Dansk Folkepartis “Sorte Søren” kalder Lars von Trier for nazist!!!

Lars von Trier mener, at den danske “udlændingefjendtlighed” og “islamforskrækkelse” har “spredt sig til hele Norden og er også til stede i hovedet på Breivik og giver ham måske den undskyldning, han skal bruge”.

“Jeg synes, at der går en direkte linje fra Pia Kjærsgaards (DF’s partileder, red.) menneskesyn og til Utøya. Man må kræve, at Pia Kjærsgaard træder frem og tager sin del af ansvaret for det, der er sket i Norge”, siger Lars von Trier i interviewet på Politiken.dk.

Men sådan et ansvar påtager Dansk Folkeparti sig ikke, understreger allerede DF’s weekendpressevagt, som ikke vil lade politiken.dk tale med Pia Kjærsgaard, fordi Lars von Trier – som pressevagten kalder psykisk syg og nazist – ikke er på niveau med partilederen.

udtalte Dansk Folkepartis Søren Espersen efter terrorhandlingen i Norge. Tegning: Roald Als

udtalte Dansk Folkepartis Søren Espersen efter terrorhandlingen i Norge. Tegning: Roald Als

Søren Espersen mener ikke, at DF bør tage del i ansvaret for terrorangrebene i Norge.

Samtidig kalder han Lars von Trier for en nazist.

Mig bekendt er det “Sorte Søren” Espersen (DF), der har været medlem af De danske Nazisters Aalborg afdeling og ikke Lars von Trier.

 Søren Espersen, DF’s ferievikar i Pia Kjærsgaards fravær, udtaler til TV2 Nyhederne:
Vi er i gang med en underlig umyndiggørelse af Anders Breivik. Vi går nu og siger ‘lille Anders, det var slet ikke din skyld. Det var Jesper Langballes skyld. Og Lars von Triers skyld. Og Pia Kjærsgaards skyld.'” – Det er Sortebrødrene og Pia´s mærkværdige argumentation der skaber fjolser som Breivik“.

Søren Espersen deler synspunkter med Anders Breivik, siger han til TV2 Nyhederne. Det gør mig ikke til morder, siger han. Han afviser al sammenhæng med tragedien i Norge.

Anklagerne mod Dansk Folkeparti (DF) og Espersen går ikke på ud på, de er mordere. Men at Pia Kjærsgaards og DF’s politik var inspirationskilde for Breiviks terrorangreb, massemord og syge højreekstreme holdninger. Og det er DF stadig for andre højregrupperinger. Dansk Folkeparti er det eneste politiske parti i Danmark,  der ikke har erkendt man bør kigge ind mod sig selv, og revurdere debatformen i det offentlige rum.

Desuden gik det ikke ud på at kritisere Søren Espersen, men hele Dansk Folkeparti for partiets politik og retorik mod indvandrerne, men det lykkedes ikke for Politi­ken-redaktør Anita Bay Bundegaard, at forklare “Sorte Søren” det i udsendelsen på TV2 Nyhederne.

Man kan håbe på Pia Kjærsgaard vil overlade formandsstolen til Søren Espersen, ingen kan som støde vælgerne fra sig og  så vil partiet hurtigt miste indflydelse i Dansk Politik!!!! Det vil gavne den danske debat. Men det er nok ønsketænkning.

Share This Post

En ny regeringsreform på vej mod kaos…..

Heller ikke privatiseringen af jobcentrene forløber, som regeringen havde forventet. Tegning: Roald Als
Heller ikke privatiseringen af jobcentrene forløber, som regeringen havde forventet. Tegning: Roald Als

Det er ikke mange af regeringens projekter der forløber som regeringens hensigt var….

