Stop den krig Israel………….

Normalt skriver jeg kun om dansk politik, men her vil gøre en undtagelse.

Se talen på DR' webside, tryk på billedet.

Se talen på DR’ webside, tryk på billedet.

Mellemfolkeligt Samvirke havde mandag indkaldt til Gaza-demonstration på Rådhuspladsen i København.

Her var der en række talere, både politikere og andre, der udtrykte sympati for beboerne i Gaza-striben, og til demonstrationen skulle digteren Yahya Hassan have holdt en tale, men den blev aflyst af hensyn til hans sikkerhed.

I stedet fik han lov til at holde den i Deadline på DR2. Se den i videoen i toppen af artiklen.

I min optik holder han en ganske fornuftig tale, som jeg i stor udstrækning kan bakke op om.

Israel og Palæstina er ikke tjent med den politiske udvikling, der er betinget af konflikten mellem HAMAS og den højreorienterede israelske regering.

Jeg tager IKKE entydigt stilling til, hvor ansvaret ligger for konflikten, men jeg tager afstand fra den israelske hær dræber over 1.100 palæstinensere til dato, besætter Gaza og lukker grænsen for Gazas befolkning og ikke mindst tillader de mange israelske bosættelser i det palæstinensiske områder, hvor ekstremt højre radikale jøder fordriver palæstinenserne for at bygge boliger i strid med internationale aftaler. Det er vist kun Søren Espersen fra Dansk Folkeparti, der kan forsvare det?

Det er IKKE acceptabelt med 2.500 raketter der er sendt ind over Israel fra HAMAS.

Staten Israel og dens regering burde tænke over Nazi Tysklands behandling af jøderne som folkeslag. For er det ikke sådan man i dag behandler befolkningen i GAZA og på Vestbredden?

Tænk på hvor langt Israel kunne hjælpe palæstinenserne for de mange penge de bruger til invasionen af GAZA til krudt og kugler, samt til de 60.000 ekstra indkaldte soldater.

De rigtig mange milliarder dollars kunne bruges til udbygning af GAZA og Vestbredden i samarbejde med Mahmoud Abbas,  præsident for det Palæstinensiske selvstyre og dermed fjerne grundlaget for palæstinensernes støtte til HAMAS. For tryk avler modtryk……….

Der er kun en vej frem for Israel og palæstinenserne, det er en forhandlingsløsning og en todelt stat med frihed for både palæstinenserne og israelerne.

Det kræver mod af den israelske regering.

Den første opgave for Israels regering er at stoppe bosætningen på Vestbredden og senere i takt med forhandlingerne om fred skrider frem, at fjerne de israelske bosættere fra de ulovlige bosættelser der. GAZA skal have frie grænser.

Der er gryende modstand blandt jøderne til den israelske politik.

Yonatan Ungermann Goldshtein skriver i dag i Information under overskriften:

“Ikke i mit navn!”

Den jødiske historie g´har været præget af folkemord og overdrivelse. Men hvad vi oplevede engang må aldrig blive et argument for at udføre det samme mod andre“.

Et andet citat :Gaza er blevet en koncentrationslejr. Gentagne massakrter, og hvad FN’s Goldstone Rapport beskriver som en bestræbelse på at “ydmyge og terrorisere en civelbefolkning og radikalt reducere dens økonomiske kapasitet”, er virkeligheden i dag……………….. en etnisk gruppe er koncentreret, indespærret og udsat for systematisk mord kan ikke længere fornægtes“.

Yonatan Ungermann Goldshtein er medstifter af “Jøder mod folkemord”.

Jødiske organisationer der arbejder mod Israels besættelse af de palæstinensiske områder:
Jewish Voice for Peace
Jews for Justice Palestine
Boycott from Within
Naturei Karta (Jødisk ortodoks bevægelse)

Fælles for dem er den jødiske baggrund, bevidstheden om den jødiske historie og ønsket om at genoplive det zionistiske motto: “ALDRIG IGEN“. Men denne gang skal det gælde for alle. Aldrig igen folkemord og ikke for nogen.
Kilde: Information.

 

 

Share This Post

Kaos i Venstre om udlændingepolitikken!

De sidste dages kommentarer til Inger Støjbergs kronik i Berlingske i mandags fortæller der ikke er ubetinget opbakning i Venstres folketingsgruppe til forskellige indvandringsvilkår, som foreslået af hende i kronikken.

