Så kan de lære det………

Jeg skynder mig at bringe Anders Lund Madsens synliggørelse af Enhedslistens autonome ungdomsorganisations deltagelse i Fløjtekoncerten i Fælledparkens 1. majmøde.

Det ser ikke ud til Enhedslistens repræsentant “aktivivist” Mikkeline Liv Rask-Hellensten kan lide sin egen medicin eller fløjte. Hun flygter ud af DR2’s studie.

Udgivet den 24/04/2014

Det er uden tvivl det mest GENIALE interview nogensinde..!! Det viser lidt at Enhedslisten og Demokrati ikke virker sammen..!! Se den! Elsk den!

Det er ikke for sent regeringens støtteparti ændrer “fløjtesignaler” på LO Københavns 1. maj møde i Fælledparken.

Det er direkte udemokratisk at hindre sine politiske modstandere i at komme til orde i en demokratisk forsamling, det burde Enhedslisten om nogen kende til. Jeg mangler den politiske leder Johanne Schmidt-Nielsen lægger afstand til sin politiske ungdomsorganisation.

Jeg håber Enhedslisten forstår sin politiske rolle som regeringens støtteparti.

Det er ikke ved fløjtekoncerter partiet opnår politisk indflydelse, men derimod ved forhandlingsbordet. Her har Enhedslisten ikke magtet at tage et politisk ansvar. Gang på gang mister partiet en afgørende indflydelse på dansk politik, selvom indflydelsen ligger lige til højrebenet!

Partiet har en enestående mulighed for at få politisk indflydelse på en kommende jobreform, hvis man tør! Der er ingen tvivl om Lars Løkke vil tage sig dyrt betalt, hvis Enhedslisten, som ventet melder sig ud af disse forhandlinger.

Min oplevelse af Enhedslisten er, at partiet befinder sig bedst ved at råbe op på sidelinjen, men hvor længe varer det, inden partiet må betale for det i vælgertilslutningen?

 

Share This Post

Alle har ret til at blive hørt…….

Der er trusler om sabotage af 1. maj mødet i Fælledparken, hvor man vil hindre statsministeren i at holde sin 1. maj tale. Det er en udemokratisk form og hører ikke hjemme i et demokratisk samfund. Det må og skal være argumentet, der tæller – og ikke fløjter administreret af Enhedslisten og den yderste venstrefløj.

alle_ny

Men det er ikke den eneste trussel……

Statsminister Helle Thorning-Schmidt angribes i går mere eller mindre skjult af løjtnanten og kronprinsessen Mette Frederiksen og hendes protegé “The old grand lady” Ritt Bjerregaard, der ønsker Mette Frederiksen i formandsstolen.

Den samme Mette Frederiksen, der har svinget den socialpolitiske pisk i hele regeringens levetid og ofte udtrykt et meget nedsættende syn på ledige – det hele kan ikke bare tørres af på Helle Thorning-Schmidt og Bjarne Corydon.

Fair Løsning – SF’s og Socialdemokraternes valgprogram.

14% af valgløfterne har ikke kunnet indfries på grund af et borgerligt flertal, det har du ret i, men retfærdiggør det, at man vil hindre regeringslederen i at tale på arbejdernes festdag? Og hvad opnår I på den yderste venstrefløj?

Og alternativet er bestemt ikke værd at tænke på. Lars Løkke støttet af Liberablende Alliance sammen med et Dansk Folkeparti, der er til salg for et hegn rundt om Danmark og nogle fede toldere ved grænsen.

Er det hvad I og Enhedslisten ønsker? Hvis Enhedslisten turde gribe magten, så kunne der føres en mindre borgerlig politik i Danmark, men det tør partiet ikke…

Jeg mangler Enhedslistens top kaster sig ind i opgøret om at holde en festdag i Fælledparken. Hvad dælen nøler du efter johanne Schmidt-Nieklsensen

Et citat…..

Medmindre vi endnu har miraklernes tid til gode, synes den eneste langsigtede redning for socialdemokraterne at være, hvis DF ved det kommende valg bliver større end Venstre. At Thulesen Dahl derved påtvinges jobbet som statsminister og pligten til at føre lystspillet Dansk Politik anno 1967, ud i livet“, citat af Jacob Terp JP-blog.

