Er Lars Lykke kun en gadedreng!

Nu er jeg helt overbevist. Lars Lykke Rasmussen, vores indenrigsminister, er en gadedreng og endnu værre – han kan ikke overskue sit politiske område, nemlig strukturreformen for de nye kommuner.

I DR2’s debatprogram i aften stod det lysende klart for mig, at han har mistet overblikket over kommunalreformen og udligningsreformen. Han prøver at klare sig gennem det politiske uvejr ved at angribe sine politiske modstandere personligt og BUPL forsøgte han at angribe ved underlødige kommentarer og påstande om løgnagtige kampagner – uden at dokumentere disse påstande med andet end retorik om kommunerne har flere penge end i 2001.

Det underbygger jeg med, at han ikke vil i dialog med BUPL, men kun vil forholde sig til en undersøgelsesform udført af et proffessionelt opponionsfirma for BUPL, som han ikke mener er dækkende. Gå dog ind i en dialog Lars Lykke og dokumenter dine løse påstande om løgn!

Tilbage står der nu for mig en ide om, at de store kommuner ikke har fået en reel dækning for de mange opgaver, som er henført til dem fra de nu snart nedlagte amter. Vi få ikke en reel debat før Lars Lykke og regeringen indser dette faktum. Det skylder de borgeren i Danmark! Men det er måske bedre Fogh regeringen får en ny indenrigsminister, som kan magte opgaven i samarbejde med kommunerne?

Share This Post

2 thoughts on “Er Lars Lykke kun en gadedreng!

  1. hej. jeg er skide sur på lars lykkes rygepolitik. det er iorden, at man skal beskytte ikke rygere, jeg er selv tidlere ryger, men at tillade, rygning i lokaler på op til 40 m2, er helt hen in vejret. hvis han vil beskytte mennesker, der ikke ryger, er det så ligemeget, om man befinder sig i et lokale der er under 40m2.eller over? hvis denne lov skal have et logisk islæt, så skal der ikke ryges, nogensteder. man bliver vel lige syg, om man er i et lokale der er over eller under 40m2. dette betragter jeg som inkompetent af lars lykke rasmussen, at udtale som han gør.
    venligst jan jensen

  2. Jan <- du kan jo holde dig væk fra beværtninger under 40 m2, sværere er det vel ikke!
    Hvad sker der i øvrigt for jer eksrygere – ud over I har set lyset? Handler det i bund og grund om misundelse a la: når jeg ikke ryger skal andre heller ikke gøre det? Sørgeligt er det i hvert fald.

    Mvh
    Tine

Skriv et svar