Endelig lørdag!

Nu er det endelig lørdag! Det har jeg ventet på hele ugen. Det har været en hård periode, særlig dagen i går var streng på mit arbejde.
(Jeg er postbud, hvis det ikke fremgår af tidligere indlæg i min dagbog) Jeg havde 16 kasser post, heraf 6 kasser udelukkende med ATP breve. Normalen på en travl dag er 6 – 7 kasser. Et forsigtigt skøn siger mig, at der var ca. 1.600-1.700 forsendelser til sortering i reolen.

Nu er det sådan, at min arbejdsgiver er bange for at jeg ikke udfylder min arbejdsdag, Dagen i går gav 1,5 times overarbejde og totalt i ugen har jeg 6,5 times overarbejde.

Nok om arbejde, nu er det lørdag. Vejret er ikke for godt, men det har vi heller ikke fået lovet i vejrudsigten på DR1. Ligenu er der 13,6 grader udenfor , overskyet med spredte kortvarige solglimt. Det bliver vist rengøringens dag i dag, med støvsugning af hele huset ,med efterfølgende gulvvask. Sengetøjet skal også skiftes.

I går var Jane her. Hun skal til kroket på tirsdag, hvor hun ellers skulle havet været til studenter fest hos “vores søn. Hun kom med en blomst til Inge Lise for hendes flotte resultat i lederuddannelse i Post Danmark.

Post Danmark blev solgt i ugen der gik. 22% af aktierne blev solgt til et europæisk investeringsselskab CSV og 3 % til Post Danmark selv. Post Danmark vil videresælge 2,5 % til medarbejderne og udlodde 0,5 % til “ledende medarbejdere for at fastholde dem i virksomheden”.

Det bliver spændende at se udviklingen fremover, om vi skal give et endnu større overskud, eller om der sker den lovede investering og udvikling af virksomheden ud i Europa?

I dag er det prins Henrik og “Fandens f?sdag”. Har det noget med hinanden at gøre? :-)) Fandens fødselsdag var tidligere en stor terminsbetalingsdag for husejere.

Regeringen og Kommunernes Landsforening indgik forlig om den sidste periodes økonomi for kommunerne. Finansministeren brugte mange ord på at forklare, at kommunerne med et ekstra tilskud på 1,5 milliard kroner kunne indfri regeringens valgløfter til ældreforsorgen og skolerne. KL’s formand lidt mere ulden i stemmen. Der bliver endvidere mulighed for at trække på en ramme på 500 millioner kroner til vedligeholdelse af skolerne.

Når man kender til byggepriser, så indfrier det ikke mange valgløfter?

Når der så tages med i betragtningen, at kommunerne i sidste regnskabs岠havde et overforbrug på 1,5 milliard kroner og de tillige har forpligtet sig til at overholde budgetterne i indeværende regnskabsår så tyder det som ren talmagi i mine ører, hvad finansministeren udtalte i går.  Man kan nærmere sige, at han udtaler sig mod bedre viden til DR 1 i primetime!!!!

Share This Post

Skriv et svar