Venstre, ved man, hvor man har……..?

Venstre er trængt i valgkampen, landets statsminister står for at tabe valget, da blå blok mister en masse stemmer.

Det er primært Dansk Folkeparti og Liberal Alliance der taber stemmer og mandater i Folketinget, hvis meningsmålingerne holder på valgdagen.

Under en uge til folketingsvalget vælger Nye Borgerlige at trække deres støtte til statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Lars Løkke klamrer sig krampagtigt til konventioner i stedet for at analysere løsningerne med fornuft og erfaring”, siger Pernille Vermund.

Lars Løkke kæmper for sit genvalg, så meget at han og Venstre formentlig har sat unge spioner ind mod sin udfordrer Mette Frederiksen, Socialdemokratiet.

Jeg finder det er uetisk af Venstre og jeg tager afstand fra den facon. Nu venter jeg spændt på de sidste dages valgkamp.

Vil Venstre bruge disse optagelser i valgkampen?

Ekstra Bladet skriver i dag:

Mens Mette Frederiksen farter land og rige rundt i valgkampen, følger et par ihærdige unge partisoldater fra Venstre hendes færden stort set overalt. Med solbriller på og kamera i hånden.

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at flere centrale medlemmer af Venstres Ungdom har fulgt S-formandens valgkampsaktiviteter med professionelt optageudstyr.

Typisk har de ihærdige Venstre-løver stillet sig lidt på afstand for at følge S-formandens taler og møder med danske vælgere.

Det sker med udstyr i form af retningsbestemt mikrofon og kamera. Der er specifikt tale om Venstres Ungdoms retsordfører, Ivan Al Halili, og VU’s Horsens-formand, Carl Grauballe.

Ekstra Bladet har billeder af to af spionerne fra en række arrangementer rundt omkring landet.