Regeringsrokade……..

Ulla Tørnæs er ny uddannelses- og forskningsminister. Dermed er det endnu en erfaren minister, der sætter sig for bordenden i Uddannelses- og Forskningsministeriet. Ulla Tørnæs har ministererfaring både som undervisningsminister og udviklingsminister. Hun sad i Folketinget fra 1994 og frem til 2014, hvor hun blev valgt til Europa-Parlamentet.

venstre_29_feb_2016

Ulla Thørnæs er kendt for hun og hendes mand har problemer med at overholde loven på sit landbrug i det vestjyske land. Her har de ansat illegale østeuropæiske arbejdere i landbruget i følge 3F.

Morten Løkkegaard overtager nu pladsen i Europa-Parlamentet, mens Jakob Engel-Schmidt vender tilbage til Folketinget. De to adskiller sig ved jeg pt. ikke har kendskab til de har “lig i lasten“.

Ny minister for miljø- og fødevare ministeriet Esben Lunde Larsen.

Jeg er garant for en god naturbeskyttelse

Esben Lunde Larsen har skriftet standpunkt siden 25. februar 2016. En ministerpost kan ændre hans meget markante synspunkt på Facebook, som du ser herover.....

Esben Lunde Larsen har skriftet standpunkt siden 25. februar 2016. En ministerpost kan ændre hans meget markante synspunkt på Facebook, som du ser herover…..

Der er rigtig mange misforståelser om dansk landbrug“, siger Esben Lunde Larsen. Mon ikke det skal tages med en stor del mistro? Hans indstilling er vel fortsat, som det han skrev på Facebook.

Jeg tror på han lægger sig slipstrømmen af den afgående minister og anser miljø ministeriet for en besværlig partner for  FØDEVARE Ministeriet. Miljøet vil fortsat tabe kampen til landbruget til skade for den danske natur.

Esben Lunde Larsen har flere lig i lasten, som en SAND venstre mand åbenbart skal have.

Han har en uafklaret sag kørende om plagiat om hans PHD afhandling om Grundtvig ved Københavns Universitet. Her har hans chef forsøgt at hjælpe ham ud af den knibe ved at flytte ham fra Forsknings- og uddannelsesministeriet, hvor regeringen og Esben Lunde Larsen får en ny sag, hvis hans afhandling bliver underkendt for plagiat.

Ekstra Bladet skriver den 10. nov. 2015:

esben_vindmoelle

 

“Esben Lunde Larsen (V) lagde i foråret politisk pres på Trafikstyrelsen i en sag, hvor hans egen far og bror havde økonomiske interesser i millionklassen.

Sagen drejer sig om ansøgningen til en stor vindmøllepark, der skulle bygges ved indflyvningen til Stauning Lufthavn i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Trafikstyrelsen havde af sikkerhedsmæssige årsager vendt tommelfingeren nedad til at opføre 25 kæmpe vindmøller i nærheden af lufthavnens landingsbane.

Men hvis den beslutning blev ændret, så stod ikke bare Esben Lundes familie, men også han selv til en økonomisk gevinst. I det nye vindprojekt var afsat 132 millioner kroner til at ‘kompensere’ en række nuværende lods- og vindmølle-ejere. Heri blandt Esben Lunde Larsens far og bror. Det viser dokumenter, som Ekstra Bladet er i besiddelse af.”

Man kan sige meget om Partiet Venstre, men et har partiets folkevalgte forstået, det er at rage til sig fra samfundets kasser.

Som mester, så svende“.

Share This Post

Statsministeren, der tabte sagen……….

Lars Løkke Rasmussen er nu IKKE længere Danmarks dygtigste politiker.

Det spændende er, hvornår det reflekteres i Venstres TV-Station TV2 nyheds dækning?

eva_fyret

Lars Løkke har ansvaret for konflikten nåede de højder, som vi har set i den forløbne uge, det er alene hans ansvar. Han burde have fortalt den stædige minister hun skal give forligspartierne de rigtige tal og beregninger. Det gjorde han IKKE.

Han burde have sørget for den ønskede tillægspakke var forhandlet på plads inden tirsdag, hvor Landbrugspakken blev vedtaget.

Han burde have fyret sin Miljø- og FØDEVARE minister, da der blev konstateret et flertal i Folketinget.

Han har totalt overvurderet sin regerings magt i et Folketing, hvor han kun har 34 mandater.

Han burde stå ved sit løfte om at udskrive det valg, som han truede med.

