Den næsten skjulte julegave.

julegave


27. november 2016.
Enhedslisten skriver på Facebook:

Så I denne nyhed i går?
I ly af forhandlingerne om en ny regering har Socialdemokraterne og Venstre nemlig lokket Alternativet, SF, Radikale, Konservative og LA til at lege gavebod for skatteborgernes penge.

De har bevilget 52 millioner kroner til sig selv om året, så der kan hyres flere konsulenter og spindoktorer.

Der er ikke råd til at give mennesker ramt af sygdom eller arbejdsløshed ordentlige vilkår, men når det kommer til politikerne selv, er der ingen smalle steder.

Og man ved at der er tale om en vaskeægte rævekage. For aftalen er indgået uden forudgående politisk debat.

I Enhedslisten sagde vi nej. Når politikerne svinger sparekniven over velfærden, syge og arbejdsløse, er det et helt forkert signal, at politikerne nu forgylder sig selv.
Det er Christiansborg når det er værst, og er dårlig politisk kultur. Del, hvis du er enig.

Læs mere på http://www.Facebook.dk.


Poul Madsen i Ekstra Bladet.

Tænker de sig ikke om eller er de bare ligeglade?

Sådan et forslag er det såkaldte ‘kontanthjælpsloft’. Det er en politisk idé, der gør livet endnu sværere for Danmarks fattigste familier og næsten fordobler antallet af børn, der kommer til at vokse op i fattigdom. 15.000 børn kan, efter kontantshjælpsloftet blev indført 1.november, se frem til et liv i fattigdom.

Var det ikke allerede slemt nok før, da tallet var 8000 ?

Share This Post

Min jul

Til jul vil du kunne se min juleside, der er færdig og klar til dit besøg.

Her kan du finde alt om mine juletraditioner, juleopskrifter, jule evangeliet, julesange og andet stof om min jul.
Her kan du finde alt om mine juletraditioner, juleopskrifter, jule evangeliet, julesange og andet stof om min jul.

Der er mulighed for at sende et gratis julekort til din familie, venner og naboer.

Send et julekort - en gratis service til dig.
Send et julekort – en gratis service til dig.

En rigtig glædelig jul til alle der besøger min weblog.

Share This Post

Anders sælger sin skattepolitik for en ministerbil

De stålsatte øjne veksles til en Audi ministerbil, hvor chaufføren er Dansk Folkeparti.

et_standpunkt

Formålet?
Det er at hindre et valg, der får en rød regering til magten!

Det er tale om et klart løftebred fra Liberal Alliance. Anders Samuelsen sælger ud af sin skattepolitik.

Den smalle Venstre regering afløses af en smal VIC regering med 53 mandater, der lige netop kan få flertal med Dansk Folkepartis 37 mandater.

Det betyder i min optik Lars Løkke Rasmussen med sin regering Lars Løkke Rasmussen III fortsat lever et farligt liv i Folketinget.

21-11-2016_voxmeter

Voxmeters politiske meningsmåling, offentliggjort den 21. november 2016, baserer sig på telefoninterview med 1.035 repræsentativt udvalgte personer 18 år+ og er gennemført i perioden fra d. 14. november til d. 20. november 2016.

Det Konservative Folkeparti med sine 3% i meningsmålingen med formanden Søren Pape Poulsen i spidsen vil sikkert ikke overleve det kommende valg, da de små partier i en regering erfaringsmæssigt mister vælgere i regeringsperioden.

Liberal Alliance har 7,8% og vil måske sidde i Folketinget efter den korte regeringsperiode som jeg anser for at være realistisk for den lille VIC regering. Men det bliver med en lille folketingsgruppe.

Dansk Folkeparti vil gå langt for at holde hånden over den nye VIC regering, fordi partiet står til en historisk tilbagegang på 9 mandater, hvis der udskrives valg i januar måned.

Anders Samuelsen bliver skatteminister, Joachim B. Olsen beskæftigelsesminister, Søren Pape Poulsen miljøminister og vicestatsminister.

Share This Post

Nye Borgerlige vil spare 276 milliarder!!!

