Det offentlige forbrug kommer til at stige, siger statsministeren!

Det skriver Altinget den 28. juni 2015.

Og selv om Venstre gik til valg på at indføre nulvækst i den offentlige sektor, vil forbruget komme til at vokse, lød det fra Danmarks nye statsminister, Lars Løkke Rasmussen, på et pressemøde i Statsministeriet.

Vi har lyttet til valgets tale, og vi har også lyttet til de partier, som har ønsket en ny regering. Det betyder, at det offentlige forbrug kommer til at vokse,” sagde han og fortsatte:

Det kommer til at vokse på prioriterede områder; ældre, sundhed, tryghed. Det, som er afgørende for regeringen, og som vi vil kæmpe for, er, at de styrbare offentlige udgifter holdes i ro. Det vil godt kunne lade sig gøre, hvis man har modet til at omprioritere.Citat slut!

kejser_a

Det er usandt, Løkke afliver IKKE nulvæksten men “nyfortolker” finansloven.

Sygehuse, plejehjem og lignende er offentligt forbrug.

Overførselsindkomster, som udviklingsbistand, flygtningehjælp, dagpenge og kontanthjælp er IKKE offentlig forbrug.

Det er derimod “udgifter“, som kan reduceres og overføres til offentligt forbrug.

Dermed er der stadig NULVÆKST!

Der er ikke mit tankespind, men en analyse Lars Løkke Rasmussen fremkom med over for Ask Rostrup i DR udsendelsen “Borgen” i denne uge!

Forstå det nu derude i det danske land.

Med den udmelding satser Lars Løkke fortsat på NUL VÆKST. Han udtaler sig kryptisk fordi han skal tilgodese Dansk Folkeparti der har et krav på en offentlig vækst på 0,8% og samtidigt give topskattelettelser til Liberal Alliance.

 

Share This Post

Regering på seminar

Danmarks smalleste regering med 34 mandater tiltrådte i går med et regeringsgrundlag, der staks blev skudt ned af Blå Bloks største partis leder Kristian Thulesen Dahl.

Regeringen er den 28. – 29. juni 2015 samlet på regerings seminar på Marienborg.

regering_28_juni_2015_A

Fra venstre- Uddannelses- og forskningsminister: Esben Lunde Larsen, Sundheds- og ældreminister: Sophie Løhde, Energi-, forsynings- og klimaminister: Lars Christian Lilleholt, Udlændinge-, integrations- og boligminister: Inger Støjberg, Justitsminister: Søren Pind, Social- og indenrigsminister: Karen Ellemann, Udenrigsminister: Kristian Jensen, Skatteminister: Karsten Lauritzen, Kulturminister og kirkeminister: Bertel Haarder, Statsminister: Lars Løkke Rasmussen, Erhvervs- og vækstminister: Troels Lund Poulsen, Miljø- og fødevareminister: Eva Kjer Hansen, Forsvarsminister og minister for nordisk samarbejde: Carl Holst, Transport- og bygningsminister: Hans Christian Schmidt, Minister for børn, undervisning og ligestilling: Ellen Trane Nørby, Beskæftigelsesminister: Jørn Neergaard Larsen, Finansminister: Claus Hjort Frederiksen

Regerings grundlaget kaldes “Sammen for fremtiden” og er en forlængelse af Venstres slogan “VENSTRE – for fremtiden.

 

Share This Post

Valgets taber danner regering

Danmark får en ny regering klokken 10:00 i dag, hvor den statsminister Danmark og danskerne IKKE vil have, bliver Lars Løkke Rasmussen.

LLR_facebook_28_juni_2015

Lars Løkkes Facebook opdatering i dag.

Lars Løkke Rasmussens II bliver den smalleste regering gennem de sidste 40 år.

