Eva Kjer Hansen fyret af en forpjusket statsminister

Ballet stopper i den borgerlige, men intet er umuligt fra en hadefuld og ydmyget statsminister. Ønsker han hævn samtidig med han beholder statsministeriet?

Det er det store spørgsmål i disse minutter.

Jeg er ked af vi ikke får det valg som Lars Løkke trods alt sund fornuft truede med. Alle tror ikke på han vil opgive statsministeriet, men derimod kæmpe til han bliver skubbet ned af taburetten.

Nu er ballet i den borgerlige udskudt til udgangen af 2016, hvor manden med de stålsatte øjne Anders Samuelsen overtager Søren Papes rolle i ballet, når han vil true med at vælte regeringen fordi han ikke får skattelettelser.

Sejren for folkestyret er fastnaglet med denne kamp, nemlig “Ingen er over Folketinget“, heller ikke “Danmarks dygtigste politiker” Lars Løkke, der tabte til den nye dreng i klassen Søren Pape Poulsen.

Nu kan de borgerlige medier ikke længere fastholde han er Danmark dygtigste politiker. Hvis de skal fortælle sandheden om Lars Løkke, så ska de skrive han er magtsyg, rå politiker, der klamrer sig til taburetten i statsministeriet.

soren_pape

Søren Pape Poulsen skriver  i dag klokken 9:24:
Vi har haft gode drøftelser med statsministeren og de øvrige blå partier i løbet af det sidste halvandet døgn på Marienborg. Det vil jeg gerne kvittere for.

Vi har talt om samarbejde og nøje gennemgået den igangværende sag. Men vi er nået til et sted nu, hvor det springende punkt for at komme videre er, om vi har tillid til miljø- og fødevareministeren eller ej. Her er min konklusion fuldstændig den samme som inden mødet. Vi har fortsat ikke tillid til ministeren – ligesom et flertal af Folketinget.

Der er ingen tvivl om, at vi fortsat støtter statsministeren og Venstre-regningen, men ikke miljø- og fødevareministeren – ej heller på en anden ministerpost, som nogle har været spekuleret i. Ender det med et folketingsvalg, vil det alene være Lars Løkke Rasmussens beslutning og ansvar.

Jeg giver flere kommentarer til sagen på et pressemøde kl. 10 i dag på Christiansborg“.

Det blev aflyst da Lars Løkke for anden gang i træk ødelagde Søren Papes pressemøde ved en meddelelse fra ministeriet, hvor Eva Kjer Hansen trækker sig som fødevare- og miljøminister.

Ministeriet skriver få minutter efter Søren Papes Facebook besked i en pressemeddelelse:
Jeg har i dag meddelt statsministeren, at jeg trækker mig fra posten som miljø- og fødevareminister. Jeg har været glad for hver eneste dag, som jeg har stået i spidsen for det nye Miljø- og Fødevareministerium. Men jeg vil ikke stå i vejen for regeringen Lars Løkke Rasmussen II. Danmark har brug for et borgerligt-liberalt sammenhold, siger Eva Kjer Hansen“.

Lidt over klokken 10 skriver Søren Pape Poulsen på Facebook:
Tirsdag aften i denne uge meddelte vi, at vi ikke længere havde tillid til miljø- og fødevareministeren, da ministeren ikke har givet offentligheden et retvisende billede af konsekvenserne af landbrugspakken.

I dag kan vi konstatere, at hun har valgt at trække sig. Den beslutning tager vi til efterretning. Som vi hele tiden har sagt, så støtter vi fuldt ud op om statsministeren og Venstre-regeringen, og nu vil vi se fremad.”

Nu venter jeg på hvordan den sårede, forpjuskede og rå statsminister tager nederlaget…….

Loekke_kjer_a

 

Den sidste kamp er ikke taget endnu…..

Share This Post

Skriv et svar