Lars Løkke Rasmussen lover og lover.

Han gør det bare på en anden måde, end Helle Thorning-Schmidt gjorde før sidste valg, mener han selv!

Et svar på Venstres kampagne, der skal fjerne fokus fra Venstres bagland om Lars Løkke forklarer Venstres valgoplæg, som de mener ikke eksisterer.....

Et svar på Venstres kampagne, der skal fjerne fokus fra Venstres bagland om Lars Løkke forklarer om Venstres valgoplæg, som de mener ikke eksisterer…..

Venstre ser her bort fra fakta.

  • at det kræver 90 mandater i folketinget at gennemføre sine valgløfter.
  • at der er et borgerligt flertal i det nuværende folketing.
  • at Mandag Morgen har dokumenteret over 80% af valgløfterne er gennemført
  • at Helle Thorning-Schmidt står over for en af de største og mest vanskelige udfordringer, en ny dansk statsminister har fået overdraget i mange år. Den økonomiske krise bliver hendes største benspænd som ny statsminister. Kilde: Mandag Morgen 3. oktober 2011.
  • Ud af 315 fælles forslag fra S og SF – lige fra talrige store reformer, økonomisk kickstart og vækststrategi til asylcentre og kollektiv trafik – er 270 forslag enten gennemført, påbegyndt eller en del af regeringsgrundlaget. Kilde: Mandag Morgen 17. juni 2012

Jeg tror Venstres bagland ærgrer sig både gul og grøn over den “løftebrudskampagne” mod den røde regering, som den afsatte statsminister Lars Løkke Rasmussen var idemand til gennem regeringens 2 første leveår og som Venstre har i optakten til det kommende valg relancerede på de Hotel Plaza på Amager for et par uger siden med Inger Støjberg, som frontfigur.

Den kampagne i Folketinget er den reelle årsag til vi ikke kan få en reel valgkamp med faste synspunkter fra Partiet Venstre, der er hundeangst for at smage sin EGEN medicin, nemlig en løftebrudskampagne, hvis de mod forventning vinder valget og danner regering med et eller flere borgerlige partier.

VÆRDIER Gennem det seneste år har Venstre fremlagt ikke mindre end 240 forslag til en kommende blå regering. Det viser Mandag Morgens kortlægning.

venstre_240_forslag

Formand Lars Løkke afviser, at der er tale om løfter, bortset fra et enkelt: håndværkerfradraget.

De mange forslag tegner profilen for en blå regering og en ny vision for velfærdssamfundet. Løkke lufter tanken om at lade skoler blive selvejende institutioner, er åben over for trepartsforhandlinger med fagbevægelsen og er ikke afvisende for at lægge sygehusene over til staten.

Googler man på Venstres planer, får man følgende tophits……

Venstres plan: Danskernes løn skal ned – Politik

Ifølge Venstres økonomiske plan skal mindstelønnen ned, og samtidig skal skatten sænkes til niveau med Sverige. Pris: 65 milliarder kroner, …

Danske Bank: Venstres plan er på grænsen af det tilladte

Venstres finanslovudspil (2014) kan også skabe usikkerhed om dansk økonomi, lyder vurderingen.

Venstres plan: Danskernes løn skal ned | Nyhederne

Danmark skal have tyske lønninger og svensk skat, lyder det i en økonomisk plan fra Venstre.Danske lønmodtagere kan forvente et mindre …

(Det er ikke mindre end Venstres chefstrateg Claus Hjort Frederiksen, der kommer med den melding, som Venstre aldrig har taget afstand fra)

Venstres plan for, at ‘det skal kunne betale sig at arbejde’ er …

Danskerne er, modsat Venstres opfattelse, arbejdsomme og ønsker at bidrage til samfundsøkonomien.

TV 2 NEWS – 10 økonomer er klar med dom over Venstres …

10 økonomer er klar med dom over Venstres plan om nulvækst og udgiftsstop i det offentlige: Planen vil – modsat meldinger fra Venstre – skære i antallet af …

Som det fremgår af listen, så har Venstres bagland meget ret i Venstres valgplan er meget luftig!

Mandag morgen skriver……

Fælles forslag fra de blå

Langt de fleste af de 240 forslag har Venstre udarbejdet alene eller i enkelte tilfælde sammen med et eller to af de andre blå partier. Men i 49 tilfælde er de fire blå partier enige og står alle som afsender på forslagene.

Selv hvad de 49 forslag angår, tøver Lars Løkke Rasmussen med at love noget som helst.