Det er ikke tom luft fra min side, men det bygger på følgende fakta:

  • Venstre mister 13 mandater i Folketinget
  • Venstre mistede cirka 266.000 stemmer ved folketingsvalget.
  • Venstres stærkeste kort efter formanden Peter Christensen bliver 3. suppleant i Sønderjyllands Storkreds.
  • Lars Løkke mister 23.000 personlige stemmer på trods af han er flyttet til en større opstillingskreds.
  • Lars Løkke bunder listen på de mest troværdeige politiske ledere.

Den nye regering.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen

Finansminister Claus Hjort Frederiksen

Udenrigsminister Kristian Jensen

Kulturminister og kirkeminister Bertel Haarder

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt

Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen

Udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg

Social- og indenrigsminister Karen Ellemann

Justitsminister Søren Pind

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt

Minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby

Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde

Skatteminister Karsten Lauritzen

Uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen

Forsvarsminister og minister for nordisk samarbejde Carl Holst

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen

Jeg ønsker Lars Løkke tillykke med han fik nøglerne tilbage til Statsministeriet. Det bliver ingen dans på roser. Hans chancher for at overleve er tilstede og bliver større fordi Socialdemokraterne i dag vælger Mette Frederiksen som ny formand.

Hun har brug for at markere sig både landspolitisk og internt at sætte sig på magten i partiet og en politik udvikling af Socialdemokraternes feremtidigepolitik.

Det tager tid og det er Lars Løkkes chance.

konen_mudder

Lars Løkke vinder magten og sin helt egen regering…. Prisen for det, det er Pia Kjærsgaard bliver Folketingets formand…..

Share This Post

Venstre mister 7,5 millioner kroner årligt …….

Det afholdte valg flytter dramatisk rundt på det statslige valgtilskud til de opstillingsberettigede partier til folketingsvalget. For mig er der ingen tvivl om partistøtten skal omlægges fordi det entydigt favoriserer partier med et stort vælgertal.

Venstre må med erfaringerne fra valget være mere indstillet på forandringer, da partiet mister rigtig mange penge til Dansk Folkeparti. Nu skal man ikke ynke Koncernen Venstre “Danmarks Liberale Parti”, da det er det mest velhavende parti Danmark.

Det statslige partitilskud gives til politisk arbejde……
Udgiften til politisk arbejde øges ikke proportionalt med antal stemmer. Derimod er der ikke ubetydelige faste omkostninger ved at drive et politisk parti, her er der et basis kontorhold, mødelokale med videre.

Derfor mener jeg partistøtten skal omlægges med et fast ikke uvæsentligt grundbeløb. Dertil en meget mindre fast beløb pr stemme på maksimalt 2 – 5 kroner.

Forskydninger i partistøtten…….

684.223 danskere satte kryds ved Venstre ved folketingsvalget 18. juni. Det betyder, at partiet næste år får et driftstilskud fra staten på   20.868.801 kroner.  Problemet er, at Venstre siden valget i 2011, hvor næsten 950.000 danskere stemte på Løkke, har fået mere end 28. millioner kroner i fast årligt tilskud.

De Radikale får   4.900.496 kroner i statstilskud næste år, mens Radikale siden 2012 har fået godt ti millioner kroner årligt i driftstilskud.

SF får i 2016   4.514.824 kroner ind på kontoen, mens partiet i år har fået 9,7 millioner kroner.

741.173 vælgere stemte på Dansk Folkeparti, og det betyder, at DF fra næste år får et tilskud på   22.605.776 kroner i partikassen. Det er ni millioner kroner mere end DF får udbetalt i år.

valg_2015

Partistøtten for 2016*  (2015)

Socialdemokratiet 925.288 x 30,50 kroner =   28.221.284    (26.388.450)
Radikal Venstre 160.672 x 30,50 kroner =   4.900.496    (10.100.940)
Det konservative Folkeparti 118.015 x 30,50 kroner =   3.599.458 (5.251.410)
Liberal Alliance 264.449 x 30,50 kroner =   8.065.695  (5.297.550)
Socialistisk Folkeparti 148.027 x 30,50 kroner =  4.514.824   (9.785.760)
Kristendemokraterne 29.148 x 30,50 kroner =   889.014  (842.100)
Dansk Folkeparti 741.173 x 30,50 kroner =   22.605.776 (13.101.780)
Venstre 684.223 x 30,50 kroner =    20.868.801 (28.431.750)
Enhedslisten 273.870 x 30,50 kroner =  8.353.035   (7.105.800)
Alternativet 168.585 x 30,50 kroner =   5.141.843  (0)

 

 

 

Share This Post

Lars Løkke har IKKE ændret karakter…….

