Fortsat sommer!

Det er jo dejligt at det er sommer på snart 6. dag i træk – 21. juni 2005. De tordenbyger, der er lovet undervejs blev ikke store i vores område. I Gjesing faldt der en lokal tordenbyge i går mellem 7:30 og 7:40, så var det fint vejr resten af dagen. Klokken 16:00 var der 24,3 grader i Ansager.
Det er årets længste dag. Så går det den anden vej igen!

Vi grillede mandag. Jeg havde købt lakse steaks og majskolber. Majsene forkogte jeg i letsaltet vand og penslede dem med olivenolie inden de kom på grillen. Lakse steaks blev også penslet med olivenolie, de fåes ikke bedre 🙂 når de er grillet. Jeg tændte en engangsgrillbakke med min gasbrænder. Det var meget effektivt.

I går (Tirsdag) – stod det på hækklipning. Jeg har købt en “Hurrikane hækklipper” i Bauhause til 249,00 kroner. Den virker godt. Jeg blev ikke færdig med hækken. Jeg brændte indkørslen af og det meste af gårdspladsen, der var helt grøn af ukrudt.

“Solsortemor” nåede lige at dukke hovedet da hækklipperen kom farende henover hende i toppen af tjørnehækken ud mod gangstien. Havde hun ikke været hurtig, så havde hun mistet det – for jeg så hende ikke før det var for sent!! Der var 6 små unger i reden og de var nu fritlagt helt, da hækken var klippet væk. Jeg måtte igang med at lave skjul til solsortereden, mens fru solsort så til på passende afstand, dog noget uroligt! Jeg var spændt på om hun ville passe ungerne efter det chok hun måtte have fået. Jeg skyndte mig over i gangdøren og efter nogen tid kom hun på reden igen.

Onsdag klokken 16:00 er der 26,9 grader i Ansager. Jeg er alene hjemme, da fruen er i Roskilde p å SAP Kursus. SAP er et administrationssystem, som hun bruger på sit arbejde.

I dag vasker jeg tøj og jeg skal ud at klippe det sidste hæk  inden det bliver mørkt i aften.

Share This Post

Skriv et svar