Vil du gennemføre de 49 forslag, hvis du bliver statsminister?

Det er ren logik, at de forslag, hvor der på forhånd er tilslutning fra de partier, der skal være med, hvis jeg skal være statsminister, de forslag har også bedre muligheder for at blive gennemført end andre forslag,”  siger Lars Løkke Rasmussen.

Vil du begynde med dem?

Det kan du godt sige. De ting, vi har foreslået sammen med de tre andre partier, dem er vi indstillet på at gennemføre, og jeg kan ikke se andet, end at de så også bliver til noget.”

Så det er et løfte?

Der er et lille bitte forbehold. Hvis nu de 49 forslag indgår i en samlet forhandlingsløsning, hvor måske også Socialdemokraterne er med, og de gerne vil have justeret noget et eller andet sted, så vil jeg nok sætte mig ned og diskutere det med dem,” siger Lars Løkke Rasmussen.

Heller ikke de 49 fælles forslag har med andre ord en karakter, der kan få Lars Løkke Rasmussen til at gøre dem til løfter. Det gør han ikke, selv om de med stor sandsynlighed vil indgå i et muligt blåt regeringsgrundlag, og selv om de med stor sandsynlighed kan blive vedtaget, konkluderer Mandag Morgen i sit interview med Lars Løkke Rasmussen, dateret 27. april 2015.

Læs hele interviewet her………

 

 

Share This Post

Det er totalt ynkeligt Lars Løkke og TV2 News.

Der er ingen tvivl om, at jeg har været ude i noget frygteligt stormvejr over en periode, og det har da haft betydning for mit renomé. Det skal man da være blind for ikke at kunne se“, siger Lars Løkke Rasmussen i langt interview i Venstres nyhedskanal “TV 2 News” sendt lørdag kl. 22.30 – som du kan se på TV 2 PLAY.

 

Venstre formandens nye strategi, det er Helle Thornings skyld han er utroværdig.....

Venstre formandens nye strategi, det er Helle Thornings skyld han er utroværdig…..

 

Jamen jøses da…. Den forfulgte mand i dansk politik har fået
en ny ide. Det er Helle Thornings skyld han er utroværdig!

Der to grundlæggende fejl i Lars Løkkes fortælling……….

  1. Thorning og regeringen har IKKE begået løftebrud, men regeringen er underlagt de demokratiske spilleregler, der betyder, den skal tælle til 90 mandater i et folketing, hvor der er et borgerligt flertal.
  2. Det er IKKE Helle Thorning, men LARS LØKKE selv, der lejer hotelværelser og “naturfilm” under psydonymet “Jensen”, drikker fadbamser og dyre rødvine på skatteydernes regning, køber privat tøj på det statsstøttede Liberale Venstres partiregning, glemmer at opgive skat af fri bil med chauffør, sådan kan man blive ved, listen er lang og uudtømmelig, desværre……….. og ikke et ord om rejser her….

Det mest frustrerende er ikke Lars Løkkes fejlagtige opfattelse af sin egen troværdighed, men det, at medierne ukritisk støtter hans synspunkt.

Det er sikkert Lars Løkkes og Venstres strategi, at man spiller medlidenhedskortet for at Lars Løkke skal vinde primært de kvindelige vælgere tilbage.

Det er virkeligt ynkeligt, at Lars Løkke IKKE erkender sine fejl, men vil placere “aben” på landets statsminister.

Det til stor skade for dansk politik – og ikke mindst den kommende valgkamp, at Venstre fortsat beskylder regeringen for løftebrud i desrespekt for regler og kutymer for det danske demokrati i Folketinget.

Nu venter jeg – og mange danske vælgere på, at Venstre fremlægger den politik, som partiet vil gå til valg på!

Share This Post

Tillykke Dronning Margrethe…….

Danmark har to stærke kvinder.

Den ene Dronning Margrethe fylder 75 år i dag. Jeg ønsker hende hjertelig tillykke med dagen, som fejres med et program, der vil tage pusten fra de fleste i den alder…. også yngre mennesker!

75_aar

Under del officielle middag  onsdag aften i riddersalen på Christiansborg  holdt statsminister Helle Thorning-Schmidt en glimrende tale for Majestæten, som gæsterne kvitterede for med høje klapsalver.

Den anden er statsminister Helle Thorning-Schmidt.
Hun holdt en flot tale for Dronningen ved den officielle Galla Middag på Christiansborg for 300 deltagere.

