Linjerne trækkes klart op mellem Blå og Rød gruppe

Venstre_Peter

Jeg kan godt forstå kritikken er afdæmpet fra Venstres ordfører Peter Christensen.

Venstre afleverede et underskud på Finansloven for 2012 på 95 mia. kroner til den nuværende regering.

Venstre slår hårdt på håndværker i form af bolig-jobordningen, der bruges af Venstres kernevælgere  til boligforbedringer og privat rengøringshjælp. Samtidig angriber Venstre regeringen for at have brugt 3,3 mia kroner for at afbøde dagpenge katastrofen, som Venstre og Dansk Folkeparti har ansvaret for. Begge ledere Kristian Thulesen Dahl (DF) og Lars Løkke (V) forsøger at løbe fra ansvaret. Lars Løkke siger til Ugebrevet A4, at dagpengereformen ikke er “mejslet i granit“.

Begge ledere forsøger at placere ansvaret hos regeringen gennem et aftalt forløb, hvor Kristian Thulesen Dahl (DF) i Berlingske stiller krav om ændringer af dagpengereformen til en (måske) kommende blå regering og Lars Løkke nogle dage efter kommer med svaret intet er “mejslet i granit……..”, alt sammen spin for vælgerfolket.

Venstres kritik af regeringens brug af 3,3 mia.kroner til redning af de mange ledige, der falder ud af dagpengesystemet, sker fordi Venstre vil bruge pengene til skattelettelser.

Her er det klart, der er stor forskel på en Rød regering og en Blå regering under ledelse af Lars Løkke, der er afhængig af Liberal Alliance og Anders Samuelsen, der er ligeglad med de lediges vilkår og alene sigter på fjernelsen af topskatten.

Venstres bud på en finanslov kan koges ind til, der skal spares 250 mill. kroner på hjælp til flygtninge fra Syrien og Irak, samt en nedskæring af ulandsbistanden på 2 – 2,5 mia. kroner og en fastholdelse af bolig-jobordningen.

 

Share This Post

Pia Kjærgaards verdens billede…….

“Det er jo et samfund som eksempelvis det amerikanske, som er et nyt samfund, et nyt land, hvor folk er flyttet til, og hvor der for så vidt ikke har været en oprindelig befolkning, og det bliver så et multikulturelt samfund.”

Pia Kjærsgaard (DF) giver historieundervisning på DR P1.

Se den store historie fortælling om USA udført af Pia Kjærsgaard.

Heldigvis for Pia Kjærsgaard, så har hun et meget indbringende job i Folketinget og hendes mand er statsrevisor og medlem af regionsrådet og bidrager også med en god hyre til ægteparrets husholdning, heldigvis for det…..

For skulle hun leve af at bidrage med USA’s historie, så døde hun hurtigt af sult.

pia_historie_USA

 

 

Tak til Michael Engelsted Zimmermann for billedet.

Det Pia Kjærsgaard burde vide:

Den første befolkning af det Amerikanske kontinent skete formentlig for ca. 14.000 år siden da jæger-samler grupper krydsede Bering-landbroen i den sidste del af Wisconsin istiden. Ganske hurtigt spredtes disse første befolkninger sig gennem Amerika og etablerede sig især langs vestkysten.

Omkring 3000 fvt. opstod komplekse civilisationer i Mesoamerika (Olmekerne, Maya, Zapotekere) og Sydamerika (Caral Supe, Norte Chico, Chavín). Indianske civilizationer i Mesoamerika udviklede et højt teknologisk stadie og opfandt selvstændigt skrift, matematik, monumental arkitektur.

Den måske første kontakt mellem Indianerne og Europæere skete da Leif den Lykkelige opdagede Nordamerika, eller Vinland, i år 1002. Vikingerne blev jaget på flugt af de indianske befolkninger, som de kaldte skrællinger, og “koncentrerede” sig derefter mere om at kolonisere ubeboede dele af Grønland.

I det 15.ende århundrede opdagede Christoffer Columbus de karibiske øer og noget af kystlinjen af det Nordamerikanske kontinent, det satte gang i en eksplosiv kolonisering, der decimerede den indianske befolkning i karibien i løbet af få årtier. Conquistadorene Hernán Cortés og Francisco Pizarro erobrede Aztekerriget i Mexico og Inkarriget i Peru.

Det adskiller sig en del fra Pia Kjærsgaards historiske billede af USA og Amerika.

Share This Post

Spænd et bombebælte på og få evig sex ……….

