Hvad sker der i oppositionen…………

Danmark er på vej i isolation i Europa med en ekstrem indvandringspolitik.

Den seneste opstramning af 24 års reglen, der er iscenesat af Dansk Folkeparti i forbindelse med finansloven er paradoksal, for den rammer flere “etniske danskere” end den rammer mennesker af “anden etnisk herkomst”.

Der er ikke længere en mulighed at bo sammen med sin udvalgte i Danmark. Vi har fået indført statsreguleret kærlighed i Danmark, selv ikke DDR – “det gamle Østtyskland” – ville man statsregulere deres borgeres kærlighedsliv.

Vil en dansker have en kvinde/mand med asiatisk, sydamerikansk, muslimsk eller pakistansk baggrund, så skal han/hun ikke forvente at få sin elskede til Danmark, for her står Pia Kjærsgaard og afviser dem med lovgivning ved grænsen. Hvis det ikke holder, så kan hun stramme op igen ved næste finanslovsforhandlinger.

Hun skal dog lige vinde det næste valg inden!

Oppositionen slås internt om at overgå regeringen og dets støtteparti om en stram indvandringspolitik, dog med modstand fra Det Radikale Pati og Enhedslisten, der vil det anderledes, men bliver de hørt ved den kommende regeringsforhandlinger?

Og så sker det!

Socialdemokraterne, melder ud via formanden Helle Thorning Schmidt, at det på trods af deres nølende opbakning til VKO flertallets pointvurdering af indvandrere og senere deres helt eget pointsystem, så er det slut med flere opstramninger på indvandringspolitiken!

Jeg er forvirret, men glad!

Nu har de, Socialdemokraterne og SF haft flere uger til at komme med et alternativ til den førte indvandringspolitik, men de har forpasset det i intern ævl og kævl, det er skammeligt!

Men hvad er så oppositionens politik på indvandrerområdet?

Når lederen af oppositionen melder ud i søndagsavisen om ændringer af sin indvandrerpolitik, så burde der samtidigt meldes et klart alternativ ud til VKO’s førte politik, der indeholder en humanitær politik på området med vægt på integration, men nej det forpasser man!

Det kalder jeg dårlig timing af de politiske budskaber på indvandringspolitikken.

Heller ikke i den borgerlige lejr er Pias stramninger af 24 års reglen gået stille af.

Der har været mudren i Venstres folketingsgruppe med Britha Schall-Holberg og Eivind Hesselbo, der blev banket på plads af gruppeformand Kristian Jensen.

Det konservative Folkeparti har haft deres kritik med tidligere mf’er Paul Fisher. Og løsgængeren Pia Christmas-Møller går så langt, som at anbefale vælgerne ikke at stemme på VKO. Det er hård kost for de borgerlige.

Det posetive i den storm er, at der er håb om at alle politiske partier – minus Dansk Folkeparti –  nu indser vi nu er blevet for rabiate i vores indvandringspolitik.

Jeg håber, det er starten på en ny indvandringspolitik, der værdsætter det enkelte menneske og en human integration af indvandrerne i Danmark, så jeg igen kan blive stolt af at være dansker.

Share This Post

Skriv et svar