Jeg gengiver den her ……

Statsministerens tale den 15. april 2015 ved HM Dronningens 75 års fødselsdag

kjole-14_april_2015

DR’s kommentar: en flot , stærk kvinde, i en meget velsiddende kjole.

 

Kilde: http://www.stm.dk/_p_14125.html

Deres Majestæter. Deres Kongelige Højheder. Deres Excellencer. Mine damer og herrer.

For 75 år siden gik en familie tur ved Langelinje i København. Far og mor med den lille i barnevognen. De hilste hjerteligt på dem, de mødte. Og der blev hilst tilbage med varme og respekt.

En avis beskrev det sådan her.

”Næsten daglig færdes Kronprinsesse Ingrid i Byens Gader med sin lille Datter Prinsesse Margrethe i Barnevogn. Der var Storm og Kulde i går morges, men straks da solen brød igennem det onde Vejr, tog Kronprinsessen på Langelinje.”

Symbolikken var ikke til at tage fejl af. Den lille prinsesse var forårssolen, der brød gennem den onde storm. Danmark blev besat den 9. april 1940. Prinsesse Margrethe blev født kun en uge efter. Og den kongelige familie blev for mange danskere et samlingspunkt, der holdt modet oppe under krigen.

Kære Dronning Margrethe.

I aften fejrer vi Deres 75 års fødselsdag. Og på hele Danmarks vegne vil jeg ønske Dem et varmt tillykke.

Meget er sket siden 1940. Tiden er en anden. I dag går mange ting meget hurtigt.
Men har vi ikke netop brug for et holdepunkt, når verden forandrer sig? Det mener jeg, at vi har. Vi har brug for Dem.

Deres livsopgave er vigtig. Også i 2015. Og De står heldigvis ikke alene med opgaven.

Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen har været en solid støtte for Dem gennem livet. Som en klog rådgiver og ledsager. Han har viden, erfaring og engagement som få. Jeg vil sige Prinsgemalen tak for en stor indsats for Danmark. Vi savner ham i aften.

Kære Dronning Margrethe.

Det meste af livet har De været Danmarks dronning. Kun Christian den fjerde har siddet længere. De blev regent i en periode med oprør mod autoriteter. Men De forstod at gribe tiden. Det var dengang, vi kunne se vores dronning i flower-power mode. Med tørklædet flagrende om håret.

Og hvem illustrerede Ringenes Herre – også kendt som hippiernes bibel? På titelbladet stod Ingahild Grathmer. Men bag det eksotiske navn gemte sig Dronning Margrethe. Og bogens forfatter Tolkien var begejstret for de tegninger, han nåede at se før sin død.

Dengang i 70’erne var familie og kønsroller i opbrud. Danskerne fik velfærd. Kvinderne fik arbejde. Og Danmark fik en dronning på tronen. En kvinde, som gjorde det godt. Tag ikke fejl: Det betød noget. Forbilleder gør en forskel. Jeg kender Dem godt nok til at vide, at De ikke selv ville have tænkt det sådan. Men jeg er sikker på, at De blev en inspiration for tusindvis af kvinder.

Nogle skulle vænne sig til nye tider. Den daværende statsminister skrev i sin dagbog:
”En dronning kan blive vanskeligere i samarbejdet. Hun er desuden politisk vidende, hvilket ikke nødvendigvis er en fordel.” Det var Jens Otto Krag. Jo, vel var De ”politisk vidende.” Men er det en ulempe? Selvfølgelig ikke.

Krag var Deres første statsminister. Nu har jeg selv fornøjelsen af at mødes med Dem regelmæssigt. De er altid velforberedt og velorienteret. De ved, hvad der foregår i verden omkring os. Ukraine. Mellemøsten. Og Sydeuropa.

Men først og sidst er De optaget af Deres land. Terrorangrebet i København berørte Dem dybt, som det berørte os alle.

Og er der et emne, der interesserer Dem særligt, så er De klar med forslag om uddybende litteratur, som jeg bør læse. De er optaget af det hele.

For selvom en dronning ikke må mene noget politisk, så gør hun sig selvfølgelig sine tanker. De skal udtrykke dem mere finurligt, end vi andre skal. Men det øger kun interessen for, hvad De har på hjerte.

For hvilken tv-begivenhed samler for alvor danskerne? Nej, det er hverken fodbold eller fredags-underholdning. Det er dronningens nytårstale. Vi ved godt, hvem der har ægte X-faktor.