Men inden vi når så langt, hvilket ikke er urealistisk, så er det værd at se denne grafiske fremstilling af regeringens politik.

Se den i fuld størrelse, tryk her……….. (Åbner i nyt vindue)

Share This Post

En kampagne, der vækker debat………

……………. desværre ikke om det faktiske behov for praktikpladser, men derimod en debat og nøgenhed og sex……
ta_mig_hk

Den unge pige, der står “nøgen” på kampagnebilledet, er formand for DSU Amager, Julie Frølich. Den findes i en anden opgave med Julie Frølich og en ung nøgen mand.

Hun har for få uger siden været ude at kritisere og demonstrere mod den nye burgerkæde, Hot Buns, der sælger sig selv med meget letpåklædte piger i lårkorte shorts.

Julie Frølich selv mener, at der er stor forskel på at gå i hotpants og servere burgere, og så stille op uden tøj på i den virale annonce med et skilt hvor der står “Ta’ mig – Det er lettere end du tror“.

Vi har gjort det her for at skabe lidt røre i andedammen, og det må man sige, at vi er lykkedes med. Jeg synes, kritikken af annoncen er gammeldags. Det er bare lidt bar mave. Vi er ikke nøgne“, siger hun til avisen.dk

Kampagnen forarger og den er stoppet af HK Ungdom, men problemet består stadigt, der mangler praktikpladser til en masse unge mennesker, der er på vej ind på arbejdsmarkedet.

 

hkungdom1

Jeg mener, det er synd kampagnen er druknet i en debat om kampagneform, hvor der derimod er behov for en debat om  behovet for praktikpladser.

Hvad er HK Hovedstaden Ungdoms store brøde?

De viser en flot ung pige og ung mand, der absolut kan vise sig frem på standen. De har et budskab 5 fordele for arbejdsgiverne ved at ansætte en elev i deres virksomhed.

Man kan se samme metoder med nøgne og delvist nøgne mennesker sælge alt fra biler, rejser til smykker, med et langt større seksuelt budskab end HK Ungdom gør med den lukkede kampagne.

Problemet er vel i al sin enkelthed, at DSU Amager formanden Julie Frølich demonstrerede mod Hot Buns burgerrestauranten, der sælger burgere på et anslag af sex……

De storbarmede tjenere på Hooters har det ikke alt for godt psykisk, viser undersøgelser fra USA

De storbarmede tjenere på Hooters har det ikke alt for godt psykisk, viser undersøgelser fra USA

En sjofel kommentar mens de serverer burgere og fritter. Et klask i numsen mens de går forbi. Mandlige gæster der venter på dem efter lukketid, fordi de tog den påtagede flirt i restauranten seriøst.

Er der grund til at antage danskerne er anderledes?

Share This Post

Har de tabt hovedet i Give?

Danmarks Populistiske Folkeparti’s formand Kristian Thulesen Dahl er – eller var –  indbudt til at tale på 1. maj mødet i Give…..

1-maj-df

Jeg er dybt forundret over man kan finde på at invitere Dansk Folkepartis formand til at holde en 1. maj tale i Give. Der er mange naive tidligere Socialdemokrater, der er flyttet over til Dansk Folkeparti, men dermed er partiet langt fra at være et arbejderparti….. og de får kærligheden at føle med en borgerlig regering med Dansk Folkeparti og Liberal Alliance som støttepartier….

1_maj_2014

Det handler ikke kun om at bygge grænsebomme og grænsekontrol, men derimod drejer det sig at bevare et dagpengesystem, et solidt fagforeningssystem og et veludbygget velfærdssamfund. Dansk Folkeparti har tydeligt vist at partiet er til forringelser på disse områder, hvis de kan få 4 fede toldere ved grænsen.

lo_give

Fornuften har så sejret til sidst, for Give har aflyst 1. maj mødet i år……

Bestyrelsesmedlem Jens Bork fra Socialdemokraterne i Give har meddelt invitationen Kristian Thulesen Dahl er trukket tilbage. Formanden i Give, Vibeke Hejnfelt, har ikke kommenteret det, men hun har måske meldt sig ind i Dansk Folkeparti i dag?

