Bent Jensen angriber afdød redaktør………

Vi fik så ikke forårsvalget og nu kører B.dk (Berlingske) så en kampagne under dække af den statsfinancierede “forsker” Bent Jensen og “Center for koldkrigsforskning”, som skal bevise de røde politikkere var korrumperede og tog mod ordrer fra KGB og Sovjet og dermed var påvirket til at føre “fodnote politikken” i 1980’erne under Uffe Ellemanns tid som udenrigsminister i VKR -regeringen.

Bent Jensens koldkrigsrapport, som er et bestillingsarbejde fra Dansk Folkeparti, for partiet er meget utilfredse med de øvrige undersøgelser om den kolde krig, som ikke har opfyldt partiets ønske om KGB og Sovjet staten havde indflydelse på Socialdemokratiets politik i 1980’erne.

Desværre for Bent Jensen og Dansk Folkeparti, så har Uffe Ellenmann Jensen og Uffe Thorndahl skudt den påstand ned i avisens spalter straks efter offentliggørelsen.

Et citat fra Facebook:  Fætteratet oser jo langt væk af forsmåethed, det hellige trekløver Langballe – Krarup og Camre har altid følt sig som tilsidesatte genier, som man bare ikke gad høre på, når sådan nogle får magt, mener de sig berettiget til at tage hævn. Den tager de så under dække af “sandhedssøgen”, og hvis sandheden ikke passer dem, opfinder de en anden“! (Carsten Holbeck)

Søren (Vissen) Pind hykler fra sin blog: Det turde være evident – hykleriet. De rigtige meninger har fyldt Politikens læserbrevsspalter, og såmænd alle mulige andre steder. Jeg ville undertrykke ytringsfriheden, lukke ned for eksperterne, lægge deres viden for had, forhindre dem i at deltage i den politiske debat – og en masse andet vrøvl, jeg ikke orker at bruge kræfter på“.

Hr. Søren Pind når i sin blog at svinge pisken over alle, der ikke hylder hans tanker om “Forsker” Bent Jensen, og fortsætter: ” Denne blog vil fremover blive redigeret, således at stærkt forhånende, grovkornede, uforskammede og personligt hadefulde betragtninger – uanset observans – i det omfang tiden tillader det, vil blive fjernet“.

Hvad nyt er der i det Søren Pind?

Søren Pind har  hånet sine politiske modstandere og slettet indlæg og kommentarer, der ikke støtter op om hans sære politiske tanker og mål med hård hånd i al den tid, som  den brovtende Venstre politiker har skrevet blog på Berlingske. (Jeg har lagt et link til bloggen og jeg er dermed mere demokratisk end Venstres Søren (Vissen) Pind.)

“Forskeren” Bent Jensen holder gryden i kog i dag på Berlingske ved at komme med navn på en der “lod sig påvirke” under den kolde krig, nemlig Torben Krogh, redaktør på Information i den tid.

Hvorfor vælger forskeren så lige netop ham? Det er fordi han er død og derfor ikke kan tage til genmæle overfor de usaglige påstande fra denne statsfinancierede og devidente forsker…….

PET-kommissionen omtalte kun Torben Krogh ved hans KGB-kodenavn, »Kraig«, og vurderede, at KGB overdrev hans betydning for at imponere Moskva. PET rejste aldrig straffesag mod Torben Krogh, og hans familie afviser i dag, at han skulle have været agent.

Der har været flere påbud fra Justitsministeriet og PET mod Bent Jensen mod at offentliggøre navne. Og hvis han offentliggør navne, skal det ses i relation til de påbud,” siger PET-kommissionens formand, pensioneret landsretsdommer Leif Aamand. Kilde: B.dk.

Men Pernille Fram (SF) har sikkert ret, når hun siger:Jeg vil rejse sagen overfor justitsminister Lars Barfoed vel vidende, at Bent Jensen tilsyneladende er givet en politisk immunitet, der gør, at han kan agere, som han lyster”.

Vi skal sikkert læse meget mere om det bestilte forskningsarbejde fra “forsker” og “historiker” Bent Jensens hånd hele sommeren, for det kan gavne en skrantende VK(O) regering med at så tvivl om Rød Stues politiske motiver, selvom det nu er mere end 20 år siden, der var kold krig.

Om ikke andet så fjerner det focus fra “Tilbagetrækningsreform” og ” Grænsebomme sagen” og andre kedelige politiske sager og giver lidt politisk sommerluft til en meget trængt statsminister Lars Løkke.