Og selvom hun ikke brugte lige det ord, så har Deres mor været inde på det samme. Dronning Ingrid sagde engang: ”Hemmeligheden ved monarkiets bevarelse og popularitet vil altid være personen. Mennesket.” Deres mor var også en klog dronning.

Hvem er mennesket Margrethe? Det korte svar er, at De er Dem selv. Det gælder ikke mindst i kunsten. Når vores dronning lader op, så sprudles der med farver og pensel. Og vi får maleriudstilling på Aros.

Når De laver teater, så er det gruppearbejde. Idéer bliver afprøvet i et kreativt teamwork. Med respekt for kollegerne. Så får vi ballet på Pantomime Teatret i Tivoli. At De deler alt det med os andre er udtryk for et stort mod i Deres position. De overvinder blufærdigheden. Og følger kunstnerens ambition.

Jo, De tør vise, hvem De er. De er regent. Men De er også menneske. Og De taler ærligt og uden omsvøb om de dilemmaer, vi står i som mennesker.

Om at være mor til et par aktive børn har De sagt: ”Jeg tog en beslutning om, at enten døde jeg af skræk nu, eller også besluttede jeg mig for ikke at bekymre mig fra dag til anden.”
Den oprigtighed tror jeg, vi er mange forældre, der finder befriende.

Det står nu lysende klart for os alle, hvorfra kronprinsen har modet til at være sig selv. Det har han fra sin mor. Evnen til at gå åbenhjertigt og direkte ind i andre mennesker. Med opmærksomhed, varme og smil.

I dag er De en stolt farmor i en stor familie. Med de glæder, det bringer. Og med de forandringer, der også er en del af et moderne familieliv. Og hvad er familiens styrke? Det er at være der for hinanden. Også når det er svært. Så livet går videre med kærlighed og respekt.

Kære Dronning Margrethe.

Vi lever med i Deres familieliv. Og De lever med i fem og en halv millioner menneskers glæder og sorger. Der er kun få pletter på Danmarkskortet, De ikke har besøgt. Der er næppe den havn, hvor Kongeskibet ikke har lagt til. Igen til sommer har De og Prinsgemalen planlagt rejser rundt i Danmark. Også til Færøerne og Grønland. Dele af kongeriget, som ligger længere væk, men som står Deres hjerte nær.

De har en dyb respekt for Danmarks mangfoldighed. Det ved jeg. For De fortæller med stor varme om mennesker, De møder. Hvem omkring bordet ved for eksempel, hvordan man binder fiskenet? Det gør dronningen. For hun lyttede til en erfaren vod-binder, da turen sidste sommer gik til Thyborøn Trawlbinderi.

Og jeg har også hørt, at direktøren måtte korte gevaldigt i den tale, han havde forberedt. For dronningen ville hellere videre til de folk, der sad med fingrene i garnet og syede maskerne sammen i trawlet. Som vodbinderen sagde efter besøget: Det er hyggeligt, at hun er så interesseret.

Jo, De har respekt for mennesker, der passer deres arbejde, og som De sikkert ville udtrykke det, kan deres kram. Faglig stolthed sætter De højt. For De ved, at vores land er summen af den indsats, vi yder hver især. Derfor møder De hver enkelt med nærvær og indlevelse. Fra bioanalytikeren på Hvidovre Hospital. Til pakkedamen fra Danish Crown i Rønne.

Kære Dronning Margrethe.

Der er sket meget, siden De lå i barnevognen på Langelinje. Verden forandrer sig. Det samme gør Danmark. Men vores land er et af verdens ældste kongeriger. Og det holder vi fast i.

Vi er stolte af vores dronning. De tegner, hvem vi er som danskere. Og det billede kan vi lide. De er en inspiration. Gennem 75 år og mange flere år endnu. De er dronning til alle tider. Og De er alle tiders dronning.

Til lykke med fødselsdagen. Lad os rejse os alle sammen og råbe et nifoldigt leve for Danmarks dronning.

Hendes Majestæt længe leve!

HURRA HURRA HURRA
HURRA HURRA HURRA
HURRA HURRA HURRA


Set på BT.dk

Set på BT.dk

Share This Post

CEPOS – Venstres forlængede arm manipulerer med sandheden……….

…… og ikke mindst med de danske vælgere.

Om det er bestillingsarbejde fra Venstre eller om Venstre kun bruger CEPOS til at fremme Venstres kontanthjælps kampagne, det kan jeg ikke afgøre.

Der er et klart sammenfald mellem CEPOS og Venstre, og især mellem Venstre og CEPOS cheføkonom Mads Lundby Hansen.

