En fin lille statsminister………….

Lars Løkke Rasmussen vil blive en “fin lille statsminister” uden  mod og magt til reformer“, sagde De Radikales gruppeformand Sofie Carsten Nielsen under dagens afslutningsdebat i Folketinget.

smil_lars

Flere ordførere efterlyste Lars Løkke og Venstres politik fra talerstolen i den afsluttende folketings debat. Statsministeren var en af dem, men heller ikke hun fik noget konkret fra den selvudråbte moralske statsminister Lars Løkke, hvilket i en periode var Søren Pinds fornemste opgave som folketingsmedlem at udråbe i Folketingssalen, suppleret med kaskader af ordet “Løftebrud”.

Helle Thorning-Schmidt kaldte det »rigtigt fint,« at Løkke havde taget ordet – en slet skjult henvisning til Socialdemokraternes drillerier om, at Løkke ikke har talt fra folketingets talerstol i 565 dage og generelt er en sjældent gæst i Folketingssalen.

Hun fortsatte: ” Man kunne godt dog så have forventet, at hr. Lars Løkke ville have brugt lejligheden til at sige, hvad der er Venstres politik“.

Men her blev hun voldsomt skuffet, for Lars Løkke vil kun fortælle om Venstres politik, hvis der udskrevet valg…………. men så vil han gøre det i detaljer! Han brugte sin taletid til opfordre til udskrivelse af nyvalg!

Lars Løkke demonstrer dermed en foragt for debatten i Folketinget. Og samtidig beskytter han Venstres gode meningsmålinger, for han og Venstre risikerer intet, hvis han ikke fortæller om partiets politik……

Men rammer det ikke partiet voldsomt i en kommende valgkamp, når Venstres politik bliver kendt?

Lars Løkke har godt 2 år efter han blev afsat som statsminister endnu ikke erkendt, at  han er forhenværende statsminister.

Han tager på tjenesterejser og udskyder sin afhøring i Statsløse Kommissionen, bare for at nævne to eksempler på det.

Det vil være godt for dansk demokrati, hvis du – Lars Løkke – deltog aktivt i det lovgivende arbejde i Folketinget, så ville Venstres politik blive kendt! Og det ville koste i meningsmålingerne.

Men du bliver IKKE valgt på meningsmålingerne.

Share This Post

En usmagelig annonce fra Dansk Folkeparti……

Jeg er ked af at leve i et land, hvor 700 “nydanskere”, der ansøger om dansk statsborgerskab bliver hængt ud af Dansk Folkeparti. Det er ganske usmageligt et statsstøttet dansk parti bruger annonce kroner til at hænge de mennesker ud. Der er tale om mennesker, der har valgt at blive danskere……….

Dem skal vi behandle godt, de vil fremover bidrage til det danske samfund 🙂

Det er en del af det danske demokrati og danske retsstats model, at man er uskyldig indtil man er dømt, det må Dansk Folkeparti kende til.  Partiets medlemmer har tit været i retten og nogle er dømt efter racisme paragraffen……

Derfor må denne annonce om navngivne ansøgere af dansk statsborgerskab aldrig være publiceret og det må få stærke konsekvenser for partiet. Mener partiet, der er en terrorist mellem de 700 ansøgere, skulle de have nævnt ham og kun ham og så taget den retssag der var kommet ud af det. Men her mistede Kristian Thulesen Dahl og Dansk Folkeparti modet og den sunde fornuft.

Jeg håber de berørte og navngivne personer anlægger en strafferets sag mod Dansk Folkeparti. Jeg giver meget gerne et bidrag til en kommende retssag.

Derfor bringer jeg denne annonce………..som jeg er enig i……
bortset fra jeg mener, der er mere end en person på listen, der er til fare for Danmark og det politiske liv i landet 😉
annonce

Share This Post

Hotel Hans Egede banket på plads af Venstre og Lars Løkke.