Når emnet “Kold krig” så er udtømt, så skal vi se statsministeren cykle til Paris i sommerens aviser og ugeblade i mangel af politiske udmeldinger i agurketiden. Vi har megen politisk reklame til gode for Blå Stue i medierne i denne sommer!

Share This Post

Der skal ske et mirakel……………….

Men som sådan er TV ganske underholdende for tiden. Jeg kan lide Mejlhedes udsendelse om tirsdagen med Mogensen og Kristiansen.

Peter Mogensen udtalte sig denne tirsdag om Løkke, citat: “Statsministerens udtalelse holder ikke for idiot-testen”.

Han fortsætter: “Jeg tror, Løkke havde undgået meget, hvis han havde udskrevet valget før ferien. Nu kan han kun håbe på, at venstrefløjen dummer sig med eet eller andet i løbet af sommeren”.

Michael Kristiansen, den f.v.h. spindokter i statsministeriet, mener Lars Løkke skal håbe på et mirakel for sit genvalg!

Statsministeren taler om gryende optimisme, Folketinget er i arbejdstøjet, arbejdsløsheden er faldet med 40.000, men virkeligheden er en anden…….

Danmarks økonomi er i ression, Danmark mister arbejdspladser til udlandet, virksomhederne tørster efter reformer. Bankerne hænger fortsat med bagdelen i vandskorpen, den sidste banklukning skete i weekenden med Fjordbank Mors indlemmelse i Financiel Stabilitet – og der flere på vej.

Pensionisterne kan se frem til betydelige besparelser på rengøring og personlig pleje, adskellige lære kan se frem til fyring, det samme

Det eneste lyspunkt for statsministeren er danskerne er begyndt tro på deres privatøkonomi.

 Fortsættes ………

Share This Post

Bent Jensen har udført bestilt arbejde……………

“I min formandsperiode blev jeg regelmæssigt kontaktet af en medarbejder for Sovjetunionens ambassade, hvor vi drøftede almindelige, generelle politiske emner. Drøftelser som jeg overordnet fandt nyttige med den funktion jeg havde. Jeg fik da også ved disse lejligheder drukket lidt vodka”, siger Uffe Thorndahl til BT.

Udtalelsen kommer på baggrund af  historikeren Bent Jensen hævder i en ny rapport om Den Kolde Krig, at Socialdemokraterne under Den Kolde Krig lod sig købe med kaviar og vodka af russerne.

Bent Jensens Center for Koldkrigsforskning er støttet med 10,5 mio. statslige kroner, og det blev oprettet på initiativ af Dansk Folkeparti. Det skete blandt andet fordi, man var utilfreds med den store koldkrigsudredning fra Dansk Institut for Internationale Studier fra 2005. Her lød konklusionen, at russerne ikke havde held til at påvirke Socialdemokraterne.

Det er ikke mærkeligt Bent Jensen kommer med den påstand, for han er købt af Dansk Folkeparti og derfor skal han også “levere varen”.

Uffe Thorndahl er lodret uenig i Bent Jensens udlægning af disse frokosters betydning.

 “Som formand for Fremskridtspartiets folketingsgruppe var der mange, der ønskede at tale med mig, og jeg havde da også en fuldstændig tilsvarende kontakt med en repræsentant fra den amerikanske ambassade, der dog bød på whisky i stedet for vodka” siger Uffe Torndahl.

Så et meget centralt postulat fra Bent Jensen om, at det alene var politikere fra Socialdemokratiet, SF og de Radikale, der blev kontaktet af repræsentanter fra den sovjetiske ambassade er simpelthen lodret usand“, siger Uffe Thorndahl.

Danmarks udenrigsminister, Uffe Ellemann Jensen, under Den Kolde Krigs afgørende fase i 1980’erne nedskyder den konklusion, at Socialdemokratiet lod sig påvirke til at gå Sovjets ærinde.

Han forsætter:  “Det var helt naturligt, at man holdt sig orienteret til alle sider – og frokostmøder med folk fra østblokken var en naturlig del af denne orientering“.

Kan man ikke forlange en historiker betalt med 10,5 mia. kroner i statsmidler, kommer med historisk  korrekte betragtninger, fremfor at komme med usaglige påstande, der er bestilt af Dansk Folkeparti?

