Mandag i regnvejr

Det er mandag – en regnfuld dag med 10,3 grader udendørs. Det er fridag, så der er dømt indendørssysler. Der er lovet sol sent på eftermiddagen i dag og op til 15 grader.
Ja sommer er det endnu ikke.

Rengøringen i går gik i vasken, da min svoger, svigerinde og Patrick fra Juelsminde kom på besøg da rengøringen gik igang. Det var nu hyggeligt og mere spændende end at gøre rent. Nå – men jeg fik da skiftet sengetøjet. Det var rart at gå seng i nat klokken 1,45. Jeg opdagede at sengen var gået i stykker. Vangen i siden på sengen var knækket, så den måtte klodses op på midten! Gad vide hvordan det er sket?

I dag er jeg igang med vaske og tørretumble, da jeg ikke kan hænge det ud. Det var ellers planen at syrenerne i haven skulle skåres ned, også hjortetakstræet trænger til udtynding, men det må blive en anden dag med tørvejr!

I morgen er der studenterfest hos vores søn består studentereksamen med den sidste eksamen i morgen. Han er ikke nervøs da han har bestået inden den. Vi skal til studenterfest om aftenen.

Jeg skal hente fruens nye mobiltelefon i postbutikken. Det er en Nokia 6610i med øresnegl. Det har været hendes ønske i lang tid. Den koster 103,00 kroner + alt det løse ved siden af 749,00 kroner i over 6 måneder.

Cd’eren spiller Tamra Rosanes “Cowgirls in love”, det giver en god stemning i det tomme hus :-))

Share This Post

Skriv et svar