Løkkes tvivlsomme kaniner i valgkampen.

I går ville statsminister Lars Løkke Rasmussen afsætte under halvdelen af, hvad der er brug for, hvis velfærden skal følge med befolkningsudviklingen. I dag lover han så 69 mia. kr. ekstra til velfærd samlet set i perioden 2020-2025.

”Det er godt at blive klogere under en valgkamp, men det kommer efter, at regeringen har skåret på velfærd og uddannelse i de sidste fire år”, siger formanden for Fagbevægelsens Hoveorganisation, Lizette Risgaard.

Det lyder flot med 69 mia. kr. i perioden frem til 2025, men hvad er det så reelt?

Jo det er i følge Noa Redington på TV2 News 3 mia. kroner ekstra pr. år!!! Det dækker ikke nengang den demografiske udvikling af ældre og børn i perioden.

Et andet problem for Lars Løkke og Venstre er den hårdt pumpede pensionsaftale indgået mellem regeringen, De Radikale og Dansk Folkeparti, der markeds føres med 17.000 bliver omfattet af pensions ordningen og nogle år….. med en indtægt på 18.000 kroner pr. måned.

Det viser sig efter en granskning, at det er 170 personer. De øvrige overføres fra andre overførsels indkomster.

Det er ikke en ret at få pension, der skal ansøges om den, samtidigt er det uklart, hvem der skal tildele pensionen.