Pay back time?

Det nationalistiske svenske parti Sverigesdemokraterne er udsat for grov censur i den svenske valgkamp mener Venstre, De Konservative og Dansk Folkeparti.

De tre partier vurderer derfor, at Europarådet bør sende valgobservatører til Danmark naboland, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Europarådet har tjekket det svenske valg tidligere på året og kommet til den beslutning, at rådet ikke vil sende valgobservatører til det svenske valg.

Lene Espersen vil ikke kommentere valget og den danske opposition vil heller ikke deltage. Så regeringspartierne kører Dansk Folkepartis sag med de svenske nationalister ikke må få deres valgfilm i Svensk TV4, som er en privat kommerciel  TV Station og derfor ikke underlagt et alsidighedskriterium som DR og TV2 i Danmark.

Filmen passer ikke ind TV4’s sendeflade og kan koste tv-stationen seere og reklamekroner, så derfor vælger en privat kommercial tv-station de svenske nationalisters valgfilm fra i den første udgave. TV4 vil sende en valgfilm fra nationalisterne med et moderet indhold, hvilket det svenske parti har accepteret.

Jeg mener også det er spøjst, at vælgerne skal vælge stemmeseddel efter det parti de ønsker at stemme på, men det kan omgås af den enkelte vælger ved at forlange alle stemme sedler udleveret, før de går i stemmeboksen 🙂

Den borgerlige svenske statsminister Fredrik Reinfeldt

Regeringen er borgerlig i Sverige, så det er nordiske partikammerater VKO partierne angriber på Dansk Folkepartis vegne! Det ligner Pay Back Time fra Dansk Folkeparti på den hetz svenske politikkere kørte mod det borgelige flertal i Danmark om VKO’s indvandrer politik tidligere på året.

I Danmark er der også et “demokratisk underskud”, da store firmaer kan støtte VKO flertallet med valgkroner, som disse firmaer kan trække fra i deres regnskaber og dermed i deres skat. Her har VKO magt til at ændre på reglerne for det, men det sker ikke. 

Partiet Venstre hykler på deres webside med at fortælle de besøgende, at partiet er mod partistøtte, men partiet er “tvunget” til at tage mod parti støtte, fordi de partier andre gør det.

Hykleri af første grad fra det regeringsbærende parti.

Når man kikker på de partiregnskaber, der tilgængelige, så er Venstre og Det Konservative Folkeparti topscorere med partistøtte fra Lego, Mærsk og andre store velpolstrede firmaer i Danmark, der yder valgstøtte i en størrelsorden VK, der langt overstiger partistøtten og LO’s valgbidrag til oppositionen tilsammen.

Her har Danmark et demokratisk underskud, som VKO partierne hellere skulle interessere sig for.

Share This Post

Skriv et svar