Det starter godt for den “Kongelige Undersøger”.

Ekstra Bladet skriver:
Danmarks kommende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) var i foråret på ferie under mondæne forhold med en it-topchef, som kort efter blev varetægtsfængslet i en historisk stor korruptionssag.

De boede sammen i den varetægtsfængslede it-topchefs eksklusive luksusvilla, som ligger i det mondæne Port d’Andratx på Mallorca.

Det bekræfter salgsdirektør Kim Holtum Schouw fra firmaet 3A-it til Ekstra Bladet.

Jeg var selv med“, forklarer Kim Holtum Schouw.

Den varetægtsfængslede 51-årige it-topchef har ifølge politiets sigtelse smurt offentligt ansatte med blandt andet luksusrejser og sponsorater finansieret af en hemmelig konto“.

Og senere i samme artikel:
Lars Løkke har selv betegnet den fængslede it-topchef, som en af sine ’gode cykelvenner’. Løkke har blandt andet rost og fremhævet it-bossens nye it-firma, der har et mål om en milliard-omsætning inden for tre år.

Men da Ekstra Bladet om mandagen i valg-ugen spurgte til deres personlige relationer, nedtonede Venstre-formanden venskabet med den fængslede.

Jamen, nu har jeg, som du ved, et stort og omfangsrigt vennebegreb, som også inkluderer Ekstra Bladet“, lød det fra Løkke”, citat slut.

Den hemmelige Las Vegas tur!
Der figurer en anden tvivlsom “Løkke” sag, en Las Vegas tur, som Lars Løkke IKKE ønsker at fortælle om, hvem, der betalte for ham. Kilde:EB.dk

Det er ubegribeligt den mand ikke lærer af sine fejl, men derimod ufortrødent fortsætter sit luksusliv på for andres penge. Det er 2 sager efter han den 3. juni 2014 i Odense Congres Center overlevede sit livs krise som formand for Venstre.

Lars Løkke bliver aldrig klogere………… det må selv Venstres Hovedbestyrelse og ikke mindst medlemmer erkende, des før, jo bedre.

Og ham vil Dansk Folkeparti, Konservative og Liberal Alliance have som leder og statsminister? Det må stå virkeligt sløjt til med statsminister emner i den borgerlige lejr………..

Den mand ønsker danskerne ikke som statsminister………

Denne valgplakat er set i Venstre Land i landsbyen Vinde Helsinge på Vestsjælland, nu Dansk Folkeparti Land . Foto: Rendebæk.

Denne valgplakat er set i Venstre Land i landsbyen Vinde Helsinge på Vestsjælland, nu Dansk Folkeparti Land . Foto: Rendebæk.

Lars Løkkes personlige stemmetal blev næsten halveret, selvom Lars Løkke stillede op i en betydelig større opstillingskreds.  (Sjællands Storkreds)

Partiet mistede 13 mandater, der i blandt en af Lars Løkkes  nærmeste støtter Peter Christensen, partiets finansordfører. Det er samtidigt svært at møde et venstremedlem, der støtter ham.

Tekstboks i Ekstrabladet 24. juni 2015.

Du læser rigtigt, der sker i Danmark, og det er landets måske kommende statsminister, der omgås disse mennesker og ikke vil redegøre for hans egen betaling af rejser, og ferieomkostningerne. Jeg forventer et større moralsk kodex af en dansk statsminister.

EB_boks_24_juni_2015

Share This Post