Venstre holder 5 pressemøder om Socialdemokratiets politik.

Pernille Rosenkrantz-Theil skriver på Facebook den 21. maj 2019:

Er det ikke lidt specielt, at Venstre har fået en vane med at holde pressemøder om Socialdemokratiets politik? Eller i hvert fald lidt specielt, at pressen finder sig i det. I valgkampe flytter ting ofte på sig, og der bliver på godt og ondt skabt nye standarder. Men denne her undrer mig. Der har været en myriade af pressemøder, hvor et parti holder et pressemøde om et andet partis politik.

Eller i mere direkte sprog: Venstres har indtil nu lavet fem pressemøder, der har handlet om Socialdemokratiet.

Om det Venstre mener er Socialdemokratiets udlændingepolitik, om det Venstre mener er vores friskolepolitik, Løkkes bogreception med planer om pludselig at gå i regering med os, Venstres pressemøde om velfærden, og sidste skud på stammen var så Venstres pressemøde om Socialdemokratiets økonomiske plan.

Det primære indhold ved alle disse begivenheder, har været Socialdemokratiets politik.

Vi takker selvfølgelig for opmærksomheden. Men det er da lidt specielt, at pressen giver taletid til det. Det er fint at forholde sig kritisk til andres forslag, men ville det ikke være bedre nogle gange at sige, hvad man selv vil?

Hjælper Venstres pressemøder?

Det spørgsmål besvares nemmest ved den seneste vælgeranalyse fra YouGov:


I B.T.’s seneste meningsmåling fra YouGov, der er foretaget mellem 16. maj og 20. maj, står rød blok til at få 99 mandater og blå blok 76.

Jeg glæder mig til et pressemøde hvor Venstre fremlægger sin egen politik, det vil klæde Venstre og den stressede statsminister.