Nu forsøger Lars Løkke at straffe De Konservative med at skrotte forhandlingerne om tillægspakken somstraf for de ydmygede ham. Men her kan Søren Pape, hvis de vil og tør, gennemføre den sammen med Rød Blok……. og det uden at vælte den sårede statsminister og regering, for magt mennesket Lars Løkke vil acceptere endnu et nederlag her for at bevare sin magt.

Share This Post

Eva Kjer Hansen fyret af en forpjusket statsminister

Ballet stopper i den borgerlige, men intet er umuligt fra en hadefuld og ydmyget statsminister. Ønsker han hævn samtidig med han beholder statsministeriet?

Det er det store spørgsmål i disse minutter.

Jeg er ked af vi ikke får det valg som Lars Løkke trods alt sund fornuft truede med. Alle tror ikke på han vil opgive statsministeriet, men derimod kæmpe til han bliver skubbet ned af taburetten.

Nu er ballet i den borgerlige udskudt til udgangen af 2016, hvor manden med de stålsatte øjne Anders Samuelsen overtager Søren Papes rolle i ballet, når han vil true med at vælte regeringen fordi han ikke får skattelettelser.

Sejren for folkestyret er fastnaglet med denne kamp, nemlig “Ingen er over Folketinget“, heller ikke “Danmarks dygtigste politiker” Lars Løkke, der tabte til den nye dreng i klassen Søren Pape Poulsen.

Nu kan de borgerlige medier ikke længere fastholde han er Danmark dygtigste politiker. Hvis de skal fortælle sandheden om Lars Løkke, så ska de skrive han er magtsyg, rå politiker, der klamrer sig til taburetten i statsministeriet.

soren_pape

Søren Pape Poulsen skriver  i dag klokken 9:24:
Vi har haft gode drøftelser med statsministeren og de øvrige blå partier i løbet af det sidste halvandet døgn på Marienborg. Det vil jeg gerne kvittere for.

Vi har talt om samarbejde og nøje gennemgået den igangværende sag. Men vi er nået til et sted nu, hvor det springende punkt for at komme videre er, om vi har tillid til miljø- og fødevareministeren eller ej. Her er min konklusion fuldstændig den samme som inden mødet. Vi har fortsat ikke tillid til ministeren – ligesom et flertal af Folketinget.

Der er ingen tvivl om, at vi fortsat støtter statsministeren og Venstre-regningen, men ikke miljø- og fødevareministeren – ej heller på en anden ministerpost, som nogle har været spekuleret i. Ender det med et folketingsvalg, vil det alene være Lars Løkke Rasmussens beslutning og ansvar.

Jeg giver flere kommentarer til sagen på et pressemøde kl. 10 i dag på Christiansborg“.

Det blev aflyst da Lars Løkke for anden gang i træk ødelagde Søren Papes pressemøde ved en meddelelse fra ministeriet, hvor Eva Kjer Hansen trækker sig som fødevare- og miljøminister.

Ministeriet skriver få minutter efter Søren Papes Facebook besked i en pressemeddelelse:
Jeg har i dag meddelt statsministeren, at jeg trækker mig fra posten som miljø- og fødevareminister. Jeg har været glad for hver eneste dag, som jeg har stået i spidsen for det nye Miljø- og Fødevareministerium. Men jeg vil ikke stå i vejen for regeringen Lars Løkke Rasmussen II. Danmark har brug for et borgerligt-liberalt sammenhold, siger Eva Kjer Hansen“.

Lidt over klokken 10 skriver Søren Pape Poulsen på Facebook:
Tirsdag aften i denne uge meddelte vi, at vi ikke længere havde tillid til miljø- og fødevareministeren, da ministeren ikke har givet offentligheden et retvisende billede af konsekvenserne af landbrugspakken.

I dag kan vi konstatere, at hun har valgt at trække sig. Den beslutning tager vi til efterretning. Som vi hele tiden har sagt, så støtter vi fuldt ud op om statsministeren og Venstre-regeringen, og nu vil vi se fremad.”

Nu venter jeg på hvordan den sårede, forpjuskede og rå statsminister tager nederlaget…….

Loekke_kjer_a

 

Den sidste kamp er ikke taget endnu…..

Share This Post

Duer statsministerens knytnæve mod de Konservative?

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) truer med at udskrive valg, hvis det ikke lykkes at opnå en løsning med De Konservative, hvor miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) bliver siddende som minister.

bt_kjer

For mig handler det ikke blot om landbrugspolitik. Det handler såvidt om, om det borgerlige projekt er levedygtigt,” sagde Lars Løkke Rasmussen på et pressemøde onsdag middag.

