Drop sagen Søren Gade!

Åbent brev til forsvarsminister Søren Gade.

Kære Søren Gade

Jeg har med interesse set TV2’s udsendelse i aften om de danske jægersoldaters indsats i Afghanistan.

Der er med stor forundring  jeg kan se forsvaret og Jægerkorpset giver TV2 og dermed seerne indsigt i korpsets kampteknikker og tillige giver udsendelsen god og detaljeret indsigt i det tekniske kampudstyr i kommandocentralen under jægerkorpsets kampindsats i Helmann Provinsen.

Her vises infrarødt udstyr og termiske rekogniseringer ude i marken udført af Jægerkorpsets kamptropper, koordinering med jagerfly og øvrige kamptropper.

Der vises kampteknik i forbindelse med rydning af bygninger i kampzonen, indsats af natstyrker med udkørsel i armerede køretøjer til rekognisering mod udlægning af vejsidebomber.

En meget detaljeret og objektiv beskrivelse af Jægerkorpsets muligheder ved indsats som kamptropper bag fjendens linjer i Afghanistan, intet er skjult for selv den mest tungnemme Taleban kriger!

Og så kommer vi frem til det absolut mest uforståelige for mig, som borger i Danmark, der gerne vil forstå det der sker i forsvaret og ikke mindst i forsvarskommandoen og forsvarsministeriet.

Hvorfor i alverden anser du og forsvarskommandoen  bogen “I krig med eliten” af Thomas Rathsack som skadelig for danske soldater i Afghanistan?

Forsvaret og TV2 afslører langt mere end bogen gør og i endnu mere detaljeret form, så selv jeg og Taleban forstår lektien.

Min opfordring til dig er i al sin enkelhed:
Drop den sag mod Peoples Press og Thomas Rathsack, der er intet belæg for at påstå den er landskadelig eller skader de danske soldater mere end det du og forsvarskommandoen har godkendt TV2 udsender i dag!

Forsvaret og forsvarsministeren er den største fare mod de danske soldater med den slingrekurs og inkompetance, der fremgår af den danske pressedækning og TV2’s udsendelser om krigen i Afghanistan.

Share This Post

Skriv et svar