Dansk Folkeparti er fortsat med aftale om boligydelsen

Dansk Folkeparti er fortsat bundet af den reducering af boligydelsen til pensionisterne, som man udskød i forbindelse med indgåelsen af finansloven for 2016. Bent Bøgsted har hævdet, at aftalen kun gjaldt for 2016. Finansordfører René Christensen, Dansk Folkeparti, talte sort i TV, da Ældre Sagen afslørede dansk Folkepartis aftale med regeringen om boligydelsen.

René Christensen afviste, at DF har fejlet i sagen, som har gjort, at partiet har fået Ældre Sagen, politiske modstandere og en stor del af landets pensionister på nakken.

Vi har overhovedet ikke fejlet. Vi har fået nogle bilag fra Finansministeriet, som ned til den sidste decimal var udpenslet. 93.000 husstande ville opleve et løft mellem 0 og 1200 kroner indfaset i 2020,” sagde René Christensen til Politiko.dk den 11. december 2015.

Det står i stærk kontrast til Ældre Sagens beregninger. 
Ældre Sagen har regnet på lovforslaget, og regneeksemplerne viser blandt andet, at en ny-indflyttet beboer i en plejebolig med folkepension som eneste indkomst og en husleje på 7.000 kroner om måneden står til at miste 5.000 kroner om året i boligydelse fra 2017 sammenlignet med reglerne i dag.

Med gårsdagens (21. april 2016) udmelding fra Claus Hjort må Bøgsteds udlægning derfor anses for at være skudt ned. Det er med andre ord fortsat det oprindelige beløb på i alt 1,4 milliarder kroner frem til 2020, der skal findes.

Aftale teksten fra Folketingets behandling af Finanslov 2016:
Aftaleparterne [er] enige om, at der indbudgetteres en negativ budgetregulering med et ændringsforslag til FFL 2016, der svarer til provenuet for boligydelsespakken. Parterne er enige om at søge at udmønte budgetreguleringen indenfor boligydelsesområdet i foråret 2016 på baggrund af et oplæg fra regeringen.”

Ældre Sagen har regnet på lovforslaget, og regneeksemplerne viser blandt andet, at en ny-indflyttet beboer i en plejebolig med folkepension som eneste indkomst og en husleje på 7.000 kroner om måneden står til at miste 5.000 kroner om året i boligydelse fra 2017 sammenlignet med reglerne i dag?

Vi skal endnu engang opleve Dansk Folkeparti i rygsvømning om boligydelsen, for partiet skal inden Folketinget går på sommerferie stemme for en aftale, der fjerner 500 millioner fra boligydelsesområdet. Man kan vel ikke tage flere penge fra kontatnhjælpsområdet?

 

Share This Post

Den dag sagligheden forsvandt i Blå Blok.

Efter regeringen den 4. januar i år indførte midlertidig grænsekontrol mod grænserne til Tyskland, er antallet af asylansøgere fordoblet. Den er nu forlænget til den 3. maj.

I årets første tre måneder har i alt 3.016 personer passeret den danske grænse for at søge asyl. Det tilsvarende tal for 2015 og 2014 var henholdsvis 1.592 og 1.518 personer. Kilde: DR.DK .

Det Venstre regeringen og folketingets strammer partier glemmer at fortælle befolkningen, det er den førte grænsekontrol politik er ren signal politik. Skal flygtninge politikken hjælpe, så er der ingen løsninger uden om EU med sikre grænser, Danmark kan ikke løse den opgave alene, det kan Tyskland, Polen og østlandene forøvrigt heller ikke.

Indtil nu har Inger Støjberg kun opnået at genere en masse mennesker, der krydser grænsen, samt ødelagt politiet, der på grund af den danske grænsekontrol er på grænsen af et voldsomt kollaps.

I går troede jeg mine øjne ikke fungerede normalt………

la_tilbud

Skal vi have mere signalpolitik for Liberablende Alliance kan få sine topskattelettelser til SAXO Bank direktørerne og deres meningsfæller?

I første omgang troede jeg Joachim B. Olsen var blevet politisk ordfører, for det er kun ham, der kan komme med et så tåbeligt forslag……

Men der er utroligt nok flere fantaster i Liberablende Alliance.
Dansk Folkeparti kan få én grænsebom for hvert eneste procentpoint i topskatten bliver sænket“, siger politisk ordfører Simon Emil Ammitzbøl (LA) til DR.

Nu må den populisme politik stoppe i Folketinget. Vi har brug for et velfungerende samfund, ikke en masse politikere, der forfører de danske vælgere med vidtløftige forslag, der ikke gavner det danske samfund.

Sagligheden skal tilbage i dansk politik.

 

Share This Post

De nye borgelige kommer i Folketinget.