 
Jeg kan i flæng nævne kommunalreformen (Lars Løkke), politi og domstolsreformen (Lene Espersen), digitaliseringen af tingslysning af fast ejendom ( Lars Barfoed), Sygehus reformen (Lars Løkke), og andre kunne nævnes……
 
Det er som om fiaskoen klæber til regeringsprojekterne, om det er dårligt manegement eller om regeringen er utålmodig og søsætter sine projekter inden de er “modne” er ikke altid så entydigt, men i forhold til digitaliseringen af fast ejendom, så var det utålmodighed fra en nyudnævnt justitsminister, der var årsagen! Han blev entydigt advaret af eksperterne mod projektets start.
 
Nu er der en ny skandale på vej, der sker i beskæftigelsesministeriet med Inger Støjberg i spidsen, hvor privatiseringen af jobcenterene på vej ud i kaos.
 
Det senste eksempel på ejendommeligheder i kommunernes sagbehandling beskriver Ove Dyrkilde, sagsbehandler i en A-kasse, på sin blog, et citat:
I forrige uge havde jeg besøg af en ung mand, hvis jobsøgning jeg skulle vurdere. Han havde ikke søgt et eneste job. Det undrede mig voldsomt, for han havde været visiteret til et jobsøgningskursus i netop den periode, jeg skulle se på.

Adspurgt fortalte han mig, at han ikke havde haft tid til at søge job fordi han havde været i praktik i en discountbutik i en af de største kæder i Danmark.

Jo, sagde jeg til ham: “De 4 ugers virksomhedspraktik kan jeg godt se, men de 4 uger op til – der var du da på jobsøgningskursus. Du fik jo et jobsøgningsforløb forlænget med ekstra 4 uger”.

“Ja,” svarede han. “Men de fire ekstra uger på jobsøgningskurset tilbragte jeg i en såkaldt “snusepraktik” i supermarkedet. Et forløb som skulle forberede mine 4 ugers virksomhedspraktik i samme forretning“.

Han fortsætter: ” Det er skræmmende at man kan misbruge en klar og tydelig lovgivning på denne måde. Det er skræmmende at kommunerne lader sig bruge til dette. Det skal op til overfladen.

De private kursusudbydere skal bringes til at betale deres urimelige indtægter tilbage, og de kommuner der bryder loven, skal også rammes på økonomien. Det er det eneste de har respekt for.

Ledig er ikke sat i verden med det formål at reparere på dårlig kommunal økonomi. De er heller ikke sat i verden for at fodre grådige aktører på et uigennemskueligt aktiveringsmarked. Ledige skal hjælpes til reelt ustøttet arbejde – intet andet”.

Læs hele hans blogindlæg her…….  “I snusepraktik”.

Jeg er meget enig med Ove Dyrkilde i hans betragtninger, men jeg frygter Inger (Støjsender) Støjberg ikke er enig i de betragtninger, men at hun finder det i orden med de ledige arbejder gratis og dermed accepterer hun skjult erhvervsstøtte til udvalgte virksomheder.

Hvad siger butikkernes organisation “Dansk Handel” til det?

 
Share This Post

Profilbilleder på Facebook er selvpromovering……….

Lektor i medievidenskab ved Aarhus Universitet Jakob Linaa Jensen, siger til Information:
Profilbilleder på de sociale medier er nemlig blevet en helt afgørende identitetsmarkør, hvor det ikke nødvendigvis handler om at vise, hvem man er, men snarere hvem man gerne vil være.

På den ene side handler det om at vise spontan deltagelse, men samtidig er det også en måde at positionere sig selv på. Det er på en og samme tid en egocentrisk og filantropisk adfærd”.

Det er de norske flag, der florerer i profilbillederne  på Facebook i denne tid, der giver anledning til denne udtalelse. Jeg er selv på Facebook og kan melde hus forbi, for mit profilbillede er taget på en sommerdag på stranden ved Vejers, sidste år. Så det burde måske nok udskiftes med et nyt 🙂

Selvom jeg ikke skifter mit profilbillede, til det norske flag, så føler jeg dyb sympati  med nordmændene og yder støtte til dem i form af indlæg på Facebook, i læserindlæg på aviserne og ikke mindst på denne blog.