Nye Borgerlige vil frem mod 2025 lette skatter og afgifter for 120 mia. kr. Planen finansieres ved at beskære overførselsindkomster og den offentlige sektor. »Grebet ud af virkeligheden,« mener V-ordfører Jacob Jensen til Berlingske.dk/politiko i dag.

Derimod er CEPOS begejstret, for Mads Lundby Hansen, kalder Nye Borgerliges økonomiske plan “solid og ambitiøs“.

Man kan være politisk uenig i prio­riteringerne, men der er samlet set tale om en overfinansiering på godt 30 milliarder kroner. Desuden vil planen klart øge beskæftigelsen og væksten markant,” siger Mads Lundby Hansen. Han peger på, at en fjernelse af efterlønnen, højere pensionsalder, lavere SU samt skattetiltag forventes af øge beskæftigelsen med 100.000 personer.

Dermed må CEPOS troværdig været forduftet ud i den blå frostklare himmel på en lørdag formiddag.

Kontanthjælps loftet vurderes til at give 700 jobs i følge regeringen på en besparelse på 370 mill. kroner.

Løsningen er et kontanthjælpsloft, der skønnes at ramme 22.800 personer. Man laver udregningerne i fuldtidsstillinger. Dvs. at det reelt kommer til at berøre mange flere, da også folk på deltid eller på kontanthjælp i korte perioder vil blive berørt.

Det er et gæt når CEPOS fortæller os der skabes 100.000 jobs.

Det er sikkert rigtigt der er 100.000 personer, der skal have et job, hvis man afskaffer efterlønnen, indfører højere pensionsalder, lavere SU samt de skatte skattetiltag som “Nye Borgerlige” vil indføre. CEPOS og Pernille Vermund har ikke sat tal på de offentlige ansatte, der skal fyres i følge partiets økonomiske plan.

Derfor er det i min optik luftige planer “Nye Borgerlige og CEPOS har gang i, for der skal være jobs til de 100.000 personer plus de mange 100 tusindvis der fyres som følge af besparelserne i det offentlige.

Vi har i Danmark en infrastruktur der halter alvorligt.

Et par eksempler – Storstrømsbroen der er alvorligt nedslidt, så alvorligt der sker afskalninger af broen til fare for skibstrafikken, et DSB og Bane Danmark, der kæmper med dårligt materiel, forældede signaler og sporarbejder, der betyder forsinkelser af togdriften dagligt.

Dertil skal lægges der uden for de store byer ikke findes en offentlig transport efter klokken 20.

Jeg håber Mads Lundby Hansen på et tidspunkt lægger sine ideologiske briller væk og forholder sig til det samfund han vil skabe med besparelser på 276.000.000.000 kroner eller 25% af de offentlige udgifter. Hvis det sker, så tror jeg han bliver meget overrasket over det samfund og infrastruktur han står tilbage med.

De samlede offentlige udgifter (FINANSLOV) er budgetteret til 1.103 mia. kr. i 2016.

Kilde: Danmarks Statistik.

Kilde: Danmarks Statistik.

Share This Post

Donald Trumf overraskede alle og blev præsident

Tillykke til forretningen USA med valget af Donald Trumf!

Det er nu mest synd for Poor Working People, der nu ikke får den mindste løn, der gør de ikke skal påtage sig flere jobs for at leve.

Det er synd de fattige syge amerikanere, der nu får forringet eller afskaffet Obama Care. (En beskeden sygesikringsordning)

 

reagan

Jeg mindes de dommedags bulletiner, der ramte de danske medier, da Ronald Reagan blev præsident. Jeg husker ikke western helten ødelagde levevilkårene for danskerne. Han satte en nedrustning i gang sammen med russerne.

Donald Trumf er IKKE min kop te. Jeg håber han vælger sine rådgivere med omhu, så vi undgår en atomkrig eller en verdens omspændende handelskrig, der ødelægger verdensøkonomien.

Dagens citat:
“Det mest positive, jeg kan finde på at sige om den kommende præsident, er: Han kan kun overraske positivt. Og at verden (forhåbentlig) ikke går under, fordi han er valgt”.
Skriver Uffe Ellemann på sin blog

Share This Post