Indvandrere fra ikke-vestlige lande skaber flest integrationsproblemer herhjemme, og derfor skal der stilles forskellige krav, afhængigt af om man kommer fra et “kristent USA” eller et “muslimsk Pakistan“, skriver Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg, i en kronik i Berlingske den 27. juli 2014.På TV2 News tilføjede hun Somalia.

birthe_rønn

Det er bedre for Danmark at lægge vægten på, hvordan vi får fat i mere af denne højtuddannede, flersprogede internationale elite. Støjbergs politik bliver aldrig til noget,” siger Birthe Rønn Hornbech til Jyllands-Posten.

Flere andre Venstre-medlemmer Jens Rohde, Jacob Ellemann Jensen er gået i rette med Inger Støjbergs tanker, senest Venstres tidligere formand og mangeårige udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen.

Jeg går ud fra som en given ting, at hun er kommet til at udtrykke sig uklart, for den form for forskel kan man ganske enkelt ikke gøre. Der er ingen tvivl i mit sind om, at man selvfølgelig ikke kan begynde at stille forskellige regler op for folk, og så er den sådan set ikke længere. Punktum,” siger Uffe Ellemann-Jensen ifølge b.dk.

Inger Støjberg afviser i Berlingske, at have udtalt sig “uklart”.

Jeg ved ikke om det er værd at bruge krudt på Inger Støjsenders sommerkuller om forskel på indvandringskrav, for sidste sommer ville Støjberg male profeten Muhammed på sin husvæg, hvilket hendes naboer, så vidt jeg ved, stadig har til gode at få glæde af. Det er en tilbagevendende sommeropgave for hende at komme med rabiate synspunkter om udlændinge politikken i Danmark.

I år har hun skruet meget op for retorikken og vil lukke skoler med et flertal af to tosprogede elever, læs skoler med somaliske og pakistanske børn, det gælder IKKE for Herlufsholm!

Venstre og Inger Støjberg vil aldrig kunne slå Dansk Folkeparti på udlændingepolitikken, for DF vil bare skrue deres krav op, hver gang Venstre bevæger sig ud af planken med Ingers sommerfantasier.

Hendes tro væbner “værdikanonen” Martin Geertsen (V) prøver at redde hende på sin Facebook profil ved at spille EU kortet. Hans indspark er, at vi allerede forskelsbehandler indvandrere i Danmark, for nordiske og EU-borgere har nemmere adgang til bosætning i Danmark. Det bør også gælde for “hvide” borgere uden for EU, for eksempel USA.

Martin glemmer vi er en del af EU og dermed gælder der andre regler for disse borgere jævnfør EU-traktaten, for han vil vel ikke have vi skal melde os ud af EU og det nordiske samarbejde?

Der er behov for an afklaring af Venstres politik på udlændingeområdet, der er i pagt med Venstres værdigrundlag og liberale ståsted, for der befinder Inger Støjberg og Martin Geertsen sig ikke for øjeblikket.

Min anbefaling til Inger Støjberg, det er i al sin enkelhed. “Meld dig ind i Dansk Folkeparti“, for der hører du hjemme med din kronik og din udlændingepolitik.

Hvor står Lars Løkke – Danmarks moralske statsminister i følge Søren Pind – i udlændingepolitikken?

Indtil videre han han rost Inger Støjbergs kronik på Facebook, samtidig med han ønskede muslimerne en god EID fest, men var det en “holdning” eller et “standpunkt” ?

Share This Post

Liberal Alliance vil nulstille overførselsindkomster og pensioner……

Vi ønsker at afskaffe topskatten, også selv om det koster syv milliarder kroner. Topskat gør rigtig meget skade i den samlede økonomi i forhold til hvor få penge, der kommer i statskassen fra topskatten. Så i det lys er syv milliarder kroner faktisk billigt. Og vi har under alle omstændigheder afsat de penge, der skal til, allerede inden diskussionen begyndte,” siger Ole Birk Olesen.

Årsagen til det er Ole Birk Olesen vil nulstille pensioner og overførselsindkomster.

Han er heller ikke enig, at det er en naturlov, at de offentlige udgifter nødvendigvis stiger, fordi produktivitet og lønninger stiger i den private sektor.