Søren Pape Poulsen, partileder for De Konservative, udtaler onsdag ved frokosttid, at kravet om ministerens afgang står fast.

Jeg har sagt klart og tydeligt til statsministeren. Lars, jeg bakker op om dig som statsminister. Jeg har ikke længere tillid til fødevareministeren,” siger De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, på vej ind til et gruppemøde ifølge Ritzau.

Det er interessant at se slagsmålet i Blå Blok, der handler og “små ting” som statsministerten udtrykker det og giver sin fulde opbakning til en stædig landbrugsminister. Nu er statsministeren ikke kendt for det store moralkodeks, men derimod for at fifle og manipulere med sandheden. Derfor overrasker det ikke mig han ikke kan se noget galt i hans minister fremlægger manipulerede tal om konsekvenserne ved landbrugspakken, der vedtages i dag.

Lars Løkke Rasmussens og Venstres motto bør omskrives til:

“Går den, så går det!”

Respekt for Rasmus Jarlov og Det Konservative Folkeparti står fast på en minister skal fremkomme med sandheden om landbrugspakken og ikke en redigeret redegørelse.

jarlov

Der er også væsentlig for danskerne, at det nu er tydeligt Venstre, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti ikke har problemer med at føre danskerne bag lyset med forkerte oplysninger om landbrugspakken.

Det er også væsentligt at Liberal Alliances landbrugspolitik er sponseret og udarbejdet af “Bæredygtigt Landbrug”. En ny landbrugsorganisation, som er startet af rabiate landmænd, der er utilfredse med den gamle landbrugsorganisation Dansk Landbrug&Fødevarer.

Navnet “Bæredygtigt Landbrug” er misvisende!

Organisationens opgave er IKKE at skabe en bæredygtigt landbrug, men derimod at at skabe størst muligt overskud i landbruget ved uhæmmet brug af gødning og pesticider til skade for naturen.

Står de konservative fast?
På onsdag er der lakmus prøve for de konservative. Står de ved deres mistillid til Eva Kjer Hansen, når oppositionen fremsætter en mistillid til Landbrugsministeren?

 

 

Share This Post

Endnu et selvmål af Venstres kommende formand!

Først var det hamburgerryggen Inger Støjberg kom galt afsted med, når er hun snublet over fastelavnstønderne. Den kære fru Støjberg fortalte om tvangsfodring af børn i Aalborgs børneinstitutioner med halalkød, hvilket viste sig at være pure opspind, eller løgn om man vil….

frikadelle_gate

Nu er den højtråbende venstre kvinde sur over nogle børn i en københavnsk friskole har slået til fastelavns tønde med et billede af hende selv.

inger_tonde

Man kan altid diskutere originaliteten i tøndeslagning med et billede af hende. Friskolen er ikke den første, der har fået lyst til at tæve på en fastelavnstønde med en politiker!

Inger Støjbergs venner i Randers har tidligere fået den ide!

VU_Sohn_toende

Under overskriften´”Festlig fastelavn i VU Randers” inviterede Venstres Ungdom i Randers 29. april 2011 til fastelavn, hvor der var ”mulighed for at få ordentlig ram på Ole Sohn”, som de unge venstreløver formulerede det. Venstre ungdom har haft travlt med at slette sporene efter den i følge Inger Støjberg formastelige handling at slå på tønden…….

fest_VU

 

Efter pålidelige kilder har VU'ere trampet på Ole Sohns billede efter tønden var faldet, derfor Venstre Ungdom har travlt med at slette spor for at redde Inger Støjbergs værdikamp mod en friskole i København.

Efter pålidelige kilder har VU’ere i Randers trampet på Ole Sohns billede efter tønden var faldet, derfor har Venstres Ungdom i Randers haft travlt med at slette spor efter deres gerninger for at redde Inger Støjbergs værdikamp mod en friskole i København.

Nu venter jeg på Inger Støjbergs hattrick i hendes selvbestaltede kultur- og værdikamp, for jeg antager tøndeslagnings sagen lider samme kranke skæbne som hamburger sagen 😉

Det er endnu et selvmål fra den iltre dame fra Skiveegnen……. der er født 16. marts 1973 i Hjerk, datter af gårdejer Mathias Støjberg og medhjælpende ægtefælle Gudrun Støjberg. 

Share This Post