Det sejler, og det bliver dyrt for de ansvarlige partier, når krydserne skal sættes næste gang“, skriver Eva Agnete Selsing, filosof den 17. april 2016 på politiko.dk.

Hun fortsætter: “Det næste valg kunne meget vel blive et, der decimerer det nuværende regeringsparti Venstre betragteligt – og også mere end den bemærkelsesværdige tilbagegang ved valget i 2015. Lars Løkkes loyalitet ligger syd for grænsen, det kan de færreste efterhånden betvivle.

Søren Pind bruger sin medietid på at stigmatisere de danskere, der er bekymrede for deres børns fremtid. Inger Støjberg – som mange indvandringskritiske ellers satte deres lid til – er god til at tale med store bogstaver, men det er også det“.

Hvem er så dette orakel med baggrund i Dansk Folkeparti og Trykkefrihedsselskabet i 2011?

Eva Agnete Selsing (født 8. marts 1982) er en dansk filosof, debattør og foredragsholder. Hun skriver med jævne mellemrum debatindlæg hos Berlingske. Hun er uddannet Cand.mag. i filosofi ved Københavns Universitet. Hun er er en hyppig meningsdanner i danske medier, hvor hun ofte har udtrykt konservative værdier, bl.a. skeptiske holdninger til feminisme. Kilde: wikipedia.org

Eva Agnete Selsing er i fint selskab, for hun er dybt involveret i Dansk Folkeparti og tillige er hendes veninder Katrine Winkel Holm, Marie Krarup og Sørine Gotfredsen sat i bås med Den Danske Forening på Google søgningerne.

fint_selskab

Tidehverv hører også til den yderste højrefløj.
I 1984 blev Søren Krarup redaktør på Tidehverv. Krarups overtagelse af bladet indvarslede en yderligere optrapning af den kulturkritiske indsats. I samme periode blev Søren Krarup centrum for en række politiske aktiviteter vendt mod indvandringen, EF og “behandlersamfundet”.

Morten Uhrskov Jensen, formand for Dansk Samling, mangler i Googlesøgningen.

Morten Uhrskov Jensen sagde til Jyllands Posten 01.10.2015:
Det siger uden videre sig selv, at det ville være potentielt særdeles skadeligt, hvis to partier af national og konservativ støbning forsøger at samle underskrifter og siden blive valgt til Folketinget. Skrækscenariet er naturligvis, at ingen af dem opnår valg.

Dansk Samling og Vi Konservative (Læs “Nye Borgerlige”) håber derfor på, at det vil være muligt at nå til en grad af enighed, der gør det muligt at danne en fælles liste“.

For at stemme på os, skal man ville betale mindre i skatter og afgifter og have frihed til at bestemme mere over vores eget liv. Det vil give os mere personligt ansvar, men også mere frihed til selv at bestemme, hvordan man ønsker at indrette sin tilværelse,” siger en af partistifterne Pernille Vermund, tidligere medlem af De Konservative i Helsingør.

Peter Frederiksen i Ekstrabladet: ” Nye Borgerlige”. Formanden for partiet, Pernille Vermund, har på Facebook været i en yderst interessant diskussion med formanden for Liberal Alliances visionsgruppe, Soren Kenner. Vermund skriver bl.a:

“Jeg vil hellere have en lavtlønnet philippinsk kvinde til landet, som opdrager sine børn til at blive danske, end jeg vil have en veluddannet muslimsk imam. Men det er vel netop forskellen på LA og NB, Soren Kenner.” Citat slut.

Politisk hører partiet til den nationalkonservative højrefløj i den konservative bevægelse i Danmark.

Partiet står for en særdeles EU-skeptisk holdning samt internationale og overstatslige aftaler, som »begrænser det danske folkestyre«. Partiet ser sig selv som en kombination mellem Liberal Alliances økonomiske politik samt Dansk Folkepartis værdipolitik. I forbindelse med flygtninge- og migrantkrisen 2015 har partiet udtalt et totalt stop for asylbehandling i Danmark.

Partiet Nye Borgerlige stiftere er to tidligere medlemmer af Det Konservative Folkeparti, Pernille Vermund, der stillede op for partiet til folketingsvalget i juni, og Peter Seier Christensen, der er bror til Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen.

Kan man ane en konflikt mellem 2 brødre her eller er SAXO Bank på vej til at trække stikket og pengestrømmen til Liberal Alliance?

Share This Post

Hvor er SF på vej hen?

Landsmødet viste, at vi i SF kan og vil meget sammen. At vi sammen kan styrke SF, så vi kan gøre alle visionerne og vores ønsker om forandring til virkelighed. At vi kan bekæmpe skattely og ulighed. At vi kan støtte minoritetsetniske kvinder i deres frigørelse fra social kontrol. At vi kan rulle vores grønne ambitioner for landbruget ud. Og meget, meget mere“, skriver Pia Olsen Dyhr formand for SF i dag.