Ekstra Bladet skriver 27. maj 2013, klokken 14:

Foredraget, der var rejsens egentlige formål, blev allerede planlagt i efteråret 2012 – og flybilletterne blev købt ved samme lejlighed, oplyser hotellets event-chef Nicolai Jørgensen i dette interview med Ekstra Bladet. Han oplyser samtidig, at hotellet har betalt for Løkkes rejse og ophold.

– Hvornår blev turen planlagt – sådan en tur til grønland er vel svær at lave om?

– Ja, præcist. Det er lidt besværligt med flybilletter, som ikke kan laves om, forklarer event-ansvarlig Nicolai Jørgensen.

– Hvornår blev flybilletterne købt – det har fremgået de seneste dage, at det var noget der blev arrangeret i sidste øjeblik?

– Nej. Slet ikke. Det var i november måned, at det blev lagt helt fast, siger han og oplyser, at både hotellet og Lars Løkke lagde sig fast på alle rejsedatoerne dengang.

Men den event – ansvarlige  Nicolai Jørgensen har senere på dagen ( Klokken 17:00) fået en særdeles solid mundkurv på, der fortrænger hans hukommelse om flybilletterne, som er købt og betalt af Hotel Hans Egede, som han tidligere på dagen havde en solid viden om.

Det står i modstrid til hans tidligere ret så nagelfaste udmelding om at Lars Løkkes hjemrejse billet til forrige mandag med ankomst kl. 20 i København allerede blev købt i efteråret.

Løkkes flybilletter blev ikke som oplyst tidligere i dag købt i efteråret – men på et senere tidspunkt, lyder det nu. Hotellet ønsker ikke oplyse, hvornår flybilletterne egentlig blev købt.

Jeg ved ikke, hvornår de er blevet bestilt, og jeg må heller ikke udtale mig. Men det er forkert, at de blev bestilt i efteråret, siger den event – ansvarlige  Nicolai Jørgensen nu!!!

EB journalist Per Mathiessen : “Du sagde rimeligt detaljeret, at billetterne var lagt fast efteråret“.

Det var jeg også helt sikker på. Event kalenderen blev trykt der i efteråret. Men jeg må ikke sige, hvornår det var, men jeg vil foreslå, at Lars Løkkes folk fremlægger det……“, siger Nicolai Jørgensen.

Lars Løkkes advokat Nicolai Mallet føler jorden brænder under ham og hans klient, for han har følgende lakoniske mail kommentar til Ekstra Bladet: “ Jeg har naturligvis ikke noget nærmere kendskab til billetbestillingen“.

Sandheden om flybilletterne kommer helt sikkert ikke for dagen, når det nu er lagt op til Venstres Pressetjeneste og Lars Løkke, at fortælle sandheden og slet ikke efter de har lukket munden så eftertrykkeligt på Hotel Hans Egede og den event-ansvarlige. Man kan så håbe på der er nogen, der lækker købsdatoen af andre kanaler.

Lars Løkke Rasmussen gæstede Grønland i pinsen, hvor han blandt andet holdt foredrag for grønlandske erhvervsdrivende

Lars Løkke Rasmussen gæstede Grønland i pinsen, hvor han blandt andet holdt foredrag for grønlandske erhvervsdrivende

Hvis jeg igen bliver statsminister, håber jeg, at lagmanden på Færøerne og landsstyreformanden i Grønland og jeg kan mødes mere jævnligt og oftere end nu, hvor der kun er rigsmøde en gang om året“.

Det sagde Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, lørdag aften (18. maj 2013) til 150 interesserede på Hotel Hans Egede i Nuuk. Kilde:  http://sermitsiaq.ag.

Der har været rigtig god tid for Lars Løkke til at komme hjem fra lørdag aften til afhøring tirsdag i statsløsekommissionen, hvis han havde haft lyst til det………..

Men det står nu krystalklart, at Lars Løkke IKKE var på tjenesterejse, men derimod en privat ferie kombineret med et privat honoreret foredrag til en “event aften” på Hotel Hans Egede, for ellers ville hotellet ikke betale rejsen og opholdet.

