Brugsens nytårs menu

Gør det nemt for dig selv og bestil din nytårsmenu hos Super Brugsen slagteren

Din slagter har i samarbejde med en af landets bedste kokke, Carsten Kyster, udviklet en lækker menu bestående af 4 retter med minimal tilberedning og maksimal madglæde.

Du kan finde Super Brugsens vinforslag her……

Du kan finde Super Brugsen ølforsalg her….

Se Super Brugsen nytårs menu herunder….


Velkomst hapser

Flæskesvær med yuzu marmelade og japansk mayo.


Forretten serveres kold, og kræver derfor ingen tilberedning. Få inspiration til, hvordan du på flotteste vis anretter din forret af Lars Bo i videoen her.


Forkæl dine nytårsgæster med en hovedret bestående af en smagsrig oksemørbrad, pulled kalvekød, svamperavioli og en varm trøffelsauce. Servér en Cabernet med smag af nellike, krydderier og solbær til hovedretten. Hovedretten kræver en smule tilberedning fra din side af. Lars Bo vejleder dig derfor i, hvordan du tilbereder maden, og anretter det på flotteste vis i videoen her.

 


Dessert

Sidste ret af nytårsmenuen er en lækker symfoni af petit four – en mango-passionsfrugtkage, chokolade-fondant og chokolademousse på mandelbund.

Til disse lækre desserter serveres en mango-passionsfrugt coulis, crumble og friske bær.

Forkæl dine gæster med en hvid dessertvin eller en frisk portvin til desserten.


God appetit

Husk at bestille middagen i god tid i din Super Brugs.