En diktator opstår i Tyrkiet!

Et fejlslagen kup i Tyrkiet fordømmes af vores regering med stats- og udenrigsministeren i front.

Det er set overfladisk godt, for militæret skal ikke begå et statskup – heller ikke i Tyrkiet!

tyrkisk_kup

Inden morgenen blev til middag, var de første 3.000 militærfolk arresteret.

Et gigantisk antal, hvis anholdelserne skal forestille at bygge på efterforskning af kupmagerne.

Derefter fortsatte udrensningerne, og ud på eftermiddagen var 2.745 dommere fyret.

Hvad deres andel i kuppet eller andre ulovligheder skulle være, er ikke annonceret, men på Erdogans foranledning er tusinder af påståede illoyale elementer flere gange luget ud i politi og retsvæsen, og hver gang har det efterladt ham med et lidt fastere greb om magten, end han havde før.

Han har overtaget aviser og fængslet journalister, og selv kritiske gymnasieelever er blevet retsforfulgt. Men i takt med at EU har fået brug for ham som dørvogter for flygtningestrømmen fra Mellemøsten til Europa, er kritikken fra Bruxelles blevet mindre effektfuld, og Erdogan mere kynisk.

Dermed er der ingen tvivl om Tyrkiet er på vej ind i et diktatur ledet af præsident Recep Tayyip Erdogan med fuld kraft. Det er ikke godt for Tyrkiet, NATO eller EU, for slet ikke at tale om den tyrkiske befolkning, der nu må leve i Erdogans jerngreb.

I hans jerngreb er der ingen nåde, hvis du kritiserer ham eller styret, så er du illoyal og risikerer fængsel eller i nådigste fald politisk forfølgelse.

Jeg mangler regeringen kritiserer Erdogans fremturen i disse timer med fængslinger og indførelse af et reelt diktatur hvilende på Islam og fjernelse af det sekulære tyrkiske samfund.

Share This Post

Mænd diskrimineres i daginstitutionerne.

På landets institutioner må mandlige pædagoger ofte finde sig i en række særregler, som skal sikre, at forældre og pårørende ikke kan få mistanker om pædofili.

robot

 

Her er de fire mest hyppige regler
Ofte må mænd ikke skifte ble eller hjælpe børn på toilettet. Nogle steder må de godt, så længe de har en kvindelig hjælper med eller lader døren stå åben. Og et enkelt sted skulle manden have engangshandsker på, før han skiftede børnene.

I mange institutioner må mændene slet ikke være alene med børnene i det hele taget. Det vil sige, at de ikke må åbne og lukke institutionen alene. Andre steder gælder reglen kun lokaler, hvor man kan lukke døren eller afsides rum som kældre eller lignende. Kilde: DR.dk.

robot_1

Det er for hysterisk, selvfølgelig skal vi ikke have pædofili på de danske daginstitutioner, men vores børn skal have et naturligt forhold til både mandlige og kvindelige pædagoger og der med til der er to køn i deres hverdag.

Der er mit råd, afskaf de mere eller mindre absurde regler ude i Danmarks daginstitutioner. Det er bestemt ikke alle mænd der er pædofile, men derimod et meget lille mindretal og dem skal vi undgå.

 

 

 

Share This Post

Regeringens første år præget af konflikter…..

Det er ingen hemmelighed den lille Venstre regering Lars Løkke Rasmussen III har levet et farligt og usikkert liv siden Lars Løkke fik overdraget nøglen til statsministeriet af Helle Thorning-Schmidt.


Billedkilde: Altinget.dk

Nøglerne var kun til låns
18. juni: Blå blok får flertal ved folketingsvalget 18. juni, og et magtskifte er en realitet – ikke mindst på grund af Dansk Folkeparti, der ender med at blive blå bloks største parti.

Socialdemokraterne går også frem ved valget, men rød blok mister flertallet. Helle Thorning Schmidt tager konsekvensen af, at hun må aflevere nøglerne til Statsministeriet tilbage til Lars Løkke Rasmussen og går af som S-formand.

 

carl_assistent

En forsvarsminister gik af…. Lars Løkke måtte hente en fravalgt politiker – Peter Christensen – ind som ny forsvarsminister.

bt_kjer

En stædig og utroværdig landbrugsminister – Eva Kjer Hansen – gik af, eller blev tvunget til det af et Folketing, der følte sig berettiget vildledt af hende og i sidste ende af statsministeren, der er inddraget voldsomt i landbrugspakken. Så voldsomt, så det var nødvendigt at holde legestue på Marienborg.

DR skriver den 25. februar 2016:
Knap syv timers krisemøde er slut. Kort før midnat forlod de blå partiledere Marienborg. Ifølge DR Nyheders politiske analytikers oplysninger har Eva Kjer ikke fyldt så meget ved forhandlingerne.

Eva Kjer Hansen var ellers med på Marienborg, ligesom en række ordførere fra de andre partier også var. Men Kjer og ordførerne sad ifølge Christine Cordsens oplysninger i et andet lokale end partilederne.

Lars Løkke Rasmussen, Kristian Thulesen Dahl (DF), Anders Samuelsen (LA) og Søren Pape Poulsen kunne så forlade forhandlingsrummet for at konsultere kollegaerne, hvis det var nødvendigt“.


Læs om regeringens første år på Altinget.dk.

Kapitel 1 – Altinget.dk – 18. juni til 30. september 2015.
18. juni: Blå blok får flertal ved folketingsvalget 18. juni, og et magtskifte er en realitet – ikke mindst på grund af Dansk Folkeparti, der ender med at blive blå bloks største parti.

Socialdemokraterne går også frem ved valget, men rød blok mister flertallet. Helle Thorning Schmidt tager konsekvensen af, at hun må aflevere nøglerne til Statsministeriet tilbage til Lars Løkke Rasmussen og går af som S-formand.
Læs mere på Altinget.dk

Kapitel 2 – Altinget.dk –  1. oktober 2015 – 29. februar 2016. 

Flertal stemmer for landbrugspakken
25. februar: Mens Lars Løkke Rasmussen afholder krisemøder med lederne af de blå partier, stemmer et flertal – heriblandt de Konservative – for landbrugspakken. Tredjebehandlingen bliver en langstrakt og livlig affære, da et flertal forud for behandlingen har udtrykt mistillid til Eva Kjer. De finder det derfor respektløst, at ministeren ikke vil gå af, men i stedet møder op i folketingssalen.
Læs mere på Altinget.dk.

Kapitel 3 – Altinget.dk – 1. marts – 28. juni 2016

Løkke afviser samråd
5. april: “Af principielle grunde ønsker jeg imidlertid ikke at udtale mig nærmere om de drøftelser, som jeg har med ministre og embedsmænd om en given sag,” skriver statsminister Lars Løkke Rasmussen i et svar til Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg. Statsministeren afviser dermed at stille op i et samråd om landbrugspakken, som udvalget har kaldt ham i.

Læs mere på Altinget.dk.

Share This Post