Venstre på vej til nyt politisk kursskifte?

Jarl Cordua, Venstre kæmpe, skriver på Altinget:

Venstre har i deres iver efter at erobre tabte vælgere tilbage nærmest dagligt udsalg af tidligere tiders politik. Først var det VLAK-regeringens tilbageholdenhed i væksten i den offentlige sektor, der blev solgt.

Så var det effektiviseringskravene på uddannelserne. I denne uge solgte man uddannelsesloftet.

Seneste skud på stammen handler om at overtage DF’s synspunkt om permanent grænsekontrol. Det har dog mødt modstand hos folk som Bertel Haarder og tidligere MF Søren Pind.

Det er næppe det sidste kursskifte inden valgdagen.

Jarl Cordua er liberal-borgerlig politisk kommentator med seriøs baggrund i Venstre og vært på radioprogrammet Cordua & Steno på Radio24syv.

Jarl Cordua har tætte forbindelser til Venstre, så det er sandsynligt han får ret i sin påstand om det ikke er Venstres sidste politiske kursskifte. Men hvornår sker det?

Der foregår et analyse i Socialdemokratiet for at afdække Venstres strategi i den sidste del af valgkampen. Om det kan forhindre Venstres formand i at hive en kanin op af hatten i de sidste dage i valgkampen?

I dag i Børsen tager Kristian Thulesen Dahl endnu et opgør med sin hidtidige og nu kuldsejlede strategi om at omdanne DF til et radikalt venstre, hvor Mette Frederiksen nu får besked om, at DF ikke længere kan støtte hendes regering, hvis De Radikale melder fra.

Hun må klare sig selv.

Kristian Thulesen vil i følge Mette Frederiksen ikke sige nej til at føre en stram flygtningepolitik.

Rød blok har åbnet op for der kan føres flygtningepolitik med flertallet i Folketinget. Dermed står Mette Frederiksen med et frihedsbrev på det område.