Faktaboks om Mads Lundby Hansen:
Han er cheføkonom og vicedirektør i CEPOS, hvor han har været ansat siden
tænketankens grundlæggelse i 2005.
Han beskæftiger sig med analyser om general økonomi herunder finanspolitik, skatte- og
fordelingspolitik samt “incitamenter”.
Mads Lundby Hansen har tidligere været cheføkonom for Venstre på Christiansborg og økonom i
Finansministeriets skattepolitiske kontor“.

Men Venstres kontanthjælps kampagne holder ikke vand, hvilket jeg tidligere har skrevet om, se mit indlæg fra den 10. marts 2015 ……..

Pelle Dragsted – Enhedslisten siger det direkte på sin Facebook Profil – CEPOS cheføkonom Mads Lundby Hansen er fuld af løgn i anledning af Venstres kampagne “454.216 kroner til kontanthjælps familien”:
Når man bliver ved med at fremføre de samme usandheder igen og igen, selv om det hver gang bliver påvist, at de ikke er korrekte, uden at man kan forsvare sine usandheder; så er der ikke længere tale om “fejl”. Så er der tale om bevidst løgnagtighed“.

Jeg kan ikke forklare baggrunden for Pelle Dragsteds angreb, som denne video gør…………

Offentliggjort den 24/02/2015 – producent sarahkastisk
Har du undret dig over, hvordan Blå Blok er nået frem til, at “Kontanthjælpsmodtagere får mere, end hver tredje lønmodtager tjener” (finans.dk 22.02.15) ?

Kilde: http://ugh.uhdanmark.dk/tryllelommeregneren/

Afskrift af talen i videoen:

Her er en lønmodtager. Vi kan sige at det er en SOSU-assistent. Han tjener, hvis han er helt gennemsnitlig, 22.000 kr om måneden. Dem skal han selvfølgelig betale skat af.

Og her er en kontanthjælpsmodtager. Hvis hun er under 30 år, uden børn og uden uddannelse, så får hun knapt 6.000 kr i kontanthjælp. Det kan også være at hun har en mand eller en kone, med forsørgerpligt, og slet ikke får noget som helst.

Men lad os bare sige, at hun er over 30, uden hjemmeboende børn og ugift. Så får hun godt 10.800 kr. om måneden i kontanthjælp. Dem skal hun selvfølgelig også betale skat af, og så er der kun få penge tilbage.

Så få, at det helt klart betaler sig at arbejde. Det er irriterende fakta, hvis man hedder Joachim B. Olsen, eller arbejder for CEPOS, eller er spindoktor for Venstre. For så vil man helst have vælgerne til at tro, at kontanthjælpen er så høj i Danmark, at det ikke kan betale sig at arbejde. Ellers bliver det jo svært, at få folk med på, at skære i kontanthjælpen, så der kan blive skattelettelser til de rigeste.

Men heldigvis er der en løsning: TRYLLELOMMEREGNEREN! Den kan lave lige de tal man helst vil ha’, og så kan folk på kontanthjælp godt blive rige.

Vi ku’ starte med at sige, at hende her på kontanthjælp, ikke er gennemsnitlig. Vi ku’ sige at hun er eneforsørger, over 30 år, og derfor får den absolut højeste sats på 14.416 kr om måneden før skat.

Hun kan stadig ikke hamle op med lønmodtageren, men så kan vi begynde at lægge ting, der ikke har spor med kontanthjælp at gøre, oveni i hendes indtægt. F.eks. børnecheck og boligsikring, og tilskud til daginstitution til tre forskellige børn.

Vores SOSU får faktisk de samme tilskud til sine tre børn og sin husleje, men det siger vi ikke til nogen. Nu ser det straks bedre ud for vores kontanthjælpsmodtager, men det kan blive endnu bedre. Egentlig betaler man ikke skat af børnecheck og boligsikring, men hvad nu hvis man gjorde? Hvad nu hvis vi legede at børnecheck og boligsikring var ligesom løn? At det var det man fik udbetalt efter skat.

Så ville der jo ha’ været endnu flere penge før skat. Det er godt nok fantasipenge, som vores kontanthjælpsmodtager aldrig har haft i hånden, men det siger vi heller ikke til nogen. For nu er det blevet tydeligt for enhver, at kontanthjælps- modtagere er rige. Så rige, at det ikke kan betale sig at arbejde i Danmark. Det siger tryllelommeregneren selv!

Share This Post