Nu skal Lars Løkke så huske at opgive den betalte rejse som en skattepligtig indtægt til skat 😉

 

 

 

Share This Post

BT forsvarer Lars Løkkes “tjenesterejse i Grønland”…………………

Den såkaldte “statsløsesag” udviklede sig tirsdag til en politisk bombe under oppositionens leder. Her kastede et vidneudsagn fra tidligere departementschef i Statsministeriet, Karsten Dybvad, nemlig et potentielt uheldigt lys over Løkke.

Det har siden sidste efterår været planlagt, at Løkke samme dag skulle afhøres om sin rolle. Lige efter Dybvad, der var hans højre hånd i Statsministeriet.

Løkke var imidlertid slet ikke på tjenesterejse i tirsdags.

Dagen blev anvendt på møder på Christiansborg, inden han sidst på eftermiddagen gæstede folketingssalen i cirka 10 minutter. Her tog han for første gang i 2013 ordet i Folketingssalen i form af to korte bemærkninger om Palæstina. Derefter gik han.
Kilde: Jyllands Posten.

Men som altid, så er BT (Venstres husavis) på barrikaderne for at forsvare Venstre og Lars Løkke.

Venstreformand Lars Løkke Rasmussen havde en helt legitim grund til at få udskudt sin afhøring hos statsløsekommissionen. Det forklarer hans advokat, Nicolai Mallet.

Rejsen, som Lars Løkke Rasmussen skulle på, gik til Grønland, fortæller advokaten, og da den så ud til at karambolere med afhøringsdatoen, skrev Nicolai Mallet den 16. april en mail til kommissionen.

»Det ligger endnu ikke præcist fast, hvornår han (Lars Løkke Rasmussen, red.) vender tilbage fra sin rejse til Grønland, men det forventes at blive i dagene 20.-22. maj 2013,« skrev advokaten og tilføjede: “En rimelig forberedelse forudsætter, at der ikke blot er en halv dag til rådighed umiddelbart forud for afhøringen.” (BT artikel – lørdag den 25. maj 2013, 19:10)

Efter min opfattelse er det tom snak fra advokaten og BT’s side, for afhøringen har været planlagt i rigtig mange måneder, siden efteråret 2012 helt præcist. Så Lars Løkke har kunnet planlægge sin “tjenesterejse i Grønland”, så det var muligt at være hjemme så betids, at han kan møde op til afhøringen samt forberede sig til den.

Forøvrigt så foretager en oppositionsleder ikke en tjenesterejse, det er statsministerens ansvarsområde. Oppositionslederen foretager maksimalt et politisk besøg…………… som nemt kan udskydes, hvis der er andre presserende opgaver, som for eksempel en afhøring i Statsløse Kommissionen.

Derfor holder BT’s forsvar ikke en meter, men er blot et ynkeligt forsøg – i en en lang række forsvars artikler – på at forvare Venstres formand Lars Løkke Rasmussen.

Anders Fogh Rasmussen, Nato’s generalsekretær og tidligere statsminister, som må antages at have en meget mere presset kalender end Lars Løkke Rasmussen, havde ingen problemer med sit fremmøde til tiden for kommissionen.

Det fortæller en del om Lars Løkkes modvilje mod at møde til afhøring.

Men det var bekvemt for Lars Løkke med en masse dage til at forberede sig på Karsten Dybvads orientering om “statsløse sagen”, som han har orienteret den daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen om i 2009.

Men der skal vel ikke megen tid forberedelse i Lars Løkkes tilfælde, for at fortælle  sandheden (bekræfte Karsten Dybvads fremstilling)  om den manglende indgriben overfor integrationsministeriet og integrationsminister Birthe Rønn Hornbech tilbage i 2009?