………. sådan lyder det på internettet fra en muslimsk prædikant, formentligt tilknyttet ISIS, udbrydergruppen fra al-Qaeda, der besætter store dele af Syrien og Irak. Formålet er at oprette en muslimsk stat med streng sharia lovgivning.

Prædikanten lover 70 jomfruer i Paradis, som belønning for den heltemodige indsats at sprænge sig selv og en masse mennesker i luften, for at fremme den muslimske Kalifat i Syrien og Irak.

Det mest utrolige er, at man kan få muslimer til at tro på det og lade sig bruge som terrorist med sin egen død til følge. Skuffelse må blive enorm på den anden side af døden, når det åbenbares, at Paradiset ikke indeholder det lovede.

Jeg lader videoen fra Edward Enwiya fra Sidney i Australien tale for sig selv, med en dansk oversættelse herunder.

Prædikanten fra ISIS lover følgende til de kommende bombemænd:

Enhver muslim mand får mindst to sortøjede jomfruer i paradis. Hver jomfru leveres med 70 tjenestepiger. Det er tilladt (at have sex) med jomfruer samt tjenestepigerne.

For hver kvinde (Hustru?) fra denne verden, der går ind i Paradis, får du 70 sortøjede jomfruer.

Der er fire typer af kvinder i Paradise:
Den første type er kvinden (Hustru?) i denne verden, der kommer i Paradis.
Hver enkelt kvinde leveres med 70 sortøjede jomfruer.

Den anden type kvinde i Paradise er den sortøjede jomfru.
Hver kommer med 70 tjenestepiger.

Disse tjenestepigerne er den tredje type
Desværre, der er kun tre typer af kvinder i Paradis (Korrigerer prædikanten nu).

Hvis du bliver gift i denne verden, så (i Paradis) får du din kone fra denne verden, sammen med 70 sortøjede jomfruer med som du har lov til at have sex med, og hver af disse 70 jomfruer kommer med 70 tjenestepiger.

Så hvor mange kvinde får du? (4.901?)
Det er minumum.

Lad os nu antage, at du er gift med fire koner, hver kvinde kommer med 70 sortøjede jomfruer, og hver jomfru leveres med 70 tjenestepiger ……

Hvor mange gør det kommer til? (19.604?)
Gud hjælpe dig. (Det er der et stort behov for)

Din genforening (med din kone) gennem 70 jordiske år. (og med en sortøjet jomfru og 70 tjenende piger)

Når de 70 år er at kommet til en ende, så vil en anden sortøjede jomfruelige kalde dig fra oven: “Åh Allahs tjener, vi ikke får en stykke af dig? ”

Du vender dig mod hende, og du kan se, at hun er smukkere end den kvinde, du er sammen med.

Du spørger hende: “Hvem er du?” og hun siger: “Jeg er din jomfru i Paradis, Allah fortalte dig om mig og sagde:.” Der er flere af dem med os “. Jeg er en af de ‘mere. ”

Du forlader hende og går videre til den næste. Gud hjælpe dig ….

Du bruger 70 år eller deromkring med hende, og så kommer den tredje og sagde: “Oh Allahs tjener, får vi ikke et stykke af dig“.

Du ser på hende. og hun er endnu smukkere end den, du er sammen med….. Sådan fortsætter det…………..

Læs også……………..

http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2010/06/myten-om-72-jomfruer-i-islam.html

70_jomfruer

Kristeligt Dagblad/Religion.dk

Man hører jo – desværre – mest om paradisforståelsen i islam i forbindelse med selvmordsterrorister, der er blevet hjernevaskede til at tro, at der i bogstaveligste forstand venter dem 72 jomfruer i paradis, selvom Koranen på det kraftigste fordømmer både selvmord og overlagt mord.

“Jeg tror personligt, at der venter dem en stor skuffelse, når dén tid kommer …”,  skriver Aminah Tønnsen, Forfatter, foredragsholder og muslim på Religion.dk

Men hvem er så de jomfruelige, vellystige og dragende sortøjede jomfruer, der i nogle mænds fantasi (og til hovedrysten og forargelse for andre) befolker paradis og står til mændenes ubegrænsede rådighed, og som er årsagen til, at selvmords terrorister uden tøven slår sig selv og andre ihjel?

