Hvornår er man enlig?

Fredericia Kommune forsøger at forklare det i videoen…………………..

http://youtu.be/I6Suldtvfc0

Udgivet den 11/07/2012
Fredericia Kommune, Reelt enlig, Video om at være reelt enlig

Folketinget har vedtaget kontanthjælpsreformen, der træder i kraft 1. januar 2014. Den pålægger fremover samlevende gensidig forsørgerpligt. Det er der en voldsom debat om på de sociale medier og der har været afholdt demonstrationer mod det i flere danske byer.

I dag har du ikke forsørgerpligt i henhold til kontanthjælp, hvis du er samlevende.

Det er du efter den 1. januar 2014.

Forsørgelses pligten gælder i dag for gifte par, der tillige kan udnytte hinandens skattefradrag, det kan samlevende ikke (endnu). Når man ligestiller på forsørgelsespligten, så skal der også ligestilles på skatteområdet, mener jeg helt bestemt!

Du er måske enlig, hvis du en gang om måneden får hjælp med at passe børnene og barnepigen M/K sover på SOFAEN. Det fremgår af Fredericia Kommunes video. Det er dog uden ansvar fra min side………

Kommunens undersøgelse KAN foregå på følgende måde:

 • Opholder jer på samme adresse – også selvom I har hver jeres registrerede postadresse.
 • Sover I sammen, hvor tit og hvorfor. Hvis det kun er en gang om måneden og kæresten sover på sofaen, kan der være tale om, at man bare passer børnene.
 • Er I ude sammen i det offentlige rum.
 • Går I hånd i hånd, når I handler ind sammen.
 • Er I på biblioteket.
 • I svømmehallen sammen.
 • Hvordan betragter familie og venner Jer.
 • Bliver I inviteret sammen til en fødselsdag
 • Undersøge om der står et eller to navne på breve til jer.

Der kan indgå andre parametre i din kommunes undersøgelse.

Man kan tage afstand fra disse undersøgelser eller man kan acceptere dem som et nødvendigt onde.

Men kommunen og samfundet kan ikke acceptere misbrug af de surt betalte skattekroner.

Der er forskellige måde at gribe det an på i kommunerne. Der er en væsentlig faktor i bekæmpelse af snyd, nemlig borgerne, der angiver personer der lever i samlivslignende forhold. Det sker i større og større omfang og kommunerne er blevet bedre til at følge op disse anmeldelser, mest på grund af en presset økonomi.

Share This Post

Har Partiet Venstre ikke moralske skrubler………???

Folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V) har ikke deltaget i Retsudvalgets møde i dag.

Mit spørgsmål til Venstre og TV2 News.

Mit spørgsmål til Venstre og TV2 News.

Alligevel optræder Michael Aastrup Jensen på TV2 News til morgen om det (Venstres fremmeste reklame sender).

Det er for så vidt ok, men at han udtaler kritik af justitsminister Karen Hækkerup (S) fra et samråd i Folketingets Retsudvalg her til morgen, hvor han IKKE har deltaget, det er langt over grænsen til hæderligt politisk arbejde fra hans side. Og endnu et bevis på TV2 News er den ukritiske formidler af et ethvert budskab fra Venstre.

Et andet eksempel fra i går…….

Kilde: VKO Satire Tjeneste.

Kilde: VKO Satire Tjeneste.

Jeg har kunnet notere mig, at mine to ministersekretærer mener, jeg skulle have fortalt det. Der er en sidebemærkning om, at afgørelsen bliver holdt tæt, og at der kan være nogle rygter om homoseksualitet, sagde Troels Lund Poulsen til DR i går.

Han er uegnet som minister fastslår Politiken i går i en artikel. Det er jeg enig i.

Et tredje eksempel på Venstres mangel på moral.

Det endda partiets landsformand Lars Løkke Rasmussen, der udstiller sig selv, som værende en politiker uden nogen form for moral.

Der skulle pludselig ryddes op i egne rækker, da han ville bestige Folketingets talerstol som privatist efter 768 dages fravær under finanslovsforhandlingerne…….

VKO Satire Tjeneste.

Det er desværre ikke den eneste gang formand Løkke tilfældigvis lige har fået orden i sine bilag og regninger, der i første omgang er betalt af offentlige midler. Hver gang er det – når det er opdaget af årvågne journalister ved aktindsigt – tilfældigvis “en fejl” og Lars beklager det!