Fakta om Bent Jensen og Center for Koldkrigsforskning:
I januar 2007 blev Bent Jensen udnævnt til leder af Center for Koldkrigsforskning, der fik til opgave at lave en tilbundsgående undersøgelse af Danmark under Den Kolde Krig, idet centerets opgave ifølge opgavebeskrivelsen er at udføre en fri og bred forsknings- og formidlingsindsats vedrørende Danmark under Den Kolde Krig med særligt fokus på bl.a. meningsdannelse og kulturel påvirkning. Centeret blev besluttet oprettet i 2005 af et flertal i Folketinget bestående af V, K og DF og indgik i finanslovsaftalen for 2007. Baggrunden for oprettelsen var kritikken af DIIS-rapporten fra 2005, særligt vedrørende vurderingerne af den militære trussel mod Danmark og betydningen af fodnotepolitikken i 1980’erne.

Share This Post

En skillingsvise, en håndsrækning?

En håndsrækning til et medmenneske, som er kommet så uforskyldt i klemme, at det må karakteriseres som en regulær krænkelse.

Lars Løkke i en alt for kendt situation.....

Lars Løkke i en alt for kendt situation.....

Skrevet efter deviserne:
– Ingen dag uden en indsats for mere krænkende sang på flåden.
og
– Kun efter seriøs krænkelse opnås holdbar oprejsning.

Kan synges på melodien, Alle sømand er glade for piger:

At Lars Løkke vil ha’ sig en bajer,
er da egentlig nemt at forstå,
når man ser, hvordan vennerne kvajer
sig. Det må være svært at vær’ blå.
Når mandens ministre
er sære og bistre,
er det svært at klistre
til en taburet.
Når Pinden og Haarder
og Birthe, som var der,
ik’ optræder smarter’
end dum-som-et-bræt.

Så det svært at bevar’ optimismen
selv om lønnen er temmelig god,
og når Pia med hetz-populismen
plaffer huller i Lille Lars’ fod.
Så bliver han tørstig.
Skønt han er den størst’ i
vort land, står han først i
en fadbamsekø.
Han tænker på Fogh, som
stak af, da dét tog kom,
og nu kan spil’ klog (from),
mens andre må dø.

Lars blev plantet på puden, som statsmand,
men habitten var li’ lidt for stor.
Så det er da forståeligt, at han
helst vil hen dér, hvor humlen den gror.
Når Merkel si’r, nej tak,
Barosso bli’r bleg, ak,
bli’r fernissen sej lak
og glansen lidt trist.
Men pyt med Sct. Gertrud
Sig ”Skål!” og så ”Herr’gud!”
Måske ser det svært ud?
Men der ’ øl til sidst!

Forfatteren til skillingsvisen Steen Krarup Jensen

Forfatteren til skillingsvisen Steen Krarup Jensen

Enhver kan frit dele ovenstående tekst på Internettet i ikke-kommercielle sammenhænge, når blot denne bemærkning medfølger. Copyright © Steen Krarup Jensen, aut. krænkende smædevisesmed.

Share This Post

Jeg anbefaler………..

Jeg “faldet” over en blog skrevet af Henrik Støvring, der skriver:

På vegne af Karen Jespersen, Søren Pind og DF-United (Krarup, Langballe, Messerschmidt, Kjærsgård, med flere)For at afgøre din ret til ytringsfrihed har vi som en hjælp til dig udformet nedenstående spørgeskema!

Er du enig med DF?

Hvis JA: Fortsæt til Mål.
Hvis NEJ: Vælg en af følgende:
1. Jeg stemmer til venstre for Venstre (inkluderer også Konservative og Liberal Alliance)
Du må være halal-hippi med din landsskadelige virksomhed, og du bør overveje, om du fortsat er interesseret i dit danske statsborgerskab. Vi ved endnu ikke hvordan, men vi arbejder på at få din gruppe nævnt i en lov om udvisning af kriminelle uden retssag. Du bør selvsagt ikke ytre dig i mellemtiden.
2. Jeg stemmer på Venstre
Godt forsøgt, men du kan ikke både stemme på Venstre og være uenig med DF – kontakt Birthe Rønn for nærmere oplysninger.
3. Jeg stemmer på DF
Hvad venter du på? Ryk direkte til mål – med mindre du er en kommunalpolitiker, som synes din virkelighed ikke passer med ledelsens udmeldinger. Du vil da snarest blive smidt ud af partiet, og du bør starte forfra på denne vejledning.

Jeg anbefaler at læse dette indlæg på Henrik Støvrings blog , der er skrevet med humor.

Share This Post