Den radikale enegang……………

Margrethe Vestager (R) siger fortsat hun peger på Helle Thorning Schmidt som Danmarks kommende statsminister! Men hun, næstformanden Morten Østergaard og partiet kommer med politiske udmeldinger, som går imod et regeringsamarbejde med “Rød Stue”.

Hvor er De Radikale på vej hen?

Hvor er De Radikale på vej hen?

De Radikale er deltagere i “Efterlønsreformen”, hvor de understøtter Dansk Folkeparti indirekte i partiets krav om reststramninger og forhøjelse af straffe i den danske lovgivning.

I dagens medier opsiger Margrethe Vestager stoppet på boligbeskatning til ophør i 2016. Socialdemokraterne og SF går ind for stop i boligbeskatning i deres valgoplæg. Samtidig har De Radikale sagt, at de går ind for nedsættelsen af topskatten, som S+SF vil beholde.

På TV2 News spørger studiværten Margrethe Vestager:
Er du overhovedet interesseret i en rød regering?”

Margrethe Vestager svarer:Jamen, vi vil blive ved med at fremlægge radikal politik. Og det er gammelkendt stof, at vi er imod, at de allerrigeste får skattelettelser. Det vil vi gøre opmærksom på, når der skal forhandles regeringsgrundlag. Ligesom der heller ikke er ændret på, at vi stadig ønsker Helle Thorning-Schmidt som ny statsminister“.

Vi er overbeviste om, at en ny regering – med et nyt flertal i Folketinget – kan finde fælles fodslag om en økonomisk politik, der passer meget bedre på Danmark“, skriver Mogens Lykketoft på sin blog i Politiken.

Men er det nok til at bygge bro over de modsætninger, som den radikale ledelse bygger op for tiden i sine mediestunts.

Share This Post

Skriv et svar