Stemmer i børnepenge…………….

Dansk Folkeparti har lugtet stemmer i børnepenge og partiet bakkes op Venstre med Ellen Trane Nørby og (den moralske statsminister (jævnfør Søren Pind V)) Lars Løkke i spidsen.

Lars Løkke udnytter regeringens lovforslag om børnecheck og svinger sig helt op i trætoppen med historiske toner om Jacob Brønnum Scavenius Estrup. En tidligere konservativ  konseilspræsident, der regerede mod et flertal i Landstinget i godt 19 år (1875 til 1894) med kongens billigelse.

Lars Løkke skriver på Facebook:Trist at opleve statsministeren gemme sig bag EU: “Vi er parat til at føre enhver sag ved EU-Domstolen, hvis vi kan vinde den”. Men ikke et ord om, om regeringen finder det rimeligt, at man kan få dansk børnecheck efter at have sat den første fod i en dansk jordbærmark.

Ikke en eneste idé til, hvad vi så gør i stedet… Derfor har vi den næsten Estrupske situation, at Danmark pt. administrerer børnecheck efter regler, der ikke er vedtaget i Folketinget, men dikteret af embedsmænd i Bruxelles – og at regeringen tilkendegiver, at den fortsat vil give børnecheck til alle, selvom et flertal i Folketinget stemmer nej til regeringens forslag. Det er simpelthen ikke demokratisk holdbart!!

Vores rigtige statsminister Helle Thorning-Schmidt har gravet sig ned i skyttegraven og vil udbetale børnepenge efter EU anvisningerne. Regeringens fortolkning er, at der udbetales børnepenge til børn i Polen, Ungarn, Rumænien eller andre EU-lande fra første arbejdsdag i Danmark.

Jeg har ikke den store viden om børnepenge i EU, men det forekommer mig indlysende, at Danmark kan lave en lovgivning om børnepenge udbetales til børn der fysisk OPHOLDER sig i Danmark uanset etnisk oprindelse. Det kan da ikke stride med arbejdskraftens fri bevægelighed?

Finland, Frankrig, Rumænien og Sverige kun udbetaler børnepenge til børn, der bor i landet. Oplysningerne er hentet fra EU-kommissionen (Jyllands-Posten).

Det forekommer mig Morten Østergaard (R) og regeringen er på selvmords kurs med sin naive indstilling børnechecken og den døjer stadig med finansministerens stejle holdning i Dongs aktiesalg til Goldman Sachs.

kristian_Thulesen_dahl

Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl brugte Folketingets spørgetid med statsministeren i går hele sin taletid til at bore i regeringens sår med børnechecken. Det gør han fordi han lugter stemmer fra regeringspartierne, primært en blødning fra Socialdemokraterne.

Jeg begriber simpelt hen ikke regeringen gang på gang holder stædigt fast i taber sager og spiller Dansk Folkeparti den ene vindersag efter den anden i hånden. Partiformand Kristian Thulesen Dahl må danse af glæde på partikontoret. Det er endnu en populistisk sag, som han udnytter 100%.

Jeg tror ikke på mine egne sanser…………
Regeringen har fremsat et lovforslag om børnepenge, der betyder der udbetales børnepenge til 130.000 EU-borgere, der arbejder i Danmark, men har børn i hjemlandet.

Vil regeringen virkelig komme i mindretal på en så tåbelig lov?

Og skal der udskrives et valg på det grundlag?

Så er vi da sikker på Kristian Thulesen Dahl bliver den nye statsminister i Danmark……………

 Efterskrift……

Martin Geertsen, Venstre, advarer sine partifæller på Facebook:
Salg til Goldmann Sachs, salg af Nets, udbud af offentlig kernevelfærd, nulvækst i den offentlig sektor.

Det er svære diskussioner, men nu skal det liberale Danmark ikke begynde at ryste på hånden, selvom fristelsen til populistiske synspunkter og angreb på regeringen ligger lige for.

Vi får ingen tak – heller ikke i vælgerkorpset – ved at slippe den liberale dagsorden. Den slags er andre langt mere kyndige udi end os“.

 

Share This Post

Skriv et svar