Den mekanisme vil vi afskaffe.
Vi ønsker, at overførelses indkomsterne skal reguleres med inflationen, ikke med lønningerne,” siger den liberale skatteordfører, der erkender, at topskat fjernelse alligevel ikke kan finansiere sig selv 100 procent.

Topskatten er en del af det danske indkomstskattesystem. Den er faldet fra at udgøre 19,3 mia. kr. i 2008 til anslået 14,6 mia. kr. i 2013 og 13,6 mia. kr. i 2014.

Så er der tonet rent flag fra Liberal Alliance.

Jeg er ikke i tvivl om Liberal Alliance er partiet for de velbjærgede danskere og at partiet ønsker ledige, pensionister, syge og lavt lønnede arbejdere skal ned i indtægt, for at finansiere de riges skattelettelser.

Sænkningen af overførselsindkomsterne er den eneste måde Liberal Alliance, når partiet ikke vil spare motorveje og infrastrukturen i Danmark.

 Prisen fra fabrikken er 1,4 mio. euro (10,43 mio. kr.) hertil skal lægges registreringsafgift og moms......

Prisen fra fabrikken er 1,4 mio. euro (10,43 mio. kr.) hertil skal lægges registreringsafgift og moms……

Der skal i Liberal Alliances politiske ideologi være gode og effektive veje, broer og motorveje, så partiets vælgere kan komme hurtigt fra landsdel til landsdel med deres Bugattier………….

Når topskatten og overførselsindkomsterne er banket i bund, så kommer der krav fra Liberal Alliance om fjernelse af registreringsafgiften, for at fremme det danske erhvervsliv………

Men hvor skal de penge komme fra?

 

Share This Post

Hykleri eller total politisk forvirring i Venstre?

Jeg er forvirret – først vil Venstre ikke lade muslimer indvandre til Danmark og nu vil Venstre deltage i en vigtig muslimsk fest – hvad er Venstres politik på udlændingeområdet?

Indvandrere fra ikke-vestlige lande skaber flest integrationsproblemer herhjemme, og derfor skal der stilles forskellige krav, afhængigt af om man kommer fra et “kristent USA” eller et “muslimsk Pakistan“, skriver Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg, i en kronik i Berlingske den 28. juli 2014.

Jeg kniber mig i armen…………. er jeg vågen eller drømmer jeg?
Er Venstre på vej til at skippe sit liberale grundlag?

hausmeister_small

Det minder om starten på Hitlers jødeforfølgelse i Tyskland i 1930’erne……..

Venstres TV-station TV2 News promoverer Inger Støjberg i timevis i deres udsendelser……

Her får hun ukritisk lov til at fremkomme med sine synspunkter:
Stop indvandring fra Pakistan og Somalia. De gifter sig med landsmænd. De kan ikke dansk, de respekterer ikke de danske frihedsprincipper. En kristen svensker eller amerikaner kan integreres i det danske samfund, det kan muslimer ikke!“.

Alle dogmer Inger Støjberg deler med Dansk Folkeparti.

Men holder dogmerne ved nærmere eftersyn?
Andelen af nydanske piger, der tager en videre gående uddannelse er stærkt stigende, nævnt som bare et eksempel. Et andet eksempel er det stigende antal nydanskere, der vælger en dansk kæreste på trods af forældrenes ønske om et etnisk ægteskab.

Lars Løkke skriver på sin Facebook profil i dag:
I dag – mandag – er det Eid, afslutningen på ramadanmåneden. Det er en festdag for muslimer over hele verden. Jeg vil derfor gerne ønske alle danske muslimer glædelig Eid.

Her til lands går vi ind for religionsfrihed, men også – som Inger Støjberg understreger i hendes glimrende kronik i mandagens udgave af Berlingske – for nogle helt grundlæggende værdier, som vi alle bør stå vagt om, hvad enten vi er kristne, muslimer, jøder eller ateister. Det er værd at huske på – til hverdag og fest. Glædelig Eid“.

Inger Støjberg har den seneste måned skrevet tre opdateringer på sin egen Facebook-profil, der giver “skingrende skøre yderligtgående muslimer” en ordentlig tur med pisken.

En Gallup-måling for Berlingske, hvor de adspurgte danskerne udpeger indvandringsspørgsmålet som et af de tre vigtigste problemer at løse overhovedet sammen med beskæftigelses- og sundhedspolitikken.

Derfor undgår vi ikke udlændingedebatten forud for det kommende valg, der skal afholdes senest i september 2015.

