Det var forventelig – Venstre betaler………..

Det var en forventelig beslutning, for Lars Løkke var i følge EkstraBladet allerede personligt insolvent, da den økonomiske krise starte i 2007/08. Men det kan meget vel give et nyt problem for Lars Løkke med personlig skat af regningen,  som Venstre betaler i Statsministeriet  for formanden.

Venstres forretningsudvalg har besluttet at afholde udgiften til den rygeboks, som Statsministeriet lejede og fik opstillet i tilknytning til statsministerkontoret, mens Lars Løkke Rasmussen (V) var statsminister. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Skatteyderne og Venstre betaler for mig, det er skønt, med venlig hilsen Lars Løkke.

Skatteyderne og Venstre betaler for mig, det er skønt, med venlig hilsen Lars Løkke.

Ifølge ekstern lektor og ekspert i forvaltningsret Claus Haagen Jensen kan det dog blive et »skatteproblem« for Løkke, at han lader Venstre betale for rygekabinen.

Hvis Venstre betaler Lars Løkke Rasmussens udgift, så er det i virkeligheden Lars Løkke, der har modtaget beløbet. Og så kan det være, at skattefar kommer og siger, at han skal betale indkomstskat. Det er ligesom, hvis en arbejdsgiver betaler et eller andet for en ansat. Med mindre, det er noget han skal bruge derhjemme – så skal den ansatte betale skat af det“, sagde Claus Haagen Jensen onsdag til Berlingske.

Statsministeriet har ifølge Venstre oplyst, at ministeriets samlede omkostning for rygekabinen er 110.600 kroner – eller omkring 3.500 kroner om måneden – i den tid Lars Løkke Rasmussen var statsminister.

Der skal nok være en skatteyder, der husker Skat på det.

Derfor vil det være fornuftigt Venstres formand selv oplyser det på sin indkomstseddel til det kære væsen 🙂

Og så kunne Lars Løkke og Venstre lære en hel del af den måde som Statsministeriet har behandlet denne sag på.

Share This Post

Skriv et svar