Men der skal megen tid til at skabe en forklaring (og dermed løgn) til at frifinde Lars Løkkes manglende indsats…….

facebook_17_maj_2013

Lars Løkke skriver selv på Facebook d. 17. maj:
Nyder nogle kolde pinsedage i Grønland, hvor jeg netop har haft møde med Naalakkersuisoq (minister) for fiskeri, fangst og landbrug Karl Lyberth. Senere i dag skal jeg besøge Arktisk Kommando, og i morgen står den på en stribe politiske møder, interviews med grønlandske medier og endelig – turens egentlige formål – et foredrag på Hotel Hans Egede i Nuuk. Altid dejligt at være i Grønland, hvor naturen er bjergtagende smuk og befolkningen venlig og imødekommende“.

Bemærk Lars Løkke selv skriver på Facebook: “……… turens egentlige formål – et foredrag på Hotel Hans Egede i Nuuk”.

Det er langt fra en “tjenesterejse”, derimod ligner det en betalt ferie i Grønland eller i bedste fald et foredragsbesøg……….

Share This Post

Hvor længe holder den lille lystløgner?????

Spørgsmålet angår oppositionens leder Lars Løkke Rasmussen (V), der endnu engang omgås sandfærdigheden letsindigt……..

EkstraBladet skriver i dag:
Med en frit opfundet tjeneste-rejse, der aldrig fandt sted, har Lars Løkke Rasmussen sikret sig dyrebar tid til at forberede sin afhøring i Statsløsekommissionen.

Ifølge forskningschef og lektor i statskundskab ved Danmarks Journalisthøjskole, Roger Buch har den tidligere statsminister nu endnu et alvorligt forklaringsproblem i en sag, der kan ende i rigsretten.

– Det er uheldigt. Bestemt for Lars Løkke, fordi han tidligere har haft problemer med at forklare, hvor han har været hvornår, fastslår Roger Buch til Ekstra Bladet og henviser til den famøse Rio-rejse sidste sommer“.

Og der står senere i artiklen:Lars Løkke havde via sin advokat meddelt kommissionen i april, at en tjenesterejse forhindrede ham i at vidne tirsdag den 21. maj. Det forklarer formanden for Statsløsekommissionen, landsdommer Peter Buhl, til Ekstra Bladet“.

Hvor længe kan selv de mest fanatiske tilhængere bevare et troværdighedsforhold til Venstre og dens leder i Folketinget?

Det ser ud som om denne mand stort set aldrig fortæller sandheden om sine gøremål, men han lyver heldigvis så åbenlys, at det kan afdækkes af en årvågen presse…….. Denne gang er det Ekstra Bladet der har kædet hans gøremål op med hans aflysning af et forhør i Statsløsekommissionen, hvor han så møder op i Folketinget i stedet og stiller to spørgsmål og går igen!!!! Et klokkeklart svar på han IKKE var på tjenesterejse………

Er Lars Løkkes kredit hos de danske vælgere ikke opbrugt nu?

Her er en video, der helt klart fortæller Lars Løkke lyver for åben skærm i Venstres skattesag med Helle Thorning-Schmidts mand Stephen Kinnock, hvor den eneste sandhed der kommer fra Lars Løkkes mund er følgende udsagn: ” Man bliver dømt efter straffeloven, hvis man bliver opdaget………“.  Sandheden er han IKKE endnu er opdaget, men han har helt sikkert læst sagsakterne og deltaget i interne strategi møder i Venstre om den, sådan som han reagerer på videoen. Alt andet er utænkeligt, da skatteminister Troels Lund Poulsen var medlem af firebanden, der festede i DG&I-huset sammen med Lars Løkke, Peter christensen og Søren Pind i de sene nattetimer med masser af kolde fadbamser.

Men ellers er det klart det er en meget trængt daværende statsminister, der i følge kropssproget og den meget nervøse fremtoning på tv-skærmen IKKE fortæller sandheden i forbindelse med TV2′ nyhedschef Henrik Qvortrups meget præcise spørgsmål.

Se videoen og døm selv.

 

Share This Post