Ifølge klassiske lærde som Tabari (år 839-923) og Ibn Kathir (død o. 1372) er det denne verdens retfærdige kvinder, hvor gamle, visne og tandløse de end måtte være, der vil genopstå som jomfruer og forblive evigt unge i Paradis:

Vi har genskabt dem i ny skikkelse: Retskafne, kærlige og omsorgsfulde, kultiverede, veltalende og jævnbyrdige. Sådan er de retskafnes fæller (Koranen, sura 56, vers 35-38).

De skal indgå i Lyksalighedens Haver, som også de retfærdige blandt deres forfædre, deres ægtefæller og deres afkom (Koranen, sura 13, vers 23).

Læs mere på Religion.dk

 

Aminah Tønnsen

Islam er en åben og rummelig religion. Det er på høje tid at generobre islam fra de forstokkede kræfter, der rider den globale verden som en mare.

Islam er en åben og rummelig religion. Det er på høje tid at generobre islam fra de forstokkede kræfter, der rider den globale verden som en mare.

Aminah Tønnsen

I Koranens nuancerede univers er der mange citater om trosfrihed, der nu undertrykkes på det groveste. For eksempel er der sætningen ”der kan ikke være tvang i trosanliggender”, som ikke just hører til blandt islamisternes favoritcitater.

MANGE MUSLIMSKE TÆNKERE har siden midten af 1900-tallet gjort opmærksom på Koranens budskab om åbenhed og rummelighed noget, som de fleste traditionelle, konservative koran fortolkere og gejstlige aldrig har villet indrømme og har forsøgt at bortforklare med alle mulige krumspring.

Eksempelvis har man i slutningen af 1100-tallet blandt muslimske teologer indført et højst besynderligt princip, ifølge hvilket nogle åbenbaringer skulle ophæve og erstatte tidligere åbenbaringer skønt disse stadig er at finde i Koranen. Hvordan kan man tro, at Koranen er et udtryk for Guds fuldendte vejledning til menneskeheden og samtidig erklære nogle af dens passager for ugyldige?

Andre tillægger udsagn fra hadith-litteraturen større autoritet end Koranens tydelige retningslinjer og sætter dermed i virkeligheden spørgsmålstegn ved Koranens helt unikke status som en nøje gengivelse af Guds åbenbarede ord.

Læs hele artiklen her…… http://www.kristeligt-dagblad.dk

Men hvem er så de jomfruelige, vellystige og dragende sortøjede jomfruer, der i nogle mænds fantasi (og til hovedrysten og forargelse for andre) befolker paradis og står til mændenes ubegrænsede rådighed, og som er årsagen til, at selvmordsterrorister uden tøven slår sig selv og andre ihjel?

Man hører jo – desværre – mest om paradisforståelsen i islam i forbindelse med selvmordsterrorister, der er blevet hjernevaskede til at tro, at der i bogstaveligste forstand venter dem 72 jomfruer i paradis, selvom Koranen på det kraftigste fordømmer både selvmord og overlagt mord.

Jeg tror personligt, at der venter dem en stor skuffelse, når dén tid kommer …

Share This Post

Brasilien, reagerer nu på Venstres udlændingepolitik !

Venstre – Danmarks såkaldte Liberale Parti – deltager i en voldsom kamp med Danske Folkeparti i at være mest udlændinge fjendsk med sit sommeroplæg om udlændinge politik.

Det er bemærket i udlandet……

Verdens sjette største økonomi, Brasilien, reagerer nu på Venstres udlændingeudspil og skoser partiets klassificering af landet. Ekspert advarer mod strafaktioner fra BRIKS-landene, hvis Venstres forslag bliver til virkelighed“, skriver det Venstre tro Berlingske i dag.

Og fortsætter: “Tirsdag den 12. august lander et ganske særligt brev i Venstres indboks. I brevet lægger den brasilianske ambassaderåd ikke skjul på sin opfattelse af, at Venstres udlændingeudspil baserer sig på en fundamentalt manglende forståelse for, hvilket land Brasilien har udviklet sig til de seneste år.

Han minder den tidligere udviklings- og integrationsminister Søren Pind om, at Brasilien ifølge diplomaten selv har de mest “avancerede universiteter i regionen“, en moderne landbrugssektor, en udbygget fly- og bilindustri – for ikke at tale om de mere end 50 danske virksomheder, som har etableret sig i Brasilien.

Brasilianere, der søger væk fra det sydamerikanske kontinent, søger fortrinsvis mod USA, Portugal, Storbritannien eller Tyskland. “I disse lande behandles vi som førsteklasses borgere,” skriver ambassaderåden med store bogstaver“.