Berlingske mener:
Håbet er det kan overskygge den betydelige uenighed hos de borgerlige partier, når det kommer til tidens måske største tema, nemlig den økonomiske politik, hvor fællesmængden mellem Dansk Folkeparti på den ene side og Liberal Alliance og de Konservative på den anden er ret nem at overse. Og der har Venstre som potentielt statsministerparti brug for, at valgkampen også handler om nogle politikområder, hvor der er færre hår i den blå suppe“.

Det er jeg ikke uenig, men det er også et forsøg på at kapre stemmer fra Dansk Folkeparti, som straks greb debatten på TV2 i et forsøg på at fastnagle Venstre på den politik. I Venstres top er der en stor frygt for stemmetab til Dansk Folkeparti, som det skete ved EU-valget i maj måned.

Nu mangler vi så Venstres ferierende formand bekræfter den nye politiske kurs…………….. udover den uformelle udmelding på hans Facebook side i dag.

Står Inger Støjbergs kronik ved magt, så har Venstre indledt en overbudspolitik på indvandrerområdet i skarp konkurrence med Dansk Folkeparti. Den kamp tror jeg Inger Støjberg taber til Dansk Folkepartis Martin Henriksen.

Personlig går jeg i mod Inger Støjbergs forskelsbehandling af indvandrere i Danmark. Selvfølgelig skal indvandrerne integreres i det danske samfund, men det skal ske med hensyn til vores grundlovs sikrede rettigheder og menneskerettighederne.

Vi skal forhindre ghettoer styret af imamer og sharia lovgivning, det er den danske lovgivning og domstole, der gælder i Danmark. Her er det vigtigt børnehaver, skoler, kommuner og politiet sætter de nødvendige ressourcer ind for oplysning og vejledning om spillereglerne i det danske samfund for indvandrerne og deres børn, for at sikre deres integrering i det danske samfund.

Her må ingen være berøringsangst.
Selvfølgelig må der serveres svinekød og frikadeller i danske børnehaver, ligesom der må serveres halalslagtet kød…….

Men hører Inger Støjberg ikke mere til i Dansk Folkeparti?

Share This Post

Martin Geertsens sag i agurketiden……….

Venstres integrationsordfører, Martin Geertsen, vil have opstillet en officiel dansk værdikanon på otte punkter, som indvandrere skal kende og tilslutte sig.

værdikanon
Martin Geertsens værdikanon:
1. Tillid
2. Demokrati
3. Ytringsfrihed
4. Arbejde
5. Ligestilling
6. Religionsfrihed
7. Tolerance
8. Respekt

Kilde: Berlingske

HELLERE FOLKEHØJSKOLE END ELITÆR VÆRDIKANON

Af Zenia Stampe på Facebook.

Martin Geertsen er fornærmet over, at hans værdikanon ikke er blevet modtaget med stående applaus. Han skriver: “Hvordan skal unge muslimer fra Syrien eller Somalia forstå Danmark, hvis vores klogeste folk nægter at sætte ord på.”

Helt ærligt, Martin Geertsen, tror du virkelig, at unge nydanskere bliver mere danske af, at nogle højpandede gammeldanskere laver en facitliste over danske værdier?

Hvis det handler om integration, så vil jeg til enhver tid anbefale et medlemskab af den lokale boldklub eller et år på folkehøjskole frem for en elitær kanon.

For værdier er ikke bare ord, man slår op i en kanon og lærer udenad. Værdier er noget, man møder, tilegner sig og gør i praksis. Og nogen gange har man brug for, at der er en, der forklarer, hvad det handler om. Det kan være fodboldtræneren, der forklarer, hvordan man behandler modstanderholdet. Eller det kan være højskolelæreren, der fortæller, hvordan man kan hjælpe dem, der har det lidt svært.

En elitær værdikanon vil i den forbindelse hverken gøre fra eller til – udover at være en mistillidserklæring mod de helt almindelige danskere, der hver dag tager på sig at hjælpe børn, nydanskere og andre med at forstå og tilegne sig vores værdier.

 

martin

Jeg glæder mig til at se det nye bud fra Martin Geertsen…………..

Jeg tror på integration kommer ved at inddrage “nydanskerne i vores samfund, både i foreninger, på arbejdet, men også ved privat at tage initiativer til besøg hos hinanden i hverdagen.

Share This Post