Ind under nytår og efter jul!

Godt nyt岠til alle der l泥r min blog!

Saddam Hussien:
Saddam Hussien er overgivet i Irakernes hænder og måske er han allerede død i skrivende stund? Man kan sige et liv for tusinder af liv – måske er for lidt – ja enda meget for lidt? Er der sket en retfærdig rettergang og er straf nok for de ugerninger han har udført som diktator i Irak. Jeg mener der skal gennemføres en normal rettergang for alle anklager der rejst mod ham og hans gerninger. Jeg mener videre han skal afsone sine gerninger med en almindelig fængselsdom, da der ikke er tvivl om han er skyldig i mange drab gennem hans regimes regeringstid i Irak.

Jordskælv:
Der bliver talt meget om jordskælv og tsunami i det kommende år- eller at større jordforkastninger forskellige steder på jorden menes at udløse større jordskælv i de kommende år, men ingen ved hvornår og hvor?

Nye kommuner og regioner:
Året 2007 er året, hvor den nye kommunalreform skal bestå lakmusprøven Men indenrigsminister og min mailven Lars Løkke Rasmussen var i morgen TV og fortalte om arbejdet og intensionerne med kommunalreformen. Han var inde på det store arbejde med køre IT systemer sammen med de rigtige oplysninger! Når man på job har arbejdet med databasesystemer, så ved man lidt om der kan opstå af komplikationer ved datasamkørsel. Jeg håber for min egen skyld han får ret i sin optimisme om starten på kommunalreformen. Han beskæftigede sig med med de forskellige kulturer og mennesker på nye arbejdspladser, som betyder vi skal en del ind i det nye år før vi kan forvente reformen er fuldt indført. Der er jeg enig med ham – ja du hørte rigtigt, jeg er enig med ham i, at det tager tid ude i de nye kommuner og regioner, før det virker helt som det var tiltænkt! For min og din skyld, så håber jeg det går hurtigt!

Folketinget:
Det bliver spændende at se hvordan Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti vil arbejde i det kommende år i Folketinget. Ikke mindst bliver det spændende at se udviklingen i Venstre – du ved “Partiet du ved hvor du har” – kan Fogh holde sammen på den mere og mere frustrerede folketingsgruppe? Ny liberalisterne kunne ikke danne deres nye parti i år 2006, fordi indenrigsminsiteriet smølede med registreringen og godkendelsen af partiets underskrifter, men det er måske ikke så mærkeligt eftersom indensrigsministeren er venstremand? Det havde måske gået hurtigere, hvis det havde været et “rødt parti” der kunne konkurrere med Helle Thorning-Schmidt?

Eksperterne mener at at Fogh og Helle har en fælles udfordring i at gennemføre velfærdsreformen, så derfor mener de det bliver et roligt politisk år.

Share This Post

Skriv et svar