Hvis det skal opfattes som selvpromovering, så mener jeg ekspertvældet er gået for langt i det offentlige mediebillede i Danmark med deres ekspertudtalelser. Det handler for mig om ægte medfølelse med Norge og landets indbyggere i dennne svære tid efter terroraktionerne i fredags.

Citat fra Information affødt af terroraktionen i Norge:
Denne forstyrrelse af vores fastlåste fjendebillede vil forhåbentlig medføre et nødvendigt opgør med en offentlig debat perverteret af ussel retorik og renskuret ondskab. Vi bærer alle et ansvar for at sige fra, når vi møder fremmedhad og racisme. I aviserne, på internettet, på gaden“.

Personligt bryder jeg mig ikke om at bruge det norske flag til mit profilbillede, for jeg er enig i princippet om, at flaget kan bruges til nationalistiske formål, som var terroristens egentlige mål med sine terrorhandlinger………..

Share This Post

Blærerøven mangler pli´

Mads “Blærerøv” Christensen mangler totalt indføling og pli’ i forhold til terrormassakren i Oslo. Han buldrer ud i en klumme i EkstraBladet med ordene: ” Hvorfor var der ingen, der forsøgte at stoppe ham? Hvorfor er der ingen, der har kastet sig over ham i ildpauserne og givet ham et uskadeliggørende gok i nøden med en pind?

Mads Blærerøv Christensen mangler totalt forståelse for terroraktionerne i Norge, det får han at vide på sin Facebook profil.
Mads Blærerøv Christensen mangler totalt forståelse for terroraktionerne i Norge, det får han at vide på sin Facebook profil.

Magen til smagløshed og “medielider”, det har jeg ikke set før. Og jeg håber aldrig det sker igen! Hvis Mads selv havde stået på den norske ø – Utøya – og kikket ind i en maskinpistol holdt af en højreekstremistisk, kold, blond nordmand, tror jeg ikke han havde kastet sig over terrorristen for at redde de unge mennesker!

Næ, “den medie liderlige Blærerrøv” havde kastet sig i vandet og svømmet ind til fastlandet i største hast, uden anden tanke end redde sit eget sølle skrog…….

Det at redde sig selv omtale på beskostning af 68 døde børn og unge, der er usmageligt, så er det sat på plads. Jeg køber ikke Mads Blærerøv Christensens bøger eller foredrag fremover……

Hans Facebook profil giver ham en på hatten for hans synspunkter i klummen på EkstraBladet.

Et par eksempler:

 Troels Houstrup
Det var børn/unge ligesom dine egne ude på den ø. Mange af dem var i deres telte, da de hører noget der lyder som skud. De kommer ud og ser så en fuldvoksen politibetjent i fuld udrustning komme gående i deres retning – med et skævt smil som også du mestrer til perfektion. Pludselig begynder politibetjenten at henrette alle på sin vej…”

Else Jacobsen
billedet er vel valgt – du burde have dem om dine hænder og lukkes ude af samfundet – til sådan en som dig burde vi stadig kunne landsforvise borge men hvilken land ville tage mod sådan en som dig? ingen vel jeg tro syge stoder“.
 
Jan Larsen
Du er absolut reduceret til endegyldig medieluder og topidiot. Tag ind og performe dit synspunkt en Lørdag aften på strøget og vis den kampånd du selv efterlyser: Du får brug for den !! Det her var toppen, du er en latterlig nar” !
 
Søren Madsen
Ja, og hvorfor holder du – bare for en gang skyld – ikke din store latterlige kæft, din klovneudsmykkede klaphat! Du stinker!”
 
Det var de 4 første indlæg på “Blærerøvens profil” i skrivende stund, det fortsætter flere sider ned med lignende indlæg, så danskerne har taget afstand fra hans synspunkter i klummen på EsktraBladet med stor styrke…..
 
Jeg anbefaler dig at læse denne blog om samme emne………
 
Share This Post