Personligt forstår jeg ikke “Det liberale parti” Venstre indgår i en skarp konkurrence med Dansk Folkeparti om indvandring, for det ødelægger indtrykket af  Danmark, som et fordomsfrit og attraktivt samfund, som det er værd at emigrere til.

Det står i stærk modstrid til Venstres ønske om internationalt samarbejde for at skabe flere arbejdspladser i Danmark og med den stærk nødvendige import af viden og hjerne fra udlandet. Det bedste hjerner findes ikke ubetinget i USA, Israel og Argentina (Nævnt som integrations venlige stater af Venstre), men lige så ofte i Brasilien, Pakistan og Indien, nævnt som eksempler på Venstres “underlødige immigrations lande“.

muddergrøften

Inger Støjberg er sammen med Søren Pind “hjernen” bag Venstres forsøg på at overhale Dansk Folkeparti i den fjendske udlændinge politik, der går på tværs af de liberale tanker, som hidtil har kendetegnet “Danmarks Liberale Parti”, Venstre.

Jeg opfordrer Venstre til at forlade denne politik og i stedet for arbejde med at gøre Danmark til et attraktivt land i international betydning, for det gavner vores land og vores arbejdspladser.

Selvfølgelig skal immigranter integreres i det danske samfund, men det kan ske på mange andre måder end dem Venstre og Dansk Folkeparti er enige om. Integration er på dagsordenen i Folketinget og i regeringen.

 

Share This Post

Jeg er faktisk hjemme…….. Özlem Cekic

Özlem Cekic – En SF’er med Kurdisk baggrund, indvalgt i Folketinget, vokset op i Danmark og indgår 100 procent i det danske samfund. Kan hun blive mere dansk og bidrage mere til vores samfund?

Nej hun bidrager mere til vores samfund end mange danskere gør, derfor finder jeg det usmageligt og langt fra danske værdi normer, at hun modtager smæde sms, mails og beskeder på Facebook om hun skal rejse hjem.

Det kan jeg ikke tage stærkt nok afstand fra.

Jeg og de fleste andre danskere kan se tilbage i deres stamtræ og se de er et produkt af indvandring fra mange lande. Jeg har selv aner fra Sverige og Spanien.

ozlem

I øjeblikket får jeg mange “Skrid hjem” beskeder. Både på mail, facebook og nu også på SMS.

Hvis nogen er tvivl, så er jeg faktisk hjemme 🙂

Her har jeg født mine børn, her er jeg vokset op og her skal jeg begraves. Jeg føler mig dansk med kurdiske rødder og Danmark er mit land. Den følelse kan ingen tage fra mig. Derfor tror jeg grundlæggende på, at det bedste værn mod had er kærlighed og dialog.

God søndag, til alle dem der vil hinanden 🙂 ”

Det skrev Özlem Cekic på sin Facebook profil i går.

Hun har tidligere skrevet på Facebook:Fuldstændig uacceptabel og trist at en jødisk skole er udsat for hærværk. Jeg tager på det kraftigste afstand fra vold og chikane af jøder og andre religiøse grupper. INTET, absolut INTET, kan retfærdiggøre vold mod uskyldige! Og derfor skal vi sige fra over for racismen.

Men også huske på, at fordi nogen hjernedøde ekstremister, handler som de gøre, skal vi ikke bruge det som en anledning til at udvise had mod hele befolkningsgrupper. Ekstremismen lever af at befolkningsgrupper bliver spillet mod hinanden. Det er i dét øjeblik ekstremismen vinder en plads i vores hjerter.

Det skal vi ikke give dem. Lad os stå sammen mod had!”

Wikipedia om Ôzlem Cekic:

“Özlem Sara Cekic (tyrk. Çekiç, født 7. maj 1976 i Ankara, Tyrkiet) er en dansk-tyrkisk-kurdisk politiker og foredragsholder, der siden 13. november 2007 har været medlem af Folketinget. Valgt for Socialistisk Folkeparti i Østerbrokredsen og Bispebjergkredsen (Københavns Storkreds) ved folketingsvalget i 2001.

Cekic er oprindelig kurder født i Ankara, men flyttede efter en periode i forskellige lande bl.a. Finland, til Danmark som 10-årig. Hun voksede op på Vesterbro og var den første i sin familie, der fik en uddannelse. Hun blev student fra Rysensteen Gymnasium i 1996 og uddannede sig til sygeplejerske i 2000″. Læs mere på Wikipedia.

Det vidner om en stærk pige, der har mestret integrationen i det danske samfund.

Det skal hun respekteres for!

Share This Post