I dette tilfælde skriver Lars om det på sin Facebook profil for at afværge spørgsmål om det, når han besteg folkets talerstol på Christiansborg i går.

lars_17_12_213

Lars Løkke den 17. december 2013:  “Så lykkes det Ritzaus – i tredje forsøg – at få historien rigtig frem. Endda helt til Ekstra Bladet. Tak for i aften! I morgen har vi den store finanslovsdebat i Folketinget. Glæder mig til at stemme for de ekstra skattelettelser i 2014, Venstre fik forhandlet på plads“.

Var det så bare en smutter, så er det ok.

Men det en – blandt mange – sager Lars Løkke har haft gennem sit politiske virke inden for kort tid, lad mig bare nævne et par stykker af dem:

 • Privat hotelophold under navnet “Hr. Jensen” med voksenfilm, rødvin og cigaretter på skatteydernes regning efter en julefrokost i Venstres folketingsgruppe.
 • Overbetaling i hans tid som indenrigsminister for privathospitaler. Pris 900 mill. kroner.
 • Rejse til Rio i Brasilien – besøg hos datter i USA for GGGI’ regning (Udenrigsministeriet fastslår i sine anti korruptionsregler, at familiemedlemmer ikke må deltage i rejser for offentlige midler. GGGI er omfattet af dem). Lars Løkke har IKKE fremlagt dokumentation for egenbetaling for datters rejse, efter sagen blev kendt efter ihærdige journalister havde søgt aktindsigt.
 • Luksusrejser på First Class for  770.000 kroner for 9 rejser. Han forsøgte på Folketingets talerstol at tørre den af på regeringen i går. MEN det er stadig Lars Løkke, der har siddet i flysædet! Det kan han ikke løbe fra.

Det er værd at bemærke, listen over Lars Løkkes misbrug af offentlige penge IKKE er udtømt, der er mange andre sager fra hans minister tid, hans tid som amtsborgmester i Frederiksborg Amt og hans tid, som formand for Venstre Ungdom.

Lad dem ligge her……… Hans manglende moral er rigeligt beskrevet i de fire eksempler.

Mine spørgsmål til Partiet Venstre og især til Venstres medlemmer:

Har Partiet Venstre en moral?

Hvor længe kan Venstres medlemmer acceptere den manglende moral i Venstre og hos formanden?

 

 

 

Share This Post

Stort flertal i Folketinget for 1.600 nye borgeres indfødsret.

Ôzlem Cikec på Facebook.

Ôzlem Cekic – foto på Facebook.

Özlem Cekic på Facebook i dag:

1.600 nye statsborgere i Danmark, heraf er der 422 muslimer. Det er Dansk Folkeparti sur over. Foto - Özlem Cekic.

1.600 nye statsborgere i Danmark, heraf er der 422 muslimer. Det er Dansk Folkeparti sur over. Foto – Özlem Cekic.

Velkommen til de 1600 borgere, der har søgt om statsborgerskab. I dag har alle partier undtagen DF stemt for, at I kan blive fuldgyldige medlemmer af Danmark og det danske demokrati. Jeg er stolt af mit skønne Danmark, der behandler alle lige uanset religiøs, kulturel, social, økonomisk og seksuel baggrund.

Jeg fik mit statsborgerskab for 15 år siden. Hver eneste dag, har jeg været stolt af det og hver en eneste dag været taknemlig for de frihedsrettigheder, vi har i vores Danmark.

Uanset hvad DF mener, skal I vide, vi er mange der ønsker et samfund, hvor der er plads til forskellighed. Vi har meget der binder os sammen, end det der skiller os ad.

Endnu engang velkommen” 🙂

Jeg er stolt af – og enig med Özlem Cekic – det Danske Folketing har besluttet indfødsretten for de 1600 nye Danske Borgere med alle partier – bortset fra Dansk Folkeparti. De er meget velkommen i Danmark.

Samtidigt tager jeg stærkt afstand fra Dansk Folkepartis fremmed had og især partiets modstand over for muslimer. Der er trosfrihed i Danmark. Den er stadfæstet i Danmarks riges grundlov.

Partiet har endnu en gang manifesteret sig som et racistisk, fremmedhadsk og udemokratisk parti.

Foto: VKO Satire Tjeneste.

Foto: VKO Satire Tjeneste.

Dansk Folkeparti er parat til at se stort på alle regler , love og internationale konventioner i partiets forsøg på at stoppe indfødsret for muslimer. Det er IKKE seriøst at stemme nej på det grundlag.

Share This Post

God jul, Lars Løkke……..

Efter 769 dage besteg Lars Løkke talerstolen som “privatist”………..
Han gentog sin urigtige påstand om 800.000 voksne er på passiv forsørgelse – hvis vi fulgte den svenske model, så ville hver sjette dansker -ikke som nu hver femte dansker – være på overførselsindkomst, sagde privatisten Lars Løkke fra Folketingets talerstol.

Det er en løgn der mange gang er fremsat af Lars Løkke, men det bliver det ikke mere rigtigt af……..

Detektor dokumenterer det rigtige tal er omkring 170.000 danskere, som er på dagpenge, kontanthjælp eller i nogle støttede foranstaltninger, som de kunne vælge at gå ud af………….. ikke 800.000 danskere!

Asger Aamund bruger uhæmmet tallet på 800.000 mod bedre viden, for han ved de er sammensat på følgende måde:

 • Gruppe 1 – 173.762 åben arbejdsløse på dagpenge, kontanthjælp, opkvalificering og støttet job
 • Gruppe 2 – 189.507 i skånejob, flexjob, sygedagpenge, barselsorlov, der forventes at indgå på arbejdsmarkedet igen.
 • Gruppe 3 – 442.395 på efterløn, ikke arbejdsduelige kontanthjælpsmodtagere og førtidspensionister.

Hør Lars Løkke på talerstole efter 769 dage.

Folketinget har her til aften vedtaget finansloven. En lidt tilbageskuende en af slagsen. Tillod mig derfor at tage ordet og sige et “par borgerlige ord”. I betragtning af hvor længe venstrefløjen har efterspurgt mig på talerstolen blev jeg måske en smule forundret over karakteren af deres spørgsmål…

Jesper Petersen (S) roste Lars Løkke for at gå på talerstolen efter i 768 dage at have været fraværende. Han spurgte om en løn på 40 kroner er det Venstres politik? Er 40 kroner en rimelig løn? (Claus Hjort Frederiksen)

Lars Løkke (V) vil ikke bide til bolle, jeg anerkender fuldt ud socialdumpning. Hvorfor tager vi ikke slev det arbejde, der er tilrådighed. Det kan ikke betale sig at tage et arbejde for i omegnen af 250.000 danskere. (En alvorlig påstand, der ikke holder – 12.500 danskere er det rigtige tal, som der er initiativ til at løse i regeringens finanslovsforslag.) Venstre har ikke forslag til mindste løn.

Pernille Rosenkrantz-Teil(S): Jeg skal stille et simpelt spørgsmål, som ikke blev stillet under pressemødet den 20. november 2013: Er Lars Løkke Rasmussen enig i at Danmark skal have en nul tolerance overfor brud på anti korruptionsreglerne i Udenrigsministeriet. Hun henviste til familiemedlemmer får betalt rejser for offentlige midler, Lars Løkkes datter er omfattet af antikorruptions reglerne.

Lars Løkke (V): Ja det synes jeg bestemt, men er det det vigtigste spørgsmål der kommer fra den kant? Jeg havde forberedt sig på spørgsmål om 1. klasses billetter.

Frank Aaen (EL) spurgte til Venstres gevinst for at stemme for Finansloven. Var gevinsten for at hjælpe Lars Løkke op af hængekøjen i Rio omkring sagerne i GGGI? Venstre fik stort set ingen ting af regeringen. Sender  tak til regeringen?

Lars Løkke (V): Reelle skattelettelser… dynamiske effekter og tilbageløb, det bliver en ren fest, når finansministeren og statsministeren ikke mere er i regering.

 

Share This Post

Kuglestøberen i dansk politik.

Mick Øgendahl´s – SPAS – Joakim B. Olsen

Han tager den kuglestøbende politiker under kærlig behandling i dette show.

Senest har denne stakkel hader kaldt mennesker på sygedagpenge for modtagere af luksushjælp, hvilket sygedagpenge bestemt ikke er.

Han er kendt for at provokere, og nu har han gjort det igen.  Under de aktuelle forhandlinger om en reform af sygedagpengesystemet har Joachim B. Olsen, beskæftigelsesordfører for Liberal Alliance (LA), kaldt en ny nedsat ydelse til langtidssyge for “luksus-kontanthjælp“.

En udtalelse, der nu vækker harme hos flere patientforeninger og syge, skriver Avisen.dk.

Han får det til at lyde som om, at den syge sidder på en thailandsk strandbar og drikker longdrinks på det offentliges regning. Det er langt fra tilfældet“, siger Knud Kristensen, formand for Landsforeningen Sind, til Avisen.dk.

Det kuglestøberen omtaler, det er en NEDSAT ydelse!

En syg, der ikke kan få forlænget sine sygedagpenge, vil fremover få 10.500 kroner om måneden før skat, hvis vedkommende ingen børn har. I dag får en syg mellem 16.020 og 20.025 kroner om måneden før skat – børn eller ej.

I 2012 var der cirka 10.000 syge, der faldt ud af sygedagpengesystemet. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

 

Share This Post