Pia_1100

Hun fortsætter: “Jeg er mere end nogensinde før helt overbevist om, at det er os, der har de rigtige bud på integrationsudfordringerne. Bare min halve times duel med Inger Støjberg i dag på landsmødescenen cementerede det. For der var godt nok langt mellem de konkrete løsninger fra hendes side. Til gengæld var der gang i strammer-retorikken, hvor meget forsimples og mange skæres over samme kam”.

Debatten mellem partiformand Pia Olsen Dyhr (SF) og Inger Støjberg (V) var et af hovednumrene på SF’s sidste landsmødedag i Vejle og tog udgangspunkt i den udlændingepolitik, som SF de seneste uger har forsøgt at sætte på dagsorden med deres nye og noget strammere linje på netop det område.

Da jeg hørte din landsmødetale i går, så fik jeg en fornemmelse af, at der var mere opbakning til min linje her end i Venstre
Inger Støjberg på SF’s landsmøde(V)

Det ville Pia Olsen Dyhr dog langt fra love: “Og jeg tror, at du vil få det en lille smule sværere her end i Venstre, Inger – for vi bygger vores projekt på et frihedsprojekt”.

Men det står fast SF er på vej højre om i flygtningepolitikken, set udefra. SF vil tvinge etniske kvinder ud på arbejdsmarkedet ved at tage kontantydelsen fra dem, hvilket er en del af Inger Støjbergs politiske ønsker.

Vi er nødt til at tage fat og komme de sociale problemer i en del boligområder herhjemme til livs. Naturligvis på en klog og balanceret måde – men handles, det skal der. SF må gå forrest i kampen for, at alle får muligheder for at leve et frit liv og udleve deres potentialer – uanset hvor de bor“, skriver Pia Olsen Dyhr i dag.

Du kan høre Pia Olsen Dyhrs landsmøde tale her……

SF står i dag med ryggen mod muren.

Et dårligt valgresultat på 4,2% af stemmerne og 7 mandater, der ikke har rykket sig til dato, så har SF et problem med at nå nye vælgere ovenpå sit kaotiske regerings exit fra den røde regering.

Karsten Hønge “Vikaren fra helvedet” har ikke drevet partiet frem i meningsmålingerne. Hans største bedrift er til dato, at han fik SF og den daværende formand Anette Vilhelmsen til at forlade SSFR regeringen. En handling, der banede vej for Pia Olsen Dyhrs overtagelse af formandsposten i SF.

En kæmpe fra fortiden dukkede op på SF’s landsmøde.

Og som en lille ekstra bonus får i også her en hilsen fra Villy, som var så sød at komme forbi lørdag aften. Se Villy Søvndals hilsen til SF’s landsmøde her ….

Det går op og ned i politik, jeg er sikker på SF nok skal klare det, jeg har været med i 40 år“, siger Villy Søvndal. For SF’s skyld vil jeg håbe han har ret….

Share This Post

Er Dansk Folkeparti på vej til at droppe Løkke?

Stærke kræfter i Dansk Folkeparti mener, at partiet skal stoppe støtten til Løkke inden næste valg og selv gå efter statsministerposten.

Det er ikke uforståeligt for Dansk Folkeparti har fået samme rolle som Enhedslisten havde under Regeringen Helle Thorning-Schmidt, at levere stemmer til regeringens politik. Det er den opfattelse Dansk Folkeparti gerne vil have, at partiets vælgere gerne skal have…….

Men er det sandheden?

Den fortsatte støtte til Løkke er et varmt emne i Dansk Folkepartis ledelse og blandt de 37 medlemmer af Folketinget og tre medlemmer af Europa-Parlamentet.

18 ud af 64 byrådsmedlemmer har i en rundspørge, som BT har foretaget, svaret, at partiet ikke skal pege på Løkke igen. 35 byrådsmedlemmer svarer ’ved ikke’, mens kun 11 ønsker, at DF igen skal pege på Løkke.

Det er kun 26 procent af Dansk Folkepartis vælgere, der vil have Lars Løkke Rasmussen som statsminister.

Alt er lagt op til Dansk Folkeparti efter et kommende Folketingsvalg kan ende med at pege på Kristian Thulesen Dahl som partiets statsminister. I valgkampen vil partiet tale med tvedelt tunge og modstridigt bakke op om den siddende statsminister, men partiet kan ikke holde til at fortsat at pege på Lars Løkke som statsminister, hvis Venstre mister yderligere stemmer til storebror i Blå Blok (Dansk Folkeparti).

 

 

Share This Post