Kristian Thulesen Dahl ærgrer sig over, at han ikke længere skal holde tale ved Socialdemokraternes og fagbevægelsens 1. maj-arrangement i Give, efter invitationen til ham blev trukket tilbage i dag.

Kristian Thulesen Dahl havde planlagt at bruge sin taletid ved 1. maj-arrangementet i Give til at at tale om udfordringen med arbejdstagere fra Østeuropa, som kommer til Danmark og får ret til danske velfærdsydelser.

Andre mener:

Jeg var chokeret over, at man havde taget sådan en beslutning. Det kunne jeg ikke følge dem i. Derfor ville jeg og afdelingen ikke være en del af det. Jeg mener ikke, at Dansk Folkeparti skal være en del af et 1. maj-arrangement. Jeg vil gerne deltage i debat med dem, men de hører ikke hjemme på en 1. maj,” siger Hanne Signe Jørgensen, der er lokalformand for 3F Kongedalen.

Anette Pedersen medlem af Fagligt Landsudvalg i SF skriver på Facebook:

Nogle gange må man altså undre sig lidt over, hvad der egentlig foregår i fagbevægelsen.
Hvem var det, der stod bag afkortningen af dagpengeperioden ?
Forringelser af efterlønsordningen ?
Hvem er det, der vil begrænse konfliktretten ?
Hvem var det, der aktivt støttede Vejlegården og Krifa ?

Nu mangler vi da bare, at Løkke også bliver inviteret til at tale 1. maj.

Godt nok har fagbevægelsen medlemmer af forskellig politisk observans, men man skulle dog tro, at der var en naturlig grænse for, hvem man ville give taletid på arbejdernes internationale kampdag.

*******

Hvis det var mig, der var i Give, så havde jeg ikke gjort det. Kristian Thulesen Dahl har en anden dagsorden, end den 1. maj står for“, sagde gruppeformand Henrik Dam Kristensen tidligere i dag til Ekstra Bladet.

Share This Post

Overdøv Helle…………

En venstreorienteret gruppe opfordrer til at sabotere statsminister Helle Thorning-Schmidts tale i Fælledparken 1. maj.

På Facebook har de annonceret, at der vil blive delt fløjter ud, så man kan overdøve Thornings tale i Fælledparken.

overdoev

Med den larmende protest ønsker gruppen anført af Lasse Skou Lindstad, at holde regeringen ansvarlig for deres valgløfter og den førte politik.

Venstres gruppeformand, Kristian Jensen, kalder den planlagte fløjteaktion mod statsministeren for barnlig. Det gør han selvom aktionen indirekte gavner ham og Partiet Venstre.

Det er ikke i orden at møde op i Fælledparken blot for at genere. Det er simpelthen for barnligt, siger han og opfordrer direkte fløjtekoret til at blive væk.

1. maj er en festdag, hvis I har glemt det?

Tidligere skatte- og udenrigsminister Holger K. Nielsen (SF) har kaldt folkene bag aktionen for nogle “halvhjerner“.

Troede ellers, at 1. maj var en festdag, hvor vi skal give kant til højrefløjen, men der er altså nogle, som i stedet agter at hjælpe højrefløjen“, skriver Holger K. Nielsen på Facebook.

Jeg er personligt stærkt i mod gruppens aktion, som reelt kun er en gentagelse af sidste års aktion m ed hylekor mod statsministeren på 1. maj mødet i Aarhus.

Målet for aktionen er en utilfredshed med salget af DONG, Lærernes lockout og SU- reformen. Og burde vores lærere og studerende ikke være klogere end at aktionere på den måde? Det lover ikke godt for skolen!

Men er det så ikke på Christiansborg Slotsplads og i Folketinget slaget skal stå?

Og gavner aktionen den venstreorienterede gruppes politiske dagsorden? Det tror jeg ikke den gør, for den skaber uvilje mod den hos brede dele af befolkningen.

Derfor opfordrer jeg alle, der mener ytringsfriheden er en ting, der skal bevares, til at gå ind på gruppens Facebook side og give deres mening til kende.

Det er er fint man har en anden politisk holdning. Det er ok for mig, man ikke er tilhænger af den førte politik fra regeringens side, men det har siden Grundloven blev givet i 1849 været en selvfølge, der er ytringsfrihed i Danmark.

Det gælder også for en regeringsleder på en 1. maj.

Share This Post