at komme med lige nu?

Share This Post

Schmidts privatiserings tanker…………….

Jeg har i lang tid været bekymret for om der foregår noget i transportministeriet og især om transportministeren har styr på transporten i Danmark.

Men nu har den vise minister fostret en ide, som løser problemerne med togdriften i Danmark. Så ma man håbe ministeriet er bedre til at privatisere togdriften end ministeren er til at betale for sin regning på Hereford House på Vester Voldgade i København.

Der er ikke siddepladser nok, og der er ledig kapacitet på skinnerne. Så det vil være op ad bakke at forklare folk, hvorfor vi så ikke lader nogle flere tog køre. Det gør vi så nu,” fortæller transportminister Hans Chr. Schmidt (V) og sammenligner med, hvis der kun var et flyselskab, som fløj fra København.

Transportministeren går i front, for han opdaget DSB’s store forsinkelser i juleperioden og så ser han valget forude!

Derfor forsøger han sætte debatten på transportområdet, det han burde have gjort for længe siden. Han har i flere omgange bremset DSB i at drive forretning, senest da han lukkede ned for deres mobilselskab.

Nu da han har indset, der er behov for flere tog og siddepladser, så må han give DSB større frihedsgrader. Det er vel den bedste løsning for os, der har stået i kø her i juleprioden og ventet forgæves på det statsdrevne tog i sne og 16 graders frost, at vores transportminister opgiver sin detailstyring af DSB.

Den seneste bedrift fra transportministeren, det var at fjerne et 3 cifret millionbeløb fra DSB, der kunne være brugt til indkøb af togmateriel og bedre service! Samtidigt har han blandet sig i DSB’s reklame budget.

Men er transportministerens nye profil på togområdet andet end valggas, så giv DSB fri fra politisk indflydelse, det gælder specielt fra transportministerens ubændige ønske om profilere sig på dets bekostning og ustandselige indgriben i DSB’s forhold.

Det ser jeg frem til som bruger af DSB.

Share This Post

Løkkeland og Kemiske Karen……

Årets hykler nr. 1 
Statsminister Lars Løkke Rasmussen, hvis datter er begyndt i 9 klasse på privatskole.

Lars Løkke Rasmussens eget bud på livets egentlige værdier, men det er ikke altid sandheden der tynger statsministeren tanker......

Lars Løkke Rasmussens eget bud på livets egentlige værdier, men det er ikke altid sandheden der tynger statsministeren tanker......

Han er i bogen “Løkkeland” er citeret for følgende:Jeg kan simpelthen ikke udstå den holdning, at man kan være undervisningsborgmester, skoleborgmester, socialordfører eller udvalgsformand, som jeg selv var, og sige, at det kommunale tilbud ikke er godt nok. Jeg kan ikke sidde som ansvarlig for skolesystemet og så selv vælge det fra!”

I samme bog er han citeret for Margrethe Vestagers 2 børn går i privatskole, hvilket er en direkte løgn, for det kender den radikale leder ikke noget til, da hun fastholder, de går i den københavnske folkeskole. Det har de gjort i hele deres skoletid.

Screnshot fra EkstraBladet af Kemiske Karen, et tilnavn som bladet gav hende i giftsagen fra Kommune Kemi i Nyborg.

Screnshot af EkstraBladet artikel om miljø. Kemiske Karen, et tilnavn som bladet gav hende i giftsagen fra Kommune Kemi i Nyborg.

Årets hykler nr. 2.
Det er vores miljøminister Karen Ellemann (Alias “Kemiske Karen”), der nu endeligt har sagt definitivt nej til de australske gifttransporter til Kommune Kemi i Nyborg. Det gør hun med baggrund i “den folkelige stemning“, som hun skriver til den australske miljøminister og kollega. Hun burde aldrig have godkendt dem!

Screenshot fra DR's video om Bertel Haarders raseri i DR før julen 2010.

Screenshot fra DR's video om Bertel Haarders raseri i DR før julen 2010.

Der er flere andre kandidater, som for eksempel vores Indenrigs- og Sundhedsminister Bertel Haarder, men det vil føre for vidt at nævne alle de ministre i VK(O) regeringen der har dummet sig på sit område. En direktør i hans ministerium udtaler de ansatte frygter hans hidsige temperament.

Men det skal nævnes, at under 20% af befolkningen har tillid til Lars Løkke Rasmussen som Danmarks statsminister.

Share This Post

Julen er forbi……..

Ved nærlæsning af min søndags avis er jeg ikke i tvivl om julen er forbi…….

Spar 50% på dine julegaver, gå på udsalg i morgen.....

Spar 50% på dine julegaver, gå på udsalg i morgen.....

Man annoncerer med julegaverne til ½ pris den 27. december 2010……  

Det er ikke en nyhed, men det er en tilbagevendende årlig begivenhed! Mit råd til læserne af min blog, returner julegaverne og få pengene igen, gå ud af butikken og gå ind i samme butik igen for købe sin julegave til ½ pris……   🙂   Så har du penge på lommen!      “Så kan de lære det……….”

Vinter i DSB

Massiv ventetid på på Vejle Station uden information den 22. december 2010.

Massiv ventetid på på Vejle Station uden information den 22. december 2010.

Det isnende kolde vintervejr giver kun små problemer på en af årets store rejsedage, lover DSB. Det var værre for jul, den 22. december 2010, hvor vi stod og ventede på tog til Aaalborg fra klokken 14:54 til klokken cirka 16:38 på Vejle Station, det kan man kalde rettidighed på trods af vintervejret. Information om ankomsttidspunktet var kun tilgængelig på en skærm i den modsatte ende af perronen. Det blev så løbende korrigeret……

Anmeldelse af billig boblevand i Berlingske.dk

Anmeldelse af billig boblevand i Berlingske.dk

Nytårs boblevandet er testet af Berlingske.dk. der skriver:
I den billige ende – det vil sige 100 kr. – er det som sædvanlig cava og crémant, som kæmper om at være bedst til prisen. Og som de fleste år er det cava, som går af med sejren. Det er meget svært at slå de catalanske bobler, som er lavet med andengæring på flasken ligesom i Champagne, i prislejet omkring de 50 kr.. Her er der tale om Gran Baron, en gammel kending fra COOP.”

Share This Post