Jødekager

  • Posted on November 8, 2010 at 11:57

Ingredienser: (80 stk)
250 g hvedemel
½ tsk hjortetaksalt
150 g smør
100 g sukker
1 æg

Pynt:
æg til pensling, kanelsukker og mandler.

Fremgangsmåde:
Sigt mel og hjortetaksalt sammen. Smuldr smørret i, og tilsæt sukkeret.

Ælt dejen sammen med æg og stil den koldt et par timer.

Rul ud til en tynd plade, udstik kagerne med et glas af passende størrelse, pensl dem med sammenpisket æg, drys dem med kanelsukker og groft hakkede mandler.

Bag dem 5 minutter ved 200 grader.

1 Comment on Jødekager

  1. Joyel says:

    Uhm hvor ser de le6kre ud de der kager. Er meget fristet af dine kokos ckoholade cookies; me5ske de kan komme med, selvom den kommende weekends bageprogram ikke afviger fra det traditionelle. Verdens bedste brunkager er et must. I e5r skal dog ogse5 prf8ve Unikarinas pebernf8dder med peber og